IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Да.... Лъжи на едро от някакво НПО

В България само за 25 годин пиндогеноцид беше унищожено 30% от населението
    Ти пък влизаш в неговата стилистика. Не са унищожени толкова българи, макар че загубите са значителни.

Коментар

• Хаха Макс - българското население не е унищожено а е емигрирало и я му е скимнало я се е върнало. И по време на Сталин руснаците са емигрирали - но в един по-добър свят от която няма как да се върнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Без да съм чел никакви изследвания съм готов да се хвана на бас че психологическите черти преобладаващи в Русия са доста различни от тези в останалия развит свят. И това определено не се дължи на руската душа - а на брутална макар и несъзнателна евгеника правена от Сталин.
        Още 1918 в Русия тръгва мълва, че евреите (болшевиките) провеждат геноцид срещу руснаците. Това е гражданска война продължила две десетилетия, в която и повечето болшевики са избити. После поради предателства и неграмотност военна жертвите във войната са огромни. Какво толкова сте се впечатлили от Сталин като кръволок. Ако беше някой друг победил във вътрешните борби, щяхте на него да прехвърляте отговорността.

Коментар

Всего жертвами репрессий за советский период, по данным правозащитной организации «Мемориал», стало от 11—12 до 38—39 млн человек[144]. Из них:

Както виждаш давам само руската версия на уикипедия
          Да.... Лъжи на едро от някакво НПО

В България само за 25 годин пиндогеноцид беше унищожено 30% от населението

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Чукчи писател си равен, чукчи....
            Четеш само себе си и се вземаш прекалено на сериозно......
            Ми за какво ми е да ви четя вас - вие приказвате само тъпа пропаганда. Може би за да си оправдате пред самите вас тотално сбърканата ви ценностна система.

Коментар

каква сегрегация - директна елиминация. И не само че прилича ама направо са си я направили в Русия. И определено са зачеркнали ако не милиони то поне десетки хиляди години еволюция.
              Чукчи писател си равен, чукчи....
              Четеш само себе си и се вземаш прекалено на сериозно......

Коментар

Милиони години еволюция и хиляди години човешко развитие ги зачекна за 20г.....
                Тва да не ти е отчет на АД.....

Тва на сегрегация ми прилича...Щото в България виждам цели такива......
                каква сегрегация - директна елиминация. И не само че прилича ама направо са си я направили в Русия. И определено са зачеркнали ако не милиони то поне десетки хиляди години еволюция.

Коментар

Ъхъ - идва ново равновесие - базирано на оцелелите гени. В случая с Русия на мазохистични полуидиоти
                  Милиони години еволюция и хиляди години човешко развитие ги зачекна за 20г.....
                  Тва да не ти е отчет на АД.....

Тва на сегрегация ми прилича...Щото в България виждам цели такива......

Коментар

То тук не е с избиване - тук е защото краставите магарета са се сдушили и се излъчват и назначават къде ли не.
                    един наказателен отряд ще ги откаже от това хоро, ама за сега го няма..
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      и на българските им съидиоти, малоумници, некадърни, мързели завистливи и продажни..
                      То тук не е с избиване - тук е защото краставите магарета са се сдушили и се излъчват и назначават къде ли не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        И как го установи това? Явно много наивен. Един такъф като тебе ме убеждаваше, че избил целия офицерски състав до лейтенант. Тези оценки са като снежни топки. Четете сериозни исторически трудове, а не помиярите на епохата.
                        Ъхъ - всички мислят по един начин - само сериозните сталинисти оправдаващи зверствата му по обратен. Без да са признати от никого включително и от колегите си историци и ние да ги слушаме тях. да не ми е изпила чавка акъла да слушам сталинистка пропаганда.

Коментар

Ъхъ - идва ново равновесие - базирано на оцелелите гени. В случая с Русия на мазохистични полуидиоти
                          и на българските им съидиоти, малоумници, некадърни, мързели завистливи и продажни..
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

От чисто биологична гледна точка Сталин буквално е прецакал генофонда на Русия. Нищо чудно че са толкова бедни. Унищожил е всички инициативни, всички мислещи, всички отстояващи собствено мнение.

Оставил е живи разни тъпи и лоялни подлизудковци. Нищо чудно че тази държава не се оправя и и не изглежда да има и какъвто и шанс да се оправи някога. Просто не чипа а директно гените и са скапани. И то заради любимия и Сталин.

Чисто биологически дори Чингиз хан е имал благотворен стимул за еволюцията на човешкия род. Сталин е е превърнал населението на Русия в тъпи мазохисти.
                            И как го установи това? Явно много наивен. Един такъф като тебе ме убеждаваше, че избил целия офицерски състав до лейтенант. Тези оценки са като снежни топки. Четете сериозни исторически трудове, а не помиярите на епохата.

Коментар

• Без да съм чел никакви изследвания съм готов да се хвана на бас че психологическите черти преобладаващи в Русия са доста различни от тези в останалия развит свят. И това определено не се дължи на руската душа - а на брутална макар и несъзнателна евгеника правена от Сталин.

Коментар

Идва равновесието....

Коментар

Working...
                                X