Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениее и 10 милиарда долара
Макс ти май не си живял в България в началото на 90 те. С този външен дълг тогавашните русофили ни проглушиха ушите как трябва да живеем в мизерия и да се примиряваме с високата инфлация че да го плащаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениетоку що каза хубава дума за комунистите... партийните секретари станаха седерастиНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеЯсен си кат бял ден, лакардия да пада са ти твърденията както винаги. Какви процеси, какви 5 лева те гонят. Твърдиш, че нещо ще фалира, заявяваш го на хората и като те питат кога, отговорът ти е все някога. Страхотно, невероятно, изумително. Готов си за Нобелова награда.
Други поразителни прогнози да чакаме ли, нещо за телепортации или други лакардии?
хахахахахха
вероятно все някога ше познае нещоНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40Императорската ТИКВА на Готвача я оценявам на 96 стинки ( 2 кила свинска тиква по 48 ст..)
Ексхумираха последния руски император заради разследване
24 септември 2015
Останките на последния руски монарх – император Николай ІІ, и съпругата му Александра, бяха ексхумирани, за да се поднови разследването за смъртта на семейство Романови през 1918 г.
Целта е да се потвърди автентичността на откритите през 2007 г. предполагаеми останки на престолонаследника Алексей и великата княгиня Мария, които в момента се намират в руския Държавен архив, съобщи руската служба на Би Би Си.
Телата им са били скрити от болшевиките отделно от останалите убити и са открити едва преди осем години.
Новото разследване започва от нулата и необходимите експертизи ще се извършат отново, заяви представителят на следствения комитет Владимир Соловиев, цитиран от Франс прес.
Той добави, че на ексхумацията са присъствали представители на Руската православна църква, която е повдигнала въпроса за автентичността на останките.
----------------------------------------------
П.П. Е, ти какво чакаш сега? Жожето да ревне някой ден, че има наследник на Императора и да смениш лайсната за чистата и свята республика ли?
Колкото и да е странно, в момента Русия има наистина император, но той се казва Симеон и на БГ империя
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеТой е от ясен, по-ясен. В която и тема като се захване някой с общите му приказки и го прави на 5 стотинки като показва колко е некомпетентен. Не се научиха хората да пишат само по теми, от които разбират. Аман от специалисти по футбол и политика, все едно слушам някакви дядковци пред блока. И резултатът е ясен, спам на всякъде и полза да се чете форума никаква. То и затова не останаха много теми, които си заслужава да се следят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНеговото твърдение е от рода, че ЦСКА ще победи Барса. ако се срещнат в ШЛ, което не е невъзможно да се случи и се е случвало
Лично аз смятам, че долар/рубла дава по-добри възможности за изкарване на пари от да кажем долар/евро... а това което твърди равновесие е дразнене на публиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДобре бе ша си призная.
Викам си , тая равновеско не може да не е на щат н някоя фондация подпомагана от Америка с любов.
Хващам се и утивам, добър ден викам аз съм с ник равновесния , от форума на инвестора плювам по цял ден Рашата , да вземете да ми дадете един ваучер за нова година , за предпочитане на канарските острови ако може.
Ония паднаха от смех, викат бе момче толкова се излагаш в тоя форум че си пред съкращение, ма щото ти личи че все пак се страеш , вика ша ти дадем едно ваучерче за БГ ...и те така.Да знаиш подписъл съм те във ведомостта .....
Значи вече и на теб НСА ти следи цялата електронна кореспонденция
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеUS Intervention: Before And After
ше им го покаам бе що, те тея срама нямат, после кат доат арабите тея първи ше възират иначе много бодене ги чака в дупарката от фесовете .......Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСъс сигурностс нашите данъци ви издържаме вашите НПО простотии.
А за плащането - реших че човек трябва да е ама много сбъркан че да плати луди пари че да кара нова година на Черно море.Пък ти изглеждаш достатъчно меркантилен че да не даваш луди пари за тотална глупост, та от тук логичнот озаключение че някой ти плаща за този хотел. Я за ходенето я за споменаването му
Викам си , тая равновеско не може да не е на щат н някоя фондация подпомагана от Америка с любов.
Хващам се и утивам, добър ден викам аз съм с ник равновесния , от форума на инвестора плювам по цял ден Рашата , да вземете да ми дадете един ваучер за нова година , за предпочитане на канарските острови ако може.
Ония паднаха от смех, викат бе момче толкова се излагаш в тоя форум че си пред съкращение, ма щото ти личи че все пак се страеш , вика ша ти дадем едно ваучерче за БГ ...и те така.Да знаиш подписъл съм те във ведомостта .....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНеговото твърдение е от рода, че ЦСКА ще победи Барса. ако се срещнат в ШЛ, което не е невъзможно да се случи и се е случвало
Лично аз смятам, че долар/рубла дава по-добри възможности за изкарване на пари от да кажем долар/евро... а това което твърди равновесие е дразнене на публикатаСамо дето със сигурност тези възможности няма да са налични ако човек е къс на долари и дълъг на рубли
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБря да му са не види... 1500 кинта и ко... Румънеца и Енчев... БУАХАХАХАХАХА... на море през зимата... БУАХАХАХАХАА...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеНищо не ти е ясно, но това не ти пречи да ни пророкуваш за фоерверки, олигарси и други пъклени заговори, счетоводни еквилибристики, стъмистики и т.н. Важно е постовете да вървят. Правиш се на анализатор, твърдиш нещо със сигурност, а като те питат кога почаваш да увърташ за процеси. Толкоз за компетентността ти.
Ясен си ми ти, ама нейсе, драскай тука, на никого не пречиш, даже може да ти е полезно от медицинска гледна точка.
Лично аз смятам, че долар/рубла дава по-добри възможности за изкарване на пари от да кажем долар/евро... а това което твърди равновесие е дразнене на публиката
Коментар
Коментар