Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмператорът - Ти остави другото но той да не вземе да нападне Русия изневиделица че ще е голям позор като се разбере че Путин няма армия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Да бе - няма да се посмее. Единственият дебеличък севернокореец ще опере пешкирът накрая.
Да видим какво ще направи чичо Рекс в Москва. Вова нещо го игнорира - това е разбираемо - един велик световен лидер няма да тръгне да се среща с някакъв секретарин с име на пце. Сигурно сам Вова е имал в някой етап от животът си кученце на име Рекси - и му е давал кокълчета и му е хвърлял пръчка, за да му я носи.
Доналдът да отиде сам или да покани Вова - за да се разберат.
Имам ужасното подозрение, че цялата сирийска провокация е дело на подлите американски военни и кукловодите им - оръжейните концерни. Още не мога да повярвам нито, че Асад е толкова тъп, че така да се накисне сам, нито че Доналдът е негодник. Просто го подведоха най-долно и него мисля.
Нека се проведе внимателно разследване - ако Асад е виновен - Путин да се откаже от него и Главния китайски човек също... ама не знам кой ще турят, ако го свалят веднага, ще настъпи хаос. Ако Асад е невинен, тогава Доналд да отстъпи, вярвам ще има мъжеството за това. Асад да остане поне до момент, в който ще могат да се направят избори в що-годе нормална обстановка. То и в другия случай пак трябват избори, но хаосът ще е по-голям.
А дебеличкият севернокореец наистина си е опасен и заслужава да бъде елиминиран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Грешиш и за Доналд, впрочем и за Жорж.
Вътрешноикономическите мерки на Доналдът вече дават резултати и то - добри. Човекът си разбира от работата, все пак е могъщ бизнесмен и предприемач. Външната политика обаче е такова блато, за което той явно не е подготвен с кокили - дано не направи някаква голяма грешка, докато се ориентира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМалко по малко и последните диктаторчета ще почнат да стават удобни за елиминиране, по форумите......ма не преди иванка да ги отсвири де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИ чета тревожни работи.
Тоя човека на дончо с кучешкото име, направо е отишъл да ги покръства в масква. Няма не искам.
Коментар
-
И аз чета едни тревожни работи....:
Пока мы слышали от него одно: "вы должны…". Дальше – через запятую: бросить Асада, отдать Крым, выполнить Минские соглашения и ждать дальнейших указаний. Говорят, с тем и пожалует. Если так, то танца, конечно, не получится.
Автор Михаил Шейнкман, радио SputnikДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Загрижено е руското външно министерство. Лесно беше преди с миролюбивия идеалист Обама. Трудно е сега с Realpolitik на Тръмп. Къде им беше акъла на руснаците не знам. КГБ изобщо не е на ниво. То какво ли им на ниво там в Москва...
Russia's Foreign Ministry, ahead of a visit by U.S. Secretary of State Rex Tillerson, said it was concerned about many aspects of U.S. foreign policy, particularly North Korea.
"We are really worried about what Washington has in mind for North Korea after it hinted at the possibility of a unilateral military scenario," the ministry said in a statement.
http://www.reuters.com/article/us-no...-idUSKBN17D0A4
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Както съм ти казал вече тва е американския Жоржи....Засега само се перчи голем го вади ама мек.Да го видим стиска ли му да стреля срещу корееца?
Вътрешноикономическите мерки на Доналдът вече дават резултати и то - добри. Човекът си разбира от работата, все пак е могъщ бизнесмен и предприемач. Външната политика обаче е такова блато, за което той явно не е подготвен с кокили - дано не направи някаква голяма грешка, докато се ориентира.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
И аз не ги обичан ама ако думнат краварските корита ше им стана фен.Убеден съм че чичо Дончо няма да посмее да се бие с тях щот ше му развеят перчема а Иванка и Мелания нема му пратят есемес
Да видим какво ще направи чичо Рекс в Москва. Вова нещо го игнорира - това е разбираемо - един велик световен лидер няма да тръгне да се среща с някакъв секретарин с име на пце. Сигурно сам Вова е имал в някой етап от животът си кученце на име Рекси - и му е давал кокълчета и му е хвърлял пръчка, за да му я носи.
Доналдът да отиде сам или да покани Вова - за да се разберат.
Имам ужасното подозрение, че цялата сирийска провокация е дело на подлите американски военни и кукловодите им - оръжейните концерни. Още не мога да повярвам нито, че Асад е толкова тъп, че така да се накисне сам, нито че Доналдът е негодник. Просто го подведоха най-долно и него мисля.
Нека се проведе внимателно разследване - ако Асад е виновен - Путин да се откаже от него и Главния китайски човек също... ама не знам кой ще турят, ако го свалят веднага, ще настъпи хаос. Ако Асад е невинен, тогава Доналд да отстъпи, вярвам ще има мъжеството за това. Асад да остане поне до момент, в който ще могат да се направят избори в що-годе нормална обстановка. То и в другия случай пак трябват избори, но хаосът ще е по-голям.
А дебеличкият севернокореец наистина си е опасен и заслужава да бъде елиминиран.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вече "онзи кравар" стана май от лошите?
А КАКВА ЕУФОРИЯ БЕШЕ САМО ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ НА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ?????????????
Незабравима еуфория от импето-образните русковлюбени русофенове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
Коментар
Коментар