IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    с кой ще споря въобще не е твоя работа.

А колкото до писмото на български - ми дайте линк да прочета оригинала.
    Нетваре разбира за какво говоря. Не някакъв текст, ами емайла, с хедърите.
    Иначе ще си е поредната руска партенка.
    Като искаш оригинал - ето ти го в сайта на Wikileaks: https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/22728

P.S. И вече като специалист ти казвам, че последната фраза в имейла, а именно
    Westinghouse is talking to the Bulgarians about doing a project at Kozloduy using the Russian reactor.
    демонстрира пълната тъпота на на американските дипломати, което впрочем не ме учудва. Всичките дипломати - и американски, и руски, и български, и бимбинистански, са тъпи по рождение. Цитираното твърдение надминава по тъпота и най-големите бисери на премиера Б.Б. и известния бивш депутат Гошо Тъпото, взети заедно. Пази Боже щом от такива хора зависят съдбините на нашата планета ....
    Last edited by netware5; 05.07.2016, 23:34.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Вчера руска медия публикува статия, в която пише, че заради празнуването на мюсюлманския празник Ураза-Байрам в Санкт Петербург, който е в Русия, на 5 юли 2016г. ще бъдат затворени за движение на автомобили за няколко часа няколко улици в този град в Русия. Друга руска медия, също публикува статия, в която пише, че заради празнуването на мюсюлманския празник Ураза-Байрам в Санкт Петербург, който е в Русия, ще бъде спряно движението за няколко часа на трамвай №6А по Кронкверски проспект, а входа на метростанция "Горьковская" в Санкт Петербург, който е в Русия, ще бъде затворен за 1 час. Вижте в клипа как днес отпразнуваха мюсюлманите в Санкт Петербург, който е в Русия, този техен празник.
      http://www.youtube.com/watch?v=nId4Rmb6r-s

http://overallnews.ru/i/2314802

http://www.gazeta.spb.ru/1962547-0/
      Last edited by Ivan2015; 05.07.2016, 23:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Всички разбрахте че искам да кажа за потрошените предприятия на българия, но се правите/или не се правите на улави. А за това какво са давали като продукция си има количествени показатели които най вероятно няма да достигнем и следващото столетие
        Повечето потрошени предприятия на България са работили на загуба.

Питай Ванката, той ще ти постне статистика.

И показателите отдавна сме ги задминали по пари, нищо че комините не пушат. При това сме ги задминали с 2 милиона работещи, а не както преди с 3-4 милиона работещи (или колкото са били там).

Кога най-накрая ще разберете, че няма логика да сме произвеждали толкоз много и магазините да са били празни. Къде е отивала всичката тази произведена продукция, що я е нямало по магазините.

Коментар

Всички разбрахте че искам да кажа за потрошените предприятия на българия, но се правите/или не се правите на улави. А за това какво са давали като продукция си има количествени показатели които най вероятно няма да достигнем и следващото столетие
          +1
          Не им връзвай. За къшея хляб се дерат.

Коментар

• Всички разбрахте че искам да кажа за потрошените предприятия на българия, но се правите/или не се правите на улави. А за това какво са давали като продукция си има количествени показатели които най вероятно няма да достигнем и следващото столетие

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                Медия днес съобщи, че прокуратурата в Истанбул, който е в Турция, е повдигнала обвинения на 11 граждани на Русия по делото за атентата на летище "Ататюрк" в Истанбул на 28 юни 2016г.
                Русия голяма, граждани всякакви...Както и селяни. Това, което дочух, обаче е, че и руски да са тези граждани, пак са ислямисти.
                Сиреч, Турция я гази същият този ислям, дето тя се натиска да му поеме контрола, прецаквайки Рияд. Дали не са на път да се самоизбият, пусти главорези?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  1. Кремиковци отдавна го няма.

2. Гърция като няма пушещи комини, зле ли и е?
                  1. Слава богу
                  2. Да...много

Коментар

Ами гледай сега, ако ги няма потоците, няма го козлодуй, белене, кремиковци, ктм русе, не знам/ ме се сещам за други предприятия от тежкото машиностроене, то тогава ставаме нация от овчари.
                    1. Кремиковци отдавна го няма.

2. Гърция като няма пушещи комини, зле ли и е?

Коментар

Ами гледай сега, ако ги няма потоците, няма го козлодуй, белене, кремиковци, ктм русе, не знам/ ме се сещам за други предприятия от тежкото машиностроене, то тогава ставаме нация от овчари. Ето на преди 2 дни писаха за инвестиция на турци и японци в димитровград- едните щели да строят завод за авточасти, другите май шивачки щяха да имат- какви са заплатите в тези области, ами дори в германия са точно никакви- тисен круп /предполагам си чувал за тях/ дават 14 евро на мотокарист който работи за тях вече 16 години- завода в олпе, на жена ми дават 11 евро- пластмаси за автоиндустрията, на бояджия дават 14 евро, приятел това са малки заплати. Това е сфера където не се изисква някакво познание- седиш натискаш едно копче цял ден и това е.
                      Но това са бачкерите, ако искаш да поговорим за програмистите- заплати около 4-6хиляди чисти, лекар стартова 3500 чисто, инженер- в предната ми фирма - 36 евро на час- как ти звучи. Пак тази фирма плати около 5 милиона за да и направят една машина за детайли- но не ги е платила на бачкерите- платила ги е на конструктора, на инженера, на икономиста, на счетоводителя- за крайния бачкер са горните цифри.
                      Ако не си схванал- пиша ти че ако няма предприятия от машиностроенето, химическата промишленост, енергетиката- сме за мустака. И ще има само обяви като в русе- елате да ми работите за 450лв и ще живеете във фирмено жилище/защото никога няма да имате пари за ваше собствено/
                      Заповядай да бачкаш в кремиковци, девня или химко вате! Там плащаха щедро на бачкаторите, че и на инженерите.
                      Между другото и сега се плаща яко на някои...примерно на изпълнителните директори и чистачките (щото други няма) в "'южен поток". Кеф ти 5-6000 лева на чистачка и по 10-20 бона на "шеф".

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                        Медия днес съобщи, че прокуратурата в Истанбул, който е в Турция, е повдигнала обвинения на 11 граждани на Русия по делото за атентата на летище "Ататюрк" в Истанбул на 28 юни 2016г.
                        Гигоу, коментирай трафика на терористи пак?..

Коментар

Ами гледай сега, ако ги няма потоците, няма го козлодуй, белене, кремиковци, ктм русе, не знам/ ме се сещам за други предприятия от тежкото машиностроене, то тогава ставаме нация от овчари. Ето на преди 2 дни писаха за инвестиция на турци и японци в димитровград- едните щели да строят завод за авточасти, другите май шивачки щяха да имат- какви са заплатите в тези области, ами дори в германия са точно никакви- тисен круп /предполагам си чувал за тях/ дават 14 евро на мотокарист който работи за тях вече 16 години- завода в олпе, на жена ми дават 11 евро- пластмаси за автоиндустрията, на бояджия дават 14 евро, приятел това са малки заплати. Това е сфера където не се изисква някакво познание- седиш натискаш едно копче цял ден и това е.
                          Но това са бачкерите, ако искаш да поговорим за програмистите- заплати около 4-6хиляди чисти, лекар стартова 3500 чисто, инженер- в предната ми фирма - 36 евро на час- как ти звучи. Пак тази фирма плати около 5 милиона за да и направят една машина за детайли- но не ги е платила на бачкерите- платила ги е на конструктора, на инженера, на икономиста, на счетоводителя- за крайния бачкер са горните цифри.
                          Ако не си схванал- пиша ти че ако няма предприятия от машиностроенето, химическата промишленост, енергетиката- сме за мустака. И ще има само обяви като в русе- елате да ми работите за 450лв и ще живеете във фирмено жилище/защото никога няма да имате пари за ваше собствено/
                          Те тия тежки машиностроенета от соца една тежка машина не са построили. Всичко беше само отпор чрез фалит. По добре си трай за тях.

Коментар

• Медия днес съобщи, че прокуратурата в Истанбул, който е в Турция, е повдигнала обвинения на 11 граждани на Русия по делото за атентата на летище "Ататюрк" в Истанбул на 28 юни 2016г.

Коментар

Аз си спомням за два други проекта от големия шлем - Бургас-Александропулис и Южен Поток - където имаше огромен натиск за започването им.

Ама не съм чул някой да мрънка срещу това.

Те джафкат само когато свършат деньгити, без значение от проблема.

Коментар

Аз си спомням за два други проекта от големия шлем - Бургас-Александропулис и Южен Поток - където имаше огромен натиск за започването им.

Ама не съм чул някой да мрънка срещу това.

Коментар

Working...
                                X