IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    А бе какво да ти кажа! То се вижда какъв живот се живее в момента и най-вече какви са перспективите от тук на сетне!

Всички българи, тука и аз се включвам, имахме някакви позитивни очаквания от "новия цивилизационен" път, но бъдева! Очаквахме да вземем най-доброто от Европа и западния живот, но получихме най-лошото!
    Какво се оказва, ако нищо не се промени, вървим към арабизация и ислямизация! Пълно унищожение на страната от циганизацията! НПО помияри, защитаващи уродите и НЕчовеците!
    Икономиката за 8 години в ЕС е трагедия! Няма никакви песпективи, за по-добро развитие! Страната се обезлюдява и застарява, но за сметка на това се мангализира!

Благодаря за цивилизационния избор, но можете да си го задържите! Реките от благодат и парите, така и не ги видяхме до днес!

за съжаление нещо такова се получи на практика ....вместо по добре, стана по зле за мнозинството от населението...
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Ето ви един хубав филм за тази вечер
      https://www.youtube.com/watch?v=ZCYjbWsMtLs
      или една хубава книга
      http://www.putin-itogi.ru/putin-voina/
      Михаил Балабанов, който през 2005-2009г. беше заместник-председател на ДАМС (Държавна агенция за младежта и спорта) по време на правителството на Сергей Станишев, е заявил, че напуска БСП. Михаил Балабанов е казал, че БСП е в тежка криза и е казал, че не може да чака да се случи промяна в БСП. Според медии, Михаил Балабанов е казал, че не намира себе си в междуличностните конфликти в левицата. Това може би са част от причините, заради които Михаил Балабанов напуска БСП.
      Нека никой никога да не гласува за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Гледам да не си представям такива неща - влияят ми зле на кармата.

Но ето го населението на СССР

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...A1%D0%A1%D0%A0

Е, не забелязваш ли къде са големите спадове? - През войните. Поне тая елементарна графика трябва да можеш да разчетеш със съответните изводи, че между 1925 до 1953 няма как да са избити лично от Джугашвили 40 милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Тя липсата на здрав разум се вижда у кого е. Въобще представяш ли си как се избиват 40 милиона. Подобни глупости могат да се превърнат в самосбъдващи се пророчества, щото свалят границата на поносимост към престъпленията.
          Гледам да не си представям такива неща - влияят ми зле на кармата.

Но ето го населението на СССР

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...A1%D0%A1%D0%A0

Коментар

Е толкова са - 40 милиона. И аз се нервя ама какво да правя - фактите са си факти. Все едно какви интерпретации правят сталинистки историци.
            Единствен факт тук е твоята историческа неадекватност.

Коментар

Е аз тогава не трябва чета нищо нито от теб нито от макс, нито всъщностт от никой който мисли като вас - вие единственото което давате е пропаганда.

пък така не е интересно - как да ви троля ако не ви четя. Защото аз тук не съм за сериозна дискусия. Сериозни дискусии за политика провеждам с хора които са достатъчно запознати с темата и имат достатъчно здрав разум
              Тя липсата на здрав разум се вижда у кого е. Въобще представяш ли си как се избиват 40 милиона. Подобни глупости могат да се превърнат в самосбъдващи се пророчества, щото свалят границата на поносимост към престъпленията.

Коментар

Да се надявам повече да не пишеш за 40 милиона избити, щото ме изкарваш из нерви.
                Е толкова са - 40 милиона. И аз се нервя ама какво да правя - фактите са си факти. Все едно какви интерпретации правят сталинистки историци.

Коментар

Ама надъхвайте се, продължавайте с глупостите Тъкмо ако има някой случаен да ви чете - в което силно се съмнявам защото дори на мен тази тема ми ужасяващо скучна - но ако все пак някой ви чете може да си извади само един извод - тези хора или тотално не наред или руската пропаганда е пропаднала толкова ниско, че никаква надежда няма за нея
                  Да се надявам повече да не пишеш за 40 милиона избити, щото ме изкарваш из нерви.

Коментар

Ти си избираш какво да четеш и на какво да вярваш. Само не ни прави елементарна пропаганда. Дръж си я за себе си. Тук все пак се надявам сериозно да обсъждаме темите, Дори когато се бъзикаме. Ама ти явно не се бъзикаш.
                    Е аз тогава не трябва чета нищо нито от теб нито от макс, нито всъщностт от никой който мисли като вас - вие единственото което давате е пропаганда.

пък така не е интересно - как да ви троля ако не ви четя. Защото аз тук не съм за сериозна дискусия. Сериозни дискусии за политика провеждам с хора които са достатъчно запознати с темата и имат достатъчно здрав разум

Коментар

Още 1918 в Русия тръгва мълва, че евреите (болшевиките) провеждат геноцид срещу руснаците. Това е гражданска война продължила две десетилетия, в която и повечето болшевики са избити. После поради предателства и неграмотност военна жертвите във войната са огромни. Какво толкова сте се впечатлили от Сталин като кръволок. Ако беше някой друг победил във вътрешните борби, щяхте на него да прехвърляте отговорността.
                      Е да де!!!Името не е важно,естествено!!!Важен е начинът на мислене!!!Затова казвам,че руснаците са виновни,че Путин е на власт!!!А пък Дона ги оправдава!!!Да ти имам стила иначе!!

Коментар

Ъхъ - всички мислят по един начин - само сериозните сталинисти оправдаващи зверствата му по обратен. Без да са признати от никого включително и от колегите си историци и ние да ги слушаме тях. да не ми е изпила чавка акъла да слушам сталинистка пропаганда.
                        Ти си избираш какво да четеш и на какво да вярваш. Само не ни прави елементарна пропаганда. Дръж си я за себе си. Тук все пак се надявам сериозно да обсъждаме темите, Дори когато се бъзикаме. Ама ти явно не се бъзикаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Гатанка: Защо Путин го няма на днешната снимка в Париж ?
                          Защото е бесен за евтиния петрол и намеренията на другите съвсем да го закопаят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Да.... Лъжи на едро от някакво НПО

В България само за 25 годин пиндогеноцид беше унищожено 30% от населението
                            не е унищожено, а се е изнесло от затвора
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Да.... Лъжи на едро от някакво НПО

В България само за 25 годин пиндогеноцид беше унищожено 30% от населението
                              Не само в България!!!И в Куба"Малката Хавана",и в Коста рика,и в Тайланд, и в Занзибар,И в Уагадуго и др.точки по света!!!Бронебойни патрони за нея няма открити!!!Мрак!!!

Коментар

• Ама надъхвайте се, продължавайте с глупостите Тъкмо ако има някой случаен да ви чете - в което силно се съмнявам защото дори на мен тази тема ми ужасяващо скучна - но ако все пак някой ви чете може да си извади само един извод - тези хора или тотално не наред или руската пропаганда е пропаднала толкова ниско, че никаква надежда няма за нея

Коментар

Working...
                                X