IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайнц Фишер: Австрия е за свалянето на санкциите на ЕС спрямо Русия
    6 Април 2016 | 10:33 | Агенция "Фокус"
    Хайнц Фишер: Австрия е за свалянето на санкциите на ЕС спрямо РусияСнимка: АФП
    Галерия
    Снимка: АФП
    Виена. Президентът на Австрия Хайнц Фишер заяви, че смята за необходимо да се разглеждат начините санкциите, въведени от ЕС спрямо Русия, да бъдат свалени, предаде ТАСС.
    „Винаги съм казвал, че санкциите не са изгодни и за двете страни“, заяви Фишер. Важно е да разработим път към свалянето им в близкото бъдеще“, добави той.
    Австрийският президент подчерта, че Австрия участва активно в дискусиите по този въпрос в рамките на ЕС. „Нашата позиция е, че е нужно да се разгледат възможностите за развитието на сътрудничеството с Русия във всички сфери“, каза той.

А тиквата кога ще му дойде куража да си каже мнението....

Коментар

• Светлана Шаренкова: „Панамските досиета“ са платени от Сорос и подготвени от спецслужбите

Е не се сърдете за това, което сте...
      The strongest stand last.

Коментар

• Пишете по темата, а ако се налага да изясните и уточните част от пибликациите си го правете на лични.
        http://ibg.bg/id-157/
        http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Гъба, ТИ (каквото и да си) си последното нещо, дето ще определи, от какво да се откажа и от какво не.
          Ще си отидете погнусяващи нормалните хора тогава... не се отказвайте от нищо....

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            Познаваш повечето клошари ,драскащи за пари под диктовката на Баш русофоба Инджев , затова . Аз познавам русофили и хора харесващи Путин , които в училище би могъл само да преписваш от тях . Остай т'ва , ами и 100% съм сигурен че са по реализирани от теб ( най- малко не чакат на копанка да им сипат , за 8-9 поста) Да не говорим че са по богати , по - яки , повече жени са имали . И на пиене май повече ще изпият . Познавам и дръти русофобчета - злобни и жалки човечета , очукани от живота , вечно неуспели и винаги вината е у Партия ,Русия, Путин , и кой се сетиш ,ама у тех -не . Отвращават ме ! А,да - и носовете им още са посинели от студа през ония зими - ''кой не скача е червен'' - хахааххахахахахах - пълни профани и луузари
            Не съм те правил мой говорител, та да казваш от мое има каквото и да било "баце"...

Коментар

• Така ли ? Не съм съгласен...
              Естествено..

Мануфаце Год, ше требе, да попреговориш (или да те научат) математиката...
              72, научиха ме...

американски комунисти ? че и децата им...
              Тва, неква нова категория ли са ви дали да повтаряте... Интересно..
              именно, такива няма, има руски и българските им протежета предатели на които се кланяш персонално..

Тъп и смешен едновременно, е само за отряда ТРОЛОВЕ, дето Ви наместиха тука, да СЪСИПЕТЕ стойностния(някога) форОм...
              МРШ !!!
              "Наместиха"?!?!?!?!?

Че аз инвестирам тук от 9 години, гнус ме е от такива, считащи себе си за доайени на форума... Помня ви всичките едни и същи червени объркани и измамени люде..
              Last edited by Manyface God"; 06.04.2016, 12:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Става смешно вече. Стига с това "Ама американците.."!
                ...Както и с разни "комунисти". ПриХватизатори са тези, а "комунизмът" им е само в посягането на общото /commun/ и правенето му "собствено". Като ще се излиза от шаблона, да се отнася за всички. Че ти, като те гледам, не си с нищо различен от онези, с/у които /уж/ се пениш.
                А Гъбата, както и Многоникият, както и "Иванчо" Питанката и още няколкото трола тук, Колчо, не мож' ги "отучи" от самоцитираньето. Ако /и/ това не правеха, как ще отчетат обем "свършена" работа пред ингилизките и др.компании, които им плащат по 300 лв месечно "за един час работа на ден"? А? Ако ли се чудят откъде съм дочул такива подробности - и мен опитаха да ме купят, да съм поствал в списък форуми, които ми "подсказаха" но, на руски, щото видели, че поначувам петлите. Сори, рекох им, майнички, претоварен съм от други задачи и не мога да влагам толкова много време /да им пиша отчети, просто така, и те не давали/...
                Аз отказах, ама гледам, тук неколцина по цял ден клечат във форума, правят се на мъжове.
                Да си се правят, "Дарил е ваксиниран".

Коментар

Не познавам такива хора, които "смятат" това, което ти твърдиш.
                  Познавам двама трима объркани и отритнати люде, влюбени в Путин, пишман русофили, пишман комуняги, пишман професионалисти... Винаги и всичко им е криво, в училище бяха пълни нещастници с материала, в живота са нереализирани по причина обща изостаналост от останалите. Това им причини социализма. Това причини на много податливи хора. Бяха болшинство, да. Вече не са. Извършва се подмяна, неизбежно е, такъв е живота, приемете истината. Никой не иска крадлив и биещ "брат". Стига глупости.
                  Познаваш повечето клошари ,драскащи за пари под диктовката на Баш русофоба Инджев , затова . Аз познавам русофили и хора харесващи Путин , които в училище би могъл само да преписваш от тях . Остай т'ва , ами и 100% съм сигурен че са по реализирани от теб ( най- малко не чакат на копанка да им сипат , за 8-9 поста) Да не говорим че са по богати , по - яки , повече жени са имали . И на пиене май повече ще изпият . Познавам и дръти русофобчета - злобни и жалки човечета , очукани от живота , вечно неуспели и винаги вината е у Партия ,Русия, Путин , и кой се сетиш ,ама у тех -не . Отвращават ме ! А,да - и носовете им още са посинели от студа през ония зими - ''кой не скача е червен'' - хахааххахахахахах - пълни профани и луузари

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    последното нещо, дето ще определи, от какво да се откажа и от какво не.
                    Да, без съмнение ти имаш много добра преценка ...
                    Всеки с акъла си би изчезнал спешно от руслямия, ако е застрашен от военна служба в извратената им армия
                    Yeah

Коментар

• btw,
                      ако препоствате собствения си пост, по неколко пъти (с един и същ никнейм), брои ли се ?
                      нема ли отстъпка ?
                      щот, "труда" е по-малко...
                      Или, е се тая ?
                      Важното е да има нещо ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Щото е време да се откажете от ползването на Ръководството за партийна агитация на ЦК на КПСС от времената на Брежнев и Андропов... вече не върши работа, несъстоятелно е... и доста нелепо...
                        Гъба, ТИ (каквото и да си) си последното нещо, дето ще определи, от какво да се откажа и от какво не.
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Щото проблема не са ти американците,
                          Така ли ? Не съм съгласен...
                          Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          щото не американците са те държали под комунистическо-олигархическо робство 70 години
                          Мануфаце Год, ше требе, да попреговориш (или да те научат) математиката...
                          , не на американските комунисти децата те крадат и до днес, американците не са ти крали златото, архива, свободата и територията. За това.
                          американски комунисти ? че и децата им...
                          Тва, неква нова категория ли са ви дали да повтаряте... Интересно..
                          Освен това е и тъпо и смешно.
                          То не бе любоф към сърпа и чука....
                          Тъп и смешен едновременно, е само за отряда ТРОЛОВЕ, дето Ви наместиха тука, да СЪСИПЕТЕ стойностния(някога) форОм...
                          МРШ !!!

Коментар

• Другарят Пу се подготвя за избори... Ей, голям демократ този, след като вчера си създаде своя армия, днес вече и дал право да стреля на месо без предупреждение, гответе се за интересни времена около Кремъл...

Национальной гвардии разрешат стрелять без предупреждения
                            https://slon.ru/posts/66289

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ето пак ,вчера ти пуснах изследване на американския Галъп ,че българите смятат американците за врагове а руснаците за братя...
                              какво повече да коментираме...
                              Не познавам такива хора, които "смятат" това, което ти твърдиш.
                              Познавам двама трима объркани и отритнати люде, влюбени в Путин, пишман русофили, пишман комуняги, пишман професионалисти... Винаги и всичко им е криво, в училище бяха пълни нещастници с материала, в живота са нереализирани по причина обща изостаналост от останалите. Това им причини социализма. Това причини на много податливи хора. Бяха болшинство, да. Вече не са. Извършва се подмяна, неизбежно е, такъв е живота, приемете истината. Никой не иска крадлив и биещ "брат". Стига глупости.
                              Last edited by Manyface God"; 06.04.2016, 11:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имаш демокрация казваш си мнението ,но дали е вярно и дали се споделя от болшинството българи е под много голям въпрос.....ама много голям...
                                Всички проучвания показват че българите са живеели по добре при Тодор Живков и Русия е освободителка която е дала много на България безвъзмездно.....и като спряха кранчето ние фалирахме и го закъсахме ,новия голям брат нищо не дава а само взима.......
                                Искаш неискаш , но това е истината....за болшинството българи ....
                                абсолютно всички путинофили, мурзилки, съветски каскети и т.н. до един са отвратени от българската корумпирана действителност, от крадливата ни политическа класа, олигархия и т.н. ...и в същото време боготворят самият Кръстник на олигархията, майката и таткото на корупцията, най-едрият крадец на планетата. Също така, зомбираните им мозъци отказват да повярват, че българските крадци на Прехода, които ни смучат кръвта вече 25 години са метастази на КГБ олигархията на Путин - това са доверениците на Путин, които се готвят да поемат нещата в Губернията ако плана на Путин успее и България напусне ЕС. На какво точно разчитат клетите глупаци и как точно бедна и корумпирана Русия ще помогне на също толкова бедна и корумпирана България? Вероятно с много ноу-хау на руската държавна мафия, как се зомбират мозъци, как се ликвидира опозиция, как се устаноява дикатура, как се всява страх, как се ликвидира правовата държава (това май го постигнахме вече и сами), как се обезмислят демократичните избори и т.н.

Коментар

Working...
                                X