Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеKаквото и да говорят кремълньонците,унижението е факт. Тръмпона вече няма желание да им се обяснява.Президентската му кампания отдавна приключи,а той доколкото можа ги използва в нея.....
-Няма нищо лично господа! Джъст бизнес! Мисля,че ме разбирате..... .Подробностите ще ги чуете от моя говорител.....Той ще ви разясни и някои други факти и събития,относно инвазията ви в Крим и как ще продължим там...на терен. Ако сметна за нужно,час-два,преди процедурата,мога и да ви предупредя,ако не....будте счастливы,будте здаровы.....в другом мире! Пока!......денег нет.
Коментар
-
Kаквото и да говорят кремълньонците,унижението е факт. Тръмпона вече няма желание да им се обяснява.Президентската му кампания отдавна приключи,а той доколкото можа ги използва в нея.....
-Няма нищо лично господа! Джъст бизнес! Мисля,че ме разбирате..... .Подробностите ще ги чуете от моя говорител.....Той ще ви разясни и някои други факти и събития,относно инвазията ви в Крим и как ще продължим там...на терен. Ако сметна за нужно,час-два,преди процедурата,мога и да ви предупредя,ако не....будте счастливы,будте здаровы.....в другом мире! Пока!......денег нет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
Ами те анадолците самолет му свалиха, посланика му застреляха, а Путьо ги удари ... с един език по задниците.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
И затова ли на цялата кремълска върхушка дечицата им всички са там - на Запад, а не са останали в евразийската кочина на Путьо?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Путин не може да налага ембарго, щото другия месец вместо рубли за пенсиите трябва да им даде по една туба газ/нафта. Така че Путя и Ердоганя са леко в пат. Нямат много полезни ходове един срещу друг - освен да работят заедно и да правят компромиси.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам, КОЙ е лазил. Май само русоробите виждате това, което ви се иска.
А иначе Италия, Франция, Германия, Холандия, Чехия, Полша, Австралия, Канада и сие вече ПОДКРЕПИХА ударите на САЩ.
Турция от своя страна, докато "лази", заяви, че настоява отново за зона за сигурност, забранена за полети по своите граници със Сирия.
Единствено орбан и нашиййй смелиййй льотчик мълчат оглушително....по стара сАвецка традиция - "да се снишим", докато "големите" се разберат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Франция, германия, Холандия... това самостоятелни държави ли са? - Отвън ги юркат американците, отвътре ги клецат талибаните
Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Путин ги удари пак с едно икономическо ембарго - да им спре газта, строежът на реакторите, туристите, еър доган ще трябва тоя път сам да си тегли куршума.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТурция да настоява каквото си ще - ако Путин ги удари пак с едно икономическо ембарго - да им спре газта, строежът на реакторите, туристите, еър доган ще трябва тоя път сам да си тегли куршума.
Коментар
-
Една камара народ се изходиха по темата, аре и аз да се изходя да не остана по-назад.
Операцията определено нямаше някаква военна цел. Руснаците са предупредени. Те от своя страна са могли да предупредят сирийците. Най-вероятно са го направили, щото няма много жертви. Летището, хангарите и квото е имало в тях сигурно за нищо не стават.
По-скоро се изпраща ясно съобщение - "Пичове бийте се там, ама ако може без газ, моля. Асадчо, дори и да не си ти бате, теб ще държа отговорен"
В общия случай това е засега.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе знам, КОЙ е лазил. Май само русоробите виждате това, което ви се иска.
А иначе Италия, Франция, Германия, Холандия, Чехия, Полша, Австралия, Канада и сие вече ПОДКРЕПИХА ударите на САЩ.
Турция от своя страна, докато "лази", заяви, че настоява отново за зона за сигурност, забранена за полети по своите граници със Сирия.
Единствено орбан и нашиййй смелиййй льотчик мълчат оглушително....по стара сАвецка традиция - "да се снишим", докато "големите" се разберат
Чети новината на първа страница - Доналд получава критики от всичките си политически съюзници по света. Държавите, които изброяваш, в огромната си част се ръководят от марионетни правителства, разсадени там още от отвратителният обонго. те са научени да не мислят самостоятелно, а само да изпълняват заповеди от посолствата на САЩ. Франция, германия, Холандия... това самостоятелни държави ли са? - Отвън ги юркат американците, отвътре ги клецат талибаните. те ако бяха самостоятелни, щяха да се борят срещу разсипването на Сирия, което отприщи талибанското нашествие срещу им. И швеците ли подкрепят тая необмислена атака? - Щото чувам - един недоинтегриран "бежанец" е газил с камион хора из Стокхолм... Поляците са обикновени алкохолици, обременени от омраза срещу Русия, която е достигнала до психопатология. Турция да настоява каквото си ще - ако Путин ги удари пак с едно икономическо ембарго - да им спре газта, строежът на реакторите, туристите, еър доган ще трябва тоя път сам да си тегли куршума.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не знам, КОЙ е лазил. Май само русоробите виждате това, което ви се иска.
Коментар
-
Апропо - по последна информация, въпреки че Главният китайски човек е на гости на Доналд, Китай застава твърдо зад Русия и Сирия. Казват, санким: Башар е избран демократически от сирийският народ, всеки опит за свалянето му отвън е агресия. Ако Доналд е искал да стресне Главният китайски човек (имаше и такива версии) явно стъпи накриво.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИ при мен въпроса с предупреждението малко остава висящ ...
ЗАЩО ???
Другото е РЕЗУЛТАТА от удара.
Със сигурност, нещата НЕ СА тези, които ни показват на телевизора.
Сганов - не знам капитан Айше какво заплюл (с подла атака в гръб срещу самолет невъоръжен за въздушен бой), но помня как после султан Еър Доган лазеше в краката на Путин, когато разбра, че "жужето" може в икономически план да го върне в епохата отпреди Мустафа Кемал. Колко милиарда струваше на Турция идиотията на капитан Айше, която ти би близал явно с удоволствие?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар