Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБез да съм чел никакви изследвания съм готов да се хвана на бас че психологическите черти преобладаващи в Русия са доста различни от тези в останалия развит свят. И това определено не се дължи на руската душа - а на брутална макар и несъзнателна евгеника правена от Сталин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Всего жертвами репрессий за советский период, по данным правозащитной организации «Мемориал», стало от 11—12 до 38—39 млн человек[144]. Из них:
Както виждаш давам само руската версия на уикипедия
В България само за 25 годин пиндогеноцид беше унищожено 30% от населението
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧукчи писател си равен, чукчи....
Четеш само себе си и се вземаш прекалено на сериозно......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекаква сегрегация - директна елиминация. И не само че прилича ама направо са си я направили в Русия. И определено са зачеркнали ако не милиони то поне десетки хиляди години еволюция.
Четеш само себе си и се вземаш прекалено на сериозно......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМилиони години еволюция и хиляди години човешко развитие ги зачекна за 20г.....
Тва да не ти е отчет на АД.....
Тва на сегрегация ми прилича...Щото в България виждам цели такива......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ - идва ново равновесие - базирано на оцелелите гени. В случая с Русия на мазохистични полуидиоти
Тва да не ти е отчет на АД.....
Тва на сегрегация ми прилича...Щото в България виждам цели такива......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо тук не е с избиване - тук е защото краставите магарета са се сдушили и се излъчват и назначават къде ли не.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеи на българските им съидиоти, малоумници, некадърни, мързели завистливи и продажни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ как го установи това? Явно много наивен. Един такъф като тебе ме убеждаваше, че избил целия офицерски състав до лейтенант. Тези оценки са като снежни топки. Четете сериозни исторически трудове, а не помиярите на епохата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪхъ - идва ново равновесие - базирано на оцелелите гени. В случая с Русия на мазохистични полуидиотиМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт чисто биологична гледна точка Сталин буквално е прецакал генофонда на Русия. Нищо чудно че са толкова бедни. Унищожил е всички инициативни, всички мислещи, всички отстояващи собствено мнение.
Оставил е живи разни тъпи и лоялни подлизудковци. Нищо чудно че тази държава не се оправя и и не изглежда да има и какъвто и шанс да се оправи някога. Просто не чипа а директно гените и са скапани. И то заради любимия и Сталин.
Чисто биологически дори Чингиз хан е имал благотворен стимул за еволюцията на човешкия род. Сталин е е превърнал населението на Русия в тъпи мазохисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИдва равновесието....
Коментар
Коментар