IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Не обиждай екипа ми - моя милост можеш

П.П. Питах те ти какво си направил, че коментираш мИня, при условие че днес пуснах статия: По пет на нож - митове или реалност?

Всеки ден излизат статии ( по една ), които бият по посещаемост родните медии. Обясни ми защо? ( или викни Ванката )
    Не, не съм целял обида.
    Проект за каквато и да е емперия, НЯМАМ.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• УикиЛийкс" назова поръчителите и спонсорите на т. нар. "Панамски досиета". Представители на международната социална мрежа разкриват, че скандалът с публикуването на документи на фирмата "Мосак Фонсека" е бил платен от властите в САЩ и Фонда на Сорос, за да бъде нанесен удар по авторитета на руския президент Владимир Путин. "УикиЛийкс" заявяват тази своя теза на своята страница в Туитър. В частност от "УикиЛийкс" посочват, че зад атаката стои американският Център за изследване на корупцията и организираната престъпност (OCCRP), посочен като разследващ офшорните афери, и фондът на Сорос, който финансира Центъра за въпросното разследване, показвайки срещу кого "трябва да се копае".

"Панамската атака срещу Путин е организирана от OCCRP. Тя е насочена срещу Русия и страните от бившия СССР и се спонсорира от USAID&Soros", пишат от "УикиЛийкс".

дааааа....

Коментар

П.П. Питах те ти какво си направил, че коментираш мИня, при условие че днес пуснах статия: По пет на нож - митове или реалност?

Всеки ден излизат статии ( по една ), които бият по посещаемост родните медии. Обясни ми защо? ( или викни Ванката )
        Лично на мене, ми е по -забавно да се разхода из Карлуково , отколкото да ида ,например, на кино в Мола . Кой -Наполеон , кой- глътнал ботуш и те натиска да ти показва белега от операцията (нема такъф) , кой - трака със зъби и си мисли ,че предава шифрограма между Обама и Камерън ... Та така ! Ако може пък и да го прОчета некой от тия - още по добре ! Толкова за ''посещаемостта''. И без селския идиот - ''Ванката''

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Благодаря.
          Ако и другите от екипа, са като теб, (по цел ден у некой форум, пишейки ГЛУПОСТИ..) ... Ми.. успех на "проекта"...

Коментар

Пожелавам ти проект БГ Империя, който е на минус 5 хил. левас, без да се брои труда на около 10 души екип, профита за техните области. Тоест трудът не е калкулиран в заданието.

П.П. Когато направиш поне 2% от моя труд и организация от профита - тогава ще ме коментираш. Понял? Капиш? Ферщейн?

Никът ти подхожда - Слепока. Тия втренчените в "асвабадителите" си наистина са слепи, въпреки че БГ история ги опровергава за хиляди години назад
            Благодаря.
            Ако и другите от екипа, са като теб, (по цел ден у некой форум, пишейки ГЛУПОСТИ..) ... Ми.. успех на "проекта"...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              ...
              Явно не е ...
              Пожелавам ти проект БГ Империя, който е на минус 5 хил. левас, без да се брои труда на около 10 души екип, профита за техните области. Тоест трудът не е калкулиран в заданието.

П.П. Когато направиш поне 2% от моя труд и организация от профита - тогава ще ме коментираш. Понял? Капиш? Ферщейн?

Никът ти подхожда - Слепока. Тия втренчените в "асвабадителите" са наистина слепи, въпреки че БГ история ги опровергава за хиляди години назад
              Last edited by marandi; 06.04.2016, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                Изтрезне ли,ве ? Болат ли оченцата, дразни ли светлината ? Така е , от метила е ! Аре , бръже драсни 7-8 кеф ти срещу Путин , кеф ти за първата БГ империя на Марс Зер, нуждаеш се от шкембе и бира ! А у джобчето ...
                ...
                Явно не е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                  Изтрезне ли,ве ? Болат ли оченцата, дразни ли светлината ? Така е , от метила е ! Аре , бръже драсни 7-8 кеф ти срещу Путин , кеф ти за първата БГ империя на Марс Зер, нуждаеш се от шкембе и бира ! А у джобчето ...
                  Защо си мислиш, че проект за БГ Империя се пуща с цел "в жопчето"?

Някой ден ще разбереш, че "Космосът" в главата ти е тотално сбръчкан, понеже изключва версията манголски комерс

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Да, не чета, защото не желая! Теб също не те чета! Нали е разрешено, да не чета, когото не желая???

Нещо като мнение писано от друг, което започва от мое име, ще ме прощава автора на клеветата..

Айде мерси от такова "знаене".. не ме познава, значи не знае.
                    А кога ме клеветите мен - може, така ли? Никой не те насилва, не чети. Ама да се правиш на девствен...

Коментар

Друзя, казахте си сутрешните молитви на изток, а сега е време да си врътнете задниците на оборот, понеже стинките идат от запад.

П.П. Ванката ще ви извади търговското салдо между БГ Империя спрямо ЕС и една пещерна държавица, с едно жуже на фласт
                      Първо трябва да се опомнят, че "биене на чело" не е като "свирене на чело" и не се заплаща много добре ...
                      Yeah

Коментар

Друзя, казахте си сутрешните молитви на изток, а сега е време да си врътнете задниците на оборот, понеже стинките идат от запад.

П.П. Ванката ще ви извади търговското салдо между БГ Империя спрямо ЕС и една пещерна държавица, с едно жуже на фласт

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Не четеш внимателно. Човекът просто разказва, каквото знае.
                          Ама модераторката е права, оакахте темата.
                          Да, не чета, защото не желая! Теб също не те чета! Нали е разрешено, да не чета, когото не желая???

Нещо като мнение писано от друг, което започва от мое име, ще ме прощава автора на клеветата..

Айде мерси от такова "знаене".. не ме познава, значи не знае.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Друзя, казахте си сутрешните молитви на изток, а сега е време да си врътнете задниците на оборот, понеже стинките идат от запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Не съм те правил мой говорител, та да казваш от мое има каквото и да било "баце"...
                              Не четеш внимателно. Човекът просто разказва, каквото знае.
                              Ама модераторката е права, оакахте темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Хайнц Фишер: Австрия е за свалянето на санкциите на ЕС спрямо Русия
                                6 Април 2016 | 10:33 | Агенция "Фокус"
                                Хайнц Фишер: Австрия е за свалянето на санкциите на ЕС спрямо РусияСнимка: АФП
                                Галерия
                                Снимка: АФП
                                Виена. Президентът на Австрия Хайнц Фишер заяви, че смята за необходимо да се разглеждат начините санкциите, въведени от ЕС спрямо Русия, да бъдат свалени, предаде ТАСС.
                                „Винаги съм казвал, че санкциите не са изгодни и за двете страни“, заяви Фишер. Важно е да разработим път към свалянето им в близкото бъдеще“, добави той.
                                Австрийският президент подчерта, че Австрия участва активно в дискусиите по този въпрос в рамките на ЕС. „Нашата позиция е, че е нужно да се разгледат възможностите за развитието на сътрудничеството с Русия във всички сфери“, каза той.

А тиквата кога ще му дойде куража да си каже мнението....
                                Неговото мнение от кога е значимо?

Отделно от това сега Русия като вземе, да "дръпне" икономически без санкции... ще пада смях..
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X