IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Центробанке оценили влияние системы "Платон" на инфляцию

МОСКВА, 11 декабря. Центробанк оценивает влияние внедрения программы "Платон" на инфляцию в 0,1-0,2%. Об этом заявила глава Банка России Эльвира Набиуллина.

"Этот прямой эффект на инфляцию будет в рамках 0,1-0,2%… Не больше", — отметила она, сообщает ТАСС.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/12/11/1470709.html
    -------------------------------------------------------------

П.П. Интересното е, че от една друга баМка ( търговска ) оцениха ефект от въвеждането на такси като ефект за хранителните продукти при мурзилките на +25% още до Нова година. Сейчас!

Мурзилята винаги са били смотани лъжци и още по-смотани роби, дет' разни жожета ги правят на мармалад ( Ротенберг - еврейче, как товорищ Путя ).

Дали не ми е смешно се чудя за кфи русии, славяни, православници и сие глупости се дудне тук денонощно.

Путьо решил да метне един сегмент ( транспортният ) на негова дружка еврейска и го назначил за бирник. Браус! ( у възторг сме ) как се кара със заплатка от 110$ хил. гущерос/годишно от Жожето лилипут.

Че те половината форум тук правят повече, но не ходят кат' некви колхозници напред-назад
    -------------------------------------------------------------

П.П. Някой ден, ако успея да пусна втора част на книгата, ще разберете за една легенда, където Тангра има двама сина Болгар и Хазар.

Тоя Хазар се води за предводител на евреите в БГ империята, но това не е вярно, защото е заточен - предаден като престъпник с белезници в Константинопол и да не се мярка повече по БГ земи, защото трябва да го утрепем иначе ( все пак се води княз/наследник ).

Та, така с жоженцето еврейче - няма представа, че хазар е тоже булгарин и накрая остава смех, че просто е тъп крадец на още по-тъпи колхозници, дето го допускат

Стискайте палци за продължението, понеже имам нужда от подкрепа - много трудно се пише в този фентъзи стил да'ва ( хем да е вярно, хем да е красиво ... ).

В потрес съм - хахаха
    -------------------------------------------------------------------

Коментар

• Манголците ги изпускаме от контрол при Годунов ( малко след Ваньо Грозника ).

Тфа прави около 16 век и тогава джърмъните ги превземат с МАМА Мути
      ---------------------

Сега смешното е друго, че Хаяско ще се мъчи да прави туризъм. Ясно, че има над 160 вида туризъм, но да кажем, един от тях е историческия/културния и так далее ...

Хиля се, защото за мурзилята тия брандове са забранени със закон, защото ще нарушат Омертата, че където и да копнат в Манголия на 40 санта в земята, все ще излиза, че са ни колония - тоест Българи.

Не е ли смешно да'е .. ( някой може да перне една темица: Защо в Манголия няма туризъм, а атакуваха, за да вземат нагатова Крим ).

П.П. Немат да ги ева у пещерняците - топ3 са им: масква, санкт питер ( дет' се фукат с БГ съкровища на Кубрат ) и озерото Байкал.

Ей, т'фа е манголия: страна-мечта за всяко фросту мурзиле

Познай дали им стиска да копнат на 40 санта в земята за културен туризъм? Голем срам ги гони - хахаа

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Морки, по-юваф съм от плешивото жоже, налЕ?

За БГ Император задължително трябва да изберете някой по-секси от Хаяско. За него е нормално да е грозен и да има грозна жена и дъщери, защото ни е подчинен все пак като колония.

Нормално е да са грозници
        ... и подчовеци
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Жожето е 1.70 с вдигнати ръце.
          Само, когато е стъпил на табуретка преди това

П.П. В Манголия отдавна забраниха да има копчета в асансьорите с повече от 5 етажа, понеже Жожето тръгва да подскача, за да натисне копчето за 6-ия

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Лясковския е горд че е по-висок с един сантим от Путя.

Е те това е причината за фиксирането на чирпака , Путя император пък по нисък от Лясковския със сантим...........ква е тази несправедливост , короната по право се пада на лясковския
            Морки, по-юваф съм от плешивото жоже, налЕ?

За БГ Император задължително трябва да изберете някой по-секси от Хаяско. За него е нормално да е грозен и да има грозна жена и дъщери, защото ни е подчинен все пак като колония.

Нормално е да са грозници

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
              ... Ето да видиш колко съм висок спрямо бати Данчо.
              трябва и бат ти Данчо да го пратиш за застане до Путин

Споко де, имаш пълното право да виеш какво дЖуже е Путин...чак лилипут, с цели 2-3-4-5 сантима си по-Голям

Лека на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                ...само се опитвам...малко да очовеча ...свинете от "Фермата"
                Съни, на него може да не верваш, но аз никога не лъжа.
                (освен ако имам изгода от това)

ето служай тук:

https://www.youtube.com/watch?v=qDWDDsVKkpE

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  то, това влиза в нормата на допустима грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Всички чакаме червената кордела, която се е самоназничала за адвокат на едно пещерно жоже, по-бързо да си направи "нормата" от постове и да изчезва, понеже пречи и освини хубавата тема, за сетен път.
                    ....
                    ...само се опитвам...малко да очовеча ...свинете от "Фермата"

Коментар

бравооо, така написано, си цели 3-4(или 2-3) пръста по-висок от Путин ...за него пишат, че е 1.70

Статистиците пишат, че балканските лидери са сред най-високите, начело с албанския
                      Жожето е 1.70 с вдигнати ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        В един постинг, преди повече от 2 години и в друга тема Маранди изповяда, че е висок 170 см. Запомнил съм го, но не мога сега да го търся постинга.
                        ...
                        стига бе, излиза че Маранди сам си пише ->
                        "... което ще доведе до краха на един лилипут, висок метър и 20-сет санта, стъпал на табуретка с вдигнати ръце"

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                          1.75м,...
                          бравооо, така написано, си цели 3-4(или 2-3) пръста по-висок от Путин ...за него пишат, че е 1.70

Статистиците пишат, че балканските лидери са сред най-високите, начело с албанския

Коментар

В един постинг, преди повече от 2 години и в друга тема Маранди изповяда, че е висок 170 см. Запомнил съм го, но не мога сега да го търся постинга.
                            Но числото съм запомнил точно. Имам памет за числа, за лица и имена нямам. Помня колко струваше баничка при соца, колко беше тока, водата, колко струваше кутия вафли... Това са числа. Тях помня, имам инженерна памет.
                            Вместо да се правиш на врачка за неща, които няма как да знаеш виж какво съм ви качил. Да си го гледкате! ( понеже когато дадох прогнозата за БГ 2013-2020 година - ти не спря да се хилиш по същия малоумен начин, където ви казано, че ще има предсрочни избори и т.н. ). Много смешничко ти беше тогава и ме квалифицираше като откачалка.

2 години по-късно "откачалката" е права, но ти не се извини, а си БГ офицер. Те имат достойнство! ( ти май не си )
                            ------------------------------------------

Събуди се, България!

https://www.facebook.com/ziezibook/v...3883308846450/

Коментар

впрочем, ти колко си висок

Е те това е причината за фиксирането на чирпака , Путя император пък по нисък от Лясковския със сантим...........ква е тази несправедливост , короната по право се пада на лясковския
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Но числото съм запомнил точно. Имам памет за числа, за лица и имена нямам. Помня колко струваше баничка при соца, колко беше тока, водата, колко струваше кутия вафли... Това са числа. Тях помня, имам инженерна памет.
                                Е как нема да помниш, по цял ден ядене и пиене, и ти се ще пак, нали?

Коментар

Working...
                                X