IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да почна се с шикалкавенето , айде хубаво дефинирай какво влагаш в следното си писание че да видим какъв ще е облога:

Първоначално изпратено от marandi

Като му казвам на Моркуфф-а, че до края на лятото Монголия няма да има кинти за пенции, той си мисли, че се базикам, щото толкоз разбира какви глупости дрънка.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      То кво си казал е видно на същата страница.

Но бягаш от облог ....не смееш и 5 лева да заложиш на празните си бръщолевения....
      Е, как да се хвана бас за някакви тъпизми "номинален" размер пенции.

Ти си счетоводител, колкото аз съм Упи Голбърг. Как се изчисляват и индексират пенции? Знаеш ли? ( "номинално" сигурно - хахахаха )

Или си мислиш, че като Лесовъдофф и Боко Тиквоча дет' си бъркат в дупетата и дават по 20-40 левас от дъжд на вятър по групи

Не ми се занимава с идиотен. Ей, оня за басс-а с Хаяско го чакам да се появи, ама се е покрил яко, дет' ми ядеше дроба през 2 поста кога щял да пукне жужака.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Може да няма 5 лв, а да има 5$ ти съгласен ли си на $
        квото и да е ша му го взема ...ма тоя ша се крие кат мишок само и само да не застане зад думите си

Коментар

Но бягаш от облог ....не смееш и 5 лева да заложиш на празните си бръщолевения....
          Може да няма 5 лв, а да има 5$ ти съгласен ли си на $

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Като му казвам на Моркуфф-а, че до края на лятото Монголия няма да има кинти за пенции, той си мисли, че се базикам, щото толкоз разбира какви глупости дрънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Да не бъркаш нещо годината?
              Щото 2008ма година имаше над 4 милиарда лева бюджетен излишък.
              2009та беше на дефицит и всички следващи.
              Първото правителство на ББ, след фалита на леманите

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                Наистина ли министъра на икономическото развитие на Русия Улюкаев е казал за руската компания "Мечел" това, което пише в статията?
                http://www.top.rbc.ru/business/13/03...7947161c1c37b0
                Както един умник онзи ден обясни, компании непрекъснато фалират, това е, банката ще ги вземе, и ще търси начин да ги продаде.

Коментар

Какво си се запънал, на времето орешарски, и бившия ни финансов министър прогнозираха за 2008- + 5-6% ръст, а то отидохме същия само че надолу, така а ко ги сумираш се получават 12% разлика. ти си тръгнал за 2% да се дърлиш,
                  е ако само това искаш и да ти минава времето , това е друго
                  Да не бъркаш нещо годината?
                  Щото 2008ма година имаше над 4 милиарда лева бюджетен излишък.
                  2009та беше на дефицит и всички следващи.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

За първите 2 месеца на 2015г. федералният бюджетен дефицит на Русия е бил 765,174 милиарда рубли. Нали Русия нямаше голям дефицит в бюджета. Защо сега има огромен дефицит, който е около 7,4 % от БВП? За домашно може да сметнете дефицита в долари.
                    Наистина ли министъра на икономическото развитие на Русия Улюкаев е казал за руската компания "Мечел" това, което пише в статията?
                    http://www.top.rbc.ru/business/13/03...7947161c1c37b0

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Не могат да емитират ДЦК във валута различна от рупла, бря. Върви и си купувай рупли на 10-13% доходност.

Голяма далавера са
                      А защо трябва да емитират в друга валута, те затова са ДЦК и са във валутата на съответната страна. Бих си купил ако ходех до русия, сега съм в германия, налято мисля да ходя до питер, и москва. За тогава да, но сега не

Коментар

Някой ще обясни ли какво става с руската компания Мечел. Какво е казал Улюкаев за Мечел? Не е препоръка за търгавия с акции на Мечел. Не е препоръка нито за покупка, нито за продажба.
                        Абе щом питаш значи знаеш нещо, я си кажи бързо и без бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                          То залога щеше да бъде четен, ако го нямаше тоя огромен подводен камък "номиналния размер"

Така де, предполагам, за номиналния размер, повечето сме що-годе съгласни. Не сигурни, но съгласни
                          Ами, то линейни доходи като заплати/пенции се дават винаги в реално изражение, а не в номинално. Която и статистика да отвориш се вижда.

Ама, финансиста от сФищофската академия откъде да ги знае тия неща.

И после пак тръгва да дрънка тълкувания: Какво съм бил казал, че кинти за пенции няма да има до края на лятото

Коментар

Към маранди защото ми излизат разни глупости, ДЦК та ги купува който иска/на руснаците/, същото е и при хамерикосите, нали ти и кандид ни уверявахте че щом си плащат дълговете независимо към кого няма проблем, екстраполирай думите си тогава към русия и ще получиш отговор на въпроса си
                            Не могат да емитират ДЦК във валута различна от рупла, бря. Върви и си купувай рупли на 10-13% доходност.

Голяма далавера са

Коментар

Кои ги купува поименно не знам но е факт че ги купуват към момента и си финансират дефицита.

Относно това че към лятото нямало до имат пари за пенсии .....и преди ти предложих да се обзаложим............. аз твърдя че Русия ще из изплаща пенсиите в номиналния размер към момента до 31,08,2015 / края на лятото / ....размера на залога го определи ти , поне един път застани зад празните си приказки с някои личен лев ....
                              Към маранди защото ми излизат разни глупости, ДЦК та ги купува който иска/на руснаците/, същото е и при хамерикосите, нали ти и кандид ни уверявахте че щом си плащат дълговете независимо към кого няма проблем, екстраполирай думите си тогава към русия и ще получиш отговор на въпроса си

Коментар

• Някой ще обясни ли какво става с руската компания Мечел. Какво е казал Улюкаев за Мечел? Не е препоръка за търгавия с акции на Мечел. Не е препоръка нито за покупка, нито за продажба.

Коментар

Working...
                                X