IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Слабо ме интересува кой точно управлява както не веднъж съм казвал - интересува ме как се управлява. ГЕРБ оправляват същото толкова корумпирано като БСП - така че сега е техен ред да се омитат. Все пак те би трябвало повече да се притесняват, защото тези след тях може да се окажат пък и честни - коита и да са - и давността за сегашните им кражби няма да е минала. А мандата на Цацаров е само още 4 години.
    За следващите честни вярваш ли го или гледаш да попълниш страницата

Коментар

Кошера вече е яко разгъчкан. Такива скандали в съдебната система не е имало никога за последните 25 години. А и там нещата са като във финансовите пирамиди - влезлите рано печелят, но влезлите последни са изтеглили късата клечка и ще полежат в затвора за дъло време.
      На мнение съм, че там където започва България след 44та, справедливостта свършва.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Не съм от Лясковец, не живея в панелка и мога да те купя и продам с все цървулите ти от дрянуфу ...

Проект се наложи да се създаде, за да мога да ви обединя, защото такива кухи лейки кат' тИбя принудиха население да се пръсне по света.

Раздуй някой път отново как една БГ книга струва 1000 левас, за да ти се посмея атнова
        На глупостите ти ша отговоря с цитат на един колега дето те познава добре:

Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Тоя Лясковския наистина се самонавива, че прави някому услуга, когато се пеняви, защото можел да търси в Гуглето..., па си и вярва на тъпотиите, че можел да спечели пари от това..., Ама тВа е нож с две остриета - за необразованите, малограмотни и - изобщо - несведущите като него, които имат самочувствието да се самоизтъкват... Лошо е, че има хора /единици/, които вярват на такива, но рано или късно - стигат до истината..., разбира се - и съжаляват за това, че са били подведени... Все едно - някой да му повярва, че бил корабостроител... ..., па - и да вкара пари, за да му изпълни нещо... Лошо е, че корабособственикът /с милионите/ - може да изгуби няколко милиона /бълха го ухапала/, но ония, които сляпо му вярват на празните приказки - те губят своята идентичност - което е по-зле... Тоя тук - никога няма да се види с пари /негова самоцел още от преди 7-8 години, откогато постоянно мрънка за пари..., ежедневната консумация на алкохол надвишава възможностите му.../ ... Стотинки може да изкара, но те са недостатъчно, а утвърдено име в някоя област не му е по силите и НИКОГА не ще и да постигне! /ми - той не си дава сметка, че с всеки свой пост кара хората да мислят все по-лошо за него.../
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
          Дай боже всекиму, но тая утопия много далечна..
          Кошера вече е яко разгъчкан. Такива скандали в съдебната система не е имало никога за последните 25 години. А и там нещата са като във финансовите пирамиди - влезлите рано печелят, но влезлите последни са изтеглили късата клечка и ще полежат в затвора за дъло време.

Коментар

В общи линии да.

но това не пречи след мандата му и той да се изправи от другата страна на съдебната система - като ползващ услугите на адвокати
            Дай боже всекиму, но тая утопия много далечна..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Кат се появи Гигата ша ги каже твоите , че то ги Броеше ..ма поне 10-15 броя ти бяха бе старшинка...няма да наглееш , щот в тво е лице крадеца вика дръжте крадеца
              Не, кенефчия, бъркаш. Едновременно пиша с един ник - този.

Та сети ли се, че като ми кажеш "старшинка", сам се наричаш кенефчия.
              Май ти харесва.

Коментар

А Цацаров несменяем ли е?
                В общи линии да.

но това не пречи след мандата му и той да се изправи от другата страна на съдебната система - като ползващ услугите на адвокати

Коментар

Слабо ме интересува кой точно управлява както не веднъж съм казвал - интересува ме как се управлява. ГЕРБ оправляват същото толкова корумпирано като БСП - така че сега е техен ред да се омитат. Все пак те би трябвало повече да се притесняват, защото тези след тях може да се окажат пък и честни - коита и да са - и давността за сегашните им кражби няма да е минала. А мандата на Цацаров е само още 4 години.
                  А Цацаров несменяем ли е?

Коментар

Ти лично имаш 2 или 3 профила тук, не си ли доста нагъл, за да ми го казваш това.

Колкото пъти ми кажеш "старшинка", толкова пъти ще ти кажа "кенефчия".
                    Кат се появи Гигата ша ги каже твоите , че то ги Броеше ..ма поне 10-15 броя ти бяха бе старшинка...няма да наглееш , щот в тво е лице крадеца вика дръжте крадеца

Коментар

Абе Лясковски колкото и да си постваш линкчета към пасквилчето никои няма да ти го купи бря.....
                      Не съм от Лясковец, не живея в панелка и мога да те купя и продам с все цървулите ти от дрянуфу ...

Проект се наложи да се създаде, за да мога да ви обединя, защото такива кухи лейки кат' тИбя принудиха население да се пръсне по света.

Раздуй някой път отново как една БГ книга струва 1000 левас, за да ти се посмея атнова

П.П. Оставил съм те да дуднеш тук, без да те подкарвам в Съда за клевета, набеждаване и обида, защото 'орицата трябва да могат да сравняват.

Какво ги очаква, ако подобна неграмотна селска мурзилка някога се докопа до власт. Понял, ватник?
                      Last edited by marandi; 11.12.2015, 15:58.

Коментар

За това си прав и тия рано или късно ша паднат, ма честно казано реаниматорите няма как да вземат властта колкото и да ти се иска...със стари курви нов бардак не става ...

Коментар

по скоро ти и сието ти не сте за тук...пишеш през 3-4 профила едновременно и с дребни заяждания умишлено прецаквате дискусията.

накрая крадеца вика дръжте крадеца
                          Ти лично имаш 2 или 3 профила тук, не си ли доста нагъл, за да ми го казваш това.

Колкото пъти ми кажеш "старшинка", толкова пъти ще ти кажа "кенефчия".

Дискусията я започнах аз с равновесие, а ти се оригна с твоята "старшинка"..

Та, кой руши?

През 3-4 профила едновременно не може, да се пише от едно IP. Клеветко, мери си приказките.
                          Last edited by Хайърсъзов!; 11.12.2015, 15:56.

Коментар

За това си прав и тия рано или късно ша паднат, ма честно казано реаниматорите няма как да вземат властта колкото и да ти се иска...със стари курви нов бардак не става ...
                            Кени, не се напъвай и да тропаш с останалите. Най-малкото е тъпо тъмно червена особа, да дава мозъци по градивни въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                              Най големите тъпаци некадърници и кариеристи са в тоя блок.Пълни смешници.Рсада длибоката оня генерала драгалевския циганин Пръмовица

Само за протокола....
                              как работи нашата политическа класа....
                              Тя няма принципи
                              Тя няма идеи
                              Тя търси само изгода.....
                              Имаме да кажем управление на БСП....
                              най бързите / да кажем десни/, който не са на софрата се организират и заедно с тези от от бсп който са ги забравили на масата го подхлъзват и целта е те да дойдат на власт...
                              Идвайки на власт от първата вълна те почват да точат всичко ...
                              Тези който който са от бсп изхвърлени по късно ренегати и разни неоринтирани опозиционери/ либерали/ се групират втори път и целта е да смъкнат следващите от власт ..ако не успеят сядат заедно на масата но подхлъзват свойте партньори ....
                              Следват националисти , земеделци , републиканци ,царисти , русофили ,американофили...а

В това време всичките партии и техните кадри са се до такава степен омешали ,че не се знае кой какво изповядва.....

Коментар

Не Колчо, неуважителните тролове от твоя отбор не са за тук.
                                Форко, втин, инг5ров, марков руснака...

Обидиш ли, очаквай обида!
                                по скоро ти и сието ти не сте за тук...пишеш през 3-4 профила едновременно и с дребни заяждания умишлено прецаквате дискусията.

накрая крадеца вика дръжте крадеца

Коментар

Working...
                                X