Първоначално изпратено от Майор Деянов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
пропаганда“!
МАЙ 8, 2016
трол13151541_489078384615341_871562937876578650_n
Американското посолство набира ТРОЛОВЕ за борба с руската пропаганда в България. Оказва се, че някой е излъгал американския посланик, че в България русофилите са 6%, останалите били приятели на САЩ.
Да, да, ма нъц – среден пръц!
И така – заплащането е 1500 долара месечно.
Молби се приемат на официалната поща на посолството.
Кандидатите трябва да споделят американските ценности.
Да са завършили минимум „РАН БОСИЛЕК“…
Да са до 30 години и да живеят с родителите си.
Да са активни участници на гей парада /препоръка минимум от двама пикаещи клекнали/.
Да са им бити американски ваксини.
Дядо им задължително да е бил престъпник, който след 1989г. да казва, че е репресиран, щот вицове разказвал за Живков.
Други изисквания май няма.))
Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА, комунягите не само оглозгаха държавата до кокъл, а и кокалите отмъкнаха, всичко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи какво очакваш да кажат - че са им намалили значително социалните ли
Половината ми приятели са емигрирали - всички разправят как вече нещата в европа са ок само ако човек бачка - ако разчита на държавата да го издържа не е много весело.Last edited by Макс; 08.05.2016, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедругаря Живков държавата ... оглозгана до кокал ...Last edited by Jimmy; 08.05.2016, 14:38.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа си гледал предаването...От дървени философи сме на туй дередже...
Не бяха цигани или клошари...Успяло за тези години семейство - тя от 5, а мъжа от 15г в Германия...С работа, бизнес и т.н..
Приказката беше, че мигрантите са отрицателен фактор в живота на Европа......
Половината ми приятели са емигрирали - всички разправят как вече нещата в европа са ок само ако човек бачка - ако разчита на държавата да го издържа не е много весело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕдва ли са се върнали заради бежанците. Просто в западна европа доста затегнаха социалните помощи покрай бежанците - та доста наши фенове на социална Европа почна да им се налага да работят.
Не бяха цигани или клошари...Успяло за тези години семейство - тя от 5, а мъжа от 15г в Германия...С работа, бизнес и т.н..
Приказката беше, че мигрантите са отрицателен фактор в живота на Европа......
Коментар
-
http://travel.aol.co.uk/2015/09/28/p...what-happened/[/QUOTE]
Не е демократично да го хващаш в лъжа, то всъщност всичките му постове са лъжа, ама ние сме възпитани и не му казваме, само се смеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧети бре Равния....
Младите са избягали от германско градче, където за една година са нахлули 4000 скакалци и на провинциалните и спокойни германци им се е разказала играта...
Нашите са се върнали а местните какво ли правят....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха ти като пишеш мислиш ли изобщо. То в България като цяло няма толкова заселили се бежанци. А пък точно пък в Троян да се заселят и да правят проблеми вероятността не е много голяма. За нула време ще ги пратят на разходка в планината без връщане. То не случайно за това там и почти няма цигани.
Младите са избягали от германско градче, където за една година са нахлули 4000 скакалци и на провинциалните и спокойни германци им се е разказала играта...
Нашите са се върнали а местните какво ли правят....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТова, че за 25 годин демокрация още се плюска наследството на другаря Живков, а държавата бе оглозгана до кокал има и положителните си страни... Беженците подминават Родината ни!
То за това и емигриращите българи на година са реално половината от влизащите на година в работната сила българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе му обръщай внимание...И аз видях , че е от велопоход, но съм благородно настроен към възрастни и леко дименсийни форумци....
На "умрял пес" нож не вадя...
Преди време ми разказваха за едно семейство от Франция, което мислело да се изнася към България, че не се търпи от всякакви мургавели....Помислих, че просто не са успяли или изтощили от бачкане....
Вчера по ТВ гледа за едно младо семейсво, което се е върнало от германско градче в Троян...Готини и позитивни хора ( като повечето, които са живяли в чужбина - само наш Барби си оставя гном...). В това градче от 22 000 човека, спокойно и красиво до преди година са нахлули 4000 бежанци....Проплакали са .....Филм на ужаса...
Преди година жената беше на конференция в Берлин....Разказва ми за центъра на града, за квартала където е бил хотела ѝ ( 4 звезден ) и за улиците към хотела . Всяка с различно население, порядки и т.н. За това, че 5-6 човека са се движили в група, че било малко страшно...
Викам ѝ - ти си нежна душа, малко прекаляваш ..
Ей таквиз дребни, човешки нещица да сподели.....Тц...Повреден е безвъзвратно от злоба и омраза...
Ехх, Барби, Барби...Човек на години си....Иди на църква, вземи си опрощение на душата, прости на когото трябва или не трябва - мир и спокойствие да имаш....за да не затъват безвъзвратно в собствения си свят
Хареса ми констатацията ти за по-космополитните хораСподелям същото виждане
Особено за българите живели в чужбина и неосакатени от разни идеологеми.
Затова не е толкова зле за България, че много хора напуснаха по различни причини, много от тези, които се връщат ще донесат позитивизма и шанс за иновативно мислене и ...действия
Коментар
-
Помните ли как ко мо не та та ви лъгаха, че уж нямало криза в Русия. Истината обаче е съвсем друга. Наскоро руска медия публикува статия, в която пише, че през първите 4 месеца на 2016г. в Русия производството на мазут (в данните за 2016г. и 2015г. не е включено производството на флотски мазут) е намаляло с 22,1 % спрямо първите 4 месеца на 2015г.
Един мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат и че ко мо не та та се дразнят заради това, че аз винаги казвам истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениебаси простотиятаще му ближат сладоледа на Обама ли
Все повече се убеждавам че мнозинството руснаци са малоумни
Най ме кефи белото пиано срещу Парламента, на което свират разни седесари, а публиката са платени пияни шопи от костинбродско
Коментар
Коментар