IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Продуктът на Борисов излезе, че е "стабилност".
    То стабилност си имаше и от само себе си, дори и при оригиналните комуняги.
    Неговата стабилност не ми е особено стабилна.

Сигурно ще иска, да му благодарим и за въздуха и поляните,
    те също са една даденост, независеща от него.

Благодаря, господин Борисов, за водопадите в Балкана.
    Кво плачкаш бе? Нали ти гласуваш или за него или за боклуците, които го подкрепят на власт?

Реформаторите нямат общо решение дали да подкрепят Екатерина Захариева
    Парламентарната група на Реформаторския блок не е взела решение дали ще подкрепи Екатерина Захариева за нов министър на правосъдието. Това каза пред журналисти съпредседателят на групата Найден Зеленогорски след среща със Захариева.

Зеленогорски обясни, че решенията в групата се вземат с мнозинство две трети, но на днешното заседание такова съгласие не е било постигнато. "В такава ситуация по правилник всеки гласува по съвет и съгласно личното си убеждение", заяви той. По думите му има депутати от блока, които още не са взели окончателно решение.

Ей ти ги и другите стабиляги:
    Депутатите от Патриотичния фронт ще решават по съвест за Захариева
    Патриотичният фронт няма да гласува единодушно кандидатурата на Екатерина Захариева за министър на правосъдието. Засега в групата деветима депутати я харесвали за мястото, седем - ще бъдат "въздържал се" при утрешния вот в пленарната зала
    Като го знам Плевню какви гафове направи включително юридически, направо не ми се мисли каква реформа ще направи юридическата му съветничка като стане министър. Жална ни майка!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Да бе, знаем, че ПрасПрес == РусияДнес

Русия: 35% от богатството на страната в ръцете на 110 олигарси

Доклад за световното богатство публикуван от Credit Suisse, показва, че
      35% от богатството на Русия (420 милиарда долара)
      се притежава от от .00007656% (110 олигарси - приятели на Путин.
      Такова ниво на неравенство рядко се наблюдава другаде по света.

Причините за поддържане на тяхната позиция, разбира се, корупцията и тяхната лоялност към системата на Путин. Други са направили цяло състояние в областта на финансите и суровините.

Във видеото Сергей Veremeenko, един от олигарсите, не се колебае да твърди, че "корупцията е нашият манталитет."
      http://citizenpost.fr/2013/10/russie...10-oligarques/
      Някой ще обясни ли защо през ноември 2015г. в Русия продажбите на дребно са намалели с 13,1 % спрямо ноември 2014г.?
      Някой ще обясни ли защо през периода януари-ноември 2015г. в Русия продажбите на дребно са намалели с 9,3 % спрямо периода януари-ноември 2014г.?

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
        Не тоя път не са познали.Тоя път ще се бяга към България.Ако сме живи ще си говорим пак.Следващите 10 години ще променят света коренно ще бъде съвсем друг свят все едно са те приспали и си се събудил след 200 години
        Прекалено много четеш измислици за разни врачки и прекалено малко осмисляш съвременната икономическа ситуация в България и света, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
          Зле за нас. Той и малка групичка около него ще си оберат Овреме крушите, вЕрвай ми. И, ако някой ще го духа...
          -"Римляните са Го измислили."
          Не тоя път не са познали.Тоя път ще се бяга към България.Ако сме живи ще си говорим пак.Следващите 10 години ще променят света коренно ще бъде съвсем друг свят все едно са те приспали и си се събудил след 200 години

Коментар

Не му ща стабилността на тоя айдук.Да си взема парцалите и да се омита барабар с ортаците си дето са навлекли овчи кожи.Ще свърши по зле от Виденов...
            Зле за нас. Той и малка групичка около него ще си оберат Овреме крушите, вЕрвай ми. И, ако някой ще го духа...
            -"Римляните са Го измислили."

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Да не би някой да отрича, че Гео Милев е убит от българското фашистко правителство на кръволока Цанков?
              Бе тия боклуци убиха и Вапцаров.Един гениален поет който и днес звучи модерно и актуално

Коментар

Не му ща стабилността на тоя айдук.Да си взема парцалите и да се омита барабар с ортаците си дето са навлекли овчи кожи.Ще свърши по зле от Виденов...
                Виденката не си оплете кошничката с ченгетата.. Сега ще е друго. Тегав, тегав фалит.
                The strongest stand last.

Коментар

• Янева: Аз ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 години
                  http://offnews.bg/news/Politika_8/IA...-p_609273.html

Сега ми се изясни, какво е имал предвид вожда с "опраскването" на каките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Продуктът на Борисов излезе, че е "стабилност".

Коментар

• Бойко Борисов: Едни предсрочни избори ще струват 40-50 млн. лева

Ами добре, но да ги проведат чужденци.

Коментар

• Продуктът на Борисов излезе, че е "стабилност".

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Супер Гнусна Работа е БГ Политиката .....
                          ама имам чувството че следващите месеци ще става - експоненциално по-гнусна ....
                          Време е и вече може да започне пречистването. Тук имаше един, /наскоро го избаняли, чувам, до средата на януари следващата година/ и същият разправя, че знаел и как. Бяха го настъпили в един друг форум, и оттам също го изгониха, ама завинаги - братята му рекли, че корупцията била необходимо зло, той се запънал и там - да го изчакаме - колко остана и да му се порадваме на мъдростите, а? Че то, както е тръгнало, само мрънкаме.

Коментар

• Сланина + Винетки = СТАБИЛНОСТ

Супер Гнусна Работа е БГ Политиката .....
                            ама имам чувството че следващите месеци ще става - експоненциално по-гнусна ....
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Смях през сълзи

Преди малко, попадам на нещо:
                              ISIS Is Here: Return of the Jihadi
                              и се сещам за Star Wars:
                              Return of the Jedi
                              - Кажете ми, че сънувам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Кат живяха под сянката на падишаха 200-300 години бяха далеч от фронтове. Само по периферията сблъсъци. Едва кат падишаха изпусна броеницата се оказа, че сме много буйни и разпалени, ама това щото дълго време без войни, само междуселски сбивания. И първата, и втората голема война не са по размера и призванието на балканските държавици, но са вкарани силово или от повика на крайни обстоятелства. Основният сблъсък е на запад и изток от Германия. Посоката юг е производна и щеше да стане особено актуална при германски успех, но не би.
                                Сега вече съм съгласен, с леко връщане и по-назад, преди отоманската империя. Тогава тук пак е било място за побоища.

Коментар

Working...
                                X