IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Бе до Хага няма да стигне. Май са го тупнали там на място.
    А можеше да се оттегли в пенсия, щяха да го уважатат поне за известно време - (знаем там какво се случва с предишния ). А сега кво, даже няма и къде да избега.
    Ами, то затова само психопати там се хващат на хорото, ама досега нямаха такъв клептоман като жужу.

Дано следващият да го държат с бодлива тел около Масква и да не излиза оттам, че като видят малко цивилизация на Запад къде са ония - къде са мурзилките и откачат като Хаяско от злоба

П.П. Ама, дето викаш, когато и да измрат нашите БГ матрьошляци, путинифилки и сие - все ще е късно.

Вкопчили като мърши и не дават на БГ империя да мръдне 2 санта напред 'да'е ...
    Last edited by marandi; 14.03.2015, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Мурзалята нямат таквиз екстри като чест, достойнство, извинявай, благодаря. Пълен мисинг е там

Само ще сменят плочата с друга и ще ни цапат слуха със същите небивалици.

П.П. За Хаяско повече ме кефи версията, че бил изчезнал от Монголия. Нали бях казал миналата година, че ще се моли да стигне до Хага и да го съдят
      Бе до Хага няма да стигне. Май са го тупнали там на място.
      А можеше да се оттегли в пенсия, щяха да го уважатат поне за известно време - (знаем там какво се случва с предишния ). А сега кво, даже няма и къде да избега.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Aз се чудя друго, ся жужи ако а пукнал, нашите мурзуля дали няма да се съберат на един стадион и ритуално да си прережат вените.
        Мурзалята нямат таквиз екстри като чест, достойнство, извинявай, благодаря. Пълен мисинг е там

Само ще сменят плочата с друга и ще ни цапат слуха със същите небивалици.

П.П. За Хаяско повече ме кефи версията, че бил изчезнал от Монголия. Нали бях казал миналата година, че ще се моли да стигне до Хага и да го съдят

Коментар

То това е ясно, но освен това Моркуфф-а и компания заточени в Масква на райските условия в Раша за 5 години, че да спрат да дрънкат глупости.

П.П. Виж колко съм ларж - не е нужно да са в Сибир, а в центърО на вселенише - Масква.

Сигурен съм, че после няма да искат да се върнат в БГ
          Aз се чудя друго, ся жужи ако а пукнал, нашите мурзуля дали няма да се съберат на един стадион и ритуално да си прережат вените.

Коментар

Ма кво сте ги замислили тея рашки, да прават ам квото си щат, единствено за да се пресече диващината им, трябва да се разположи повече натовса войска в граничните с Хуйлостан държави.
            То това е ясно, но освен това Моркуфф-а и компания заточени в Масква на райските условия в Раша за 5 години, че да спрат да дрънкат глупости.

П.П. Виж колко съм ларж - не е нужно да са в Сибир, а в центърО на вселенише - Масква.

Сигурен съм, че после няма да искат да се върнат в БГ

Коментар

• Ма кво сте ги замислили тея рашки, да прават ам квото си щат, единствено за да се пресече диващината им, трябва да се разположи повече натовса войска в граничните с Хуйлостан държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Да де от един час чакам да кажеш как ще ги смятаме ....и как ще установим че няма или има пари за пенсии към края на лятото.....на само празни приказки произвеждаш ....
                На хартия доходи се смятат или в реално изражение по покупателна способност, или по ППП ( паритет покупателна способост ) по принцип. Има разлика между двете, но няма значение.

Но аз не вярвам на статистиката на Хаяско, която дава. Пример:
                --------------
                Излъгани в Крим: Обещаните двойни пенсии от Путин засега са мираж

Кримските пенсионери останаха разочаровани – техните пенсии не са повишени, както обеща руският президент Владимир Путин на новите си поданици.

Вече трети ден предприятието „Крымпочта“ раздава пенсиите в руски рубли, като това е първата крупна финансова операция към преминаването към рублата в Крим, съобщава изданието "Новый Регион".

Големите търговски мрежи вече препрограмират касовите си апарати за работа с две парични единици едновременно – рублата и украинската гривна. Това предизвиква допълнителен хаос с банковите операции и с тегленето от банкоматите.

Около 200 000 пенсионери вече получиха пенсиите си в рубли, но разочарованието им е двойно: пенсиите на жителите на Крим не са увеличени двойно, за да достигнат тези в Русия, както обеща Путин – а остават същите, само обърнати в рубли; част от пенсиите са изплатени в монети, които в последно време излизат от обръщение в големите руски градове.
                --------------------------------------------

Отделно не ги получават редовно, а вървят няколко месеца по-късно.

Ти после как ще ми ги смяташ? По статистиката на Хаяско ли или какво са получили/неполучили 'орицата там?
                Last edited by marandi; 14.03.2015, 00:22.

Коментар

Пенсии не се смятат по номинал. Като измислиш критерий по-който да ги сметнем правилно ( както в цял свят се прави ) ме заговаряй.

Губя си времето с теб, Моркуфф, а животец ме дърпа ли дърпа за ръкава
                  Да де от един час чакам да кажеш как ще ги смятаме ....и как ще установим че няма или има пари за пенсии към края на лятото.....на само празни приказки произвеждаш ....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

От теб нищо не ща да ми обясняваш.....знам че не можеш.

Искам просто да дефинираш как ще установим в края на лятото Русия има ли кинти за пенси или няма вероятно няма как да е сложно или ша се плащат или няма да с еплащат както твърдиш ти ........ ма както виждам ти упорито се правиш на ударен, изписа един тон глупости и категорично отказваш да застанеш с някои личен лев зад глупостите си
                    Пенсии не се смятат по номинал. Като измислиш критерий по-който да ги сметнем правилно ( както в цял свят се прави ) ме заговаряй.

Губя си времето с теб, Моркуфф, а животец ме дърпа ли дърпа за ръкава

П.П. В Крим Хаяско се опита да им ги смята "по номинал" и затова сега не им ги плаща с месеци

Иначе после ще ми викаш, че били еди-колко си. Да, де - само, дето не ги получават редовно.
                    Last edited by marandi; 14.03.2015, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      "«Мечел» подтверждает получение предложения от ВТБ о снижении процентной ставки с 35% до 18,5% только по одной из четырех кредитных линий, "

Тези заеми на 18% и 35% в някоя африканска държава ли са
                      щото в Европа са под 2%
                      Кой Монголия ли?

Не, бря! Опростиха 90% дълг на Куба и намалиха на Кипър заема с 2.5% надолЕ.

За чеп, който им удари Орбан с по-добрите условия за газ да не говорим, а в същото време хукна Хаяско да "строи" по-скъпо трасе през Турция.
                      --------------------------------

Жужак е уникум направо - откакто започнаха санкциите не е спирал да ме разсмива колко е неадекватно ченгенцето от КГБ като дойде реч за икономика

Иначе за родните крепостници няма прошка - там още нагоре носят.

Коментар

• От теб нищо не ща да ми обясняваш.....знам че не можеш.

Искам просто да дефинираш как ще установим в края на лятото Русия има ли кинти за пенси или няма вероятно няма как да е сложно или ша се плащат или няма да с еплащат както твърдиш ти ........ ма както виждам ти упорито се правиш на ударен, изписа един тон глупости и категорично отказваш да застанеш с някои личен лев зад глупостите си

Коментар

това всичкото е празни приказки дето си го набълвал ..... казал си нещо просто , Русия няма да има пари за пенсии до края на лятото. Като те питам с думи просто да обясниш как ще установим има или няма в края на лятото че да можем да се обзаложим се почват безкраини умъртания и мишкувания....както и очаквах
                          Ама, за какво трябва да ти обяснявам нещо. Макроикономика и в частност парична и фискална политика се учат в първи курс.

Ти тогава като не си ги научил, мислиш ли, че ще ги научиш някога дори да станеш на 150 лазарника? ( риторично ).

П.П. Една плевенска интелегенция ми стига и бас с него, дето той се покри. Не искам да изчезваш и ти, щото не си чак такъв бунак.

А, после като загубите бас и правите най-голямата простотия да изчезнете. Все едно ще си търся баса някога

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
                            Наистина ли министъра на икономическото развитие на Русия Улюкаев е казал за руската компания "Мечел" това, което пише в статията?
                            http://www.top.rbc.ru/business/13/03...7947161c1c37b0
                            "«Мечел» подтверждает получение предложения от ВТБ о снижении процентной ставки с 35% до 18,5% только по одной из четырех кредитных линий, "

Тези заеми на 18% и 35% в някоя африканска държава ли са
                            щото в Европа са под 2%
                            Last edited by barbaron; 13.03.2015, 23:55.

Коментар

Зависи дали монетарно или фискално ще бачка:

- може да актуализира бюджет;
                              - да обяви мораториум по дълг;
                              - да продаде бъдещи активи като територии, ресурси на концесия;
                              - да вкара още 10-20 млн. по затворите да бачкат без пари;
                              - да си обезцени валутата още 100-200%.
                              - да обяви война на някого докато си бъркат в носа и да минат на купони ....
                              ---------------------------------------------------------------

Много неща могат да станат, аз да не съм врачка кой модел ще изберат от всичко?

Но кинти за пенции нямат - ей, сега им свършват резервите от 170 млрд. и другото е буфери за пенции и бюджет.

А, бюджет момчето вече 100 пъти ти пусна само за 2 месеца на какъв дефицит движи ( над 7% ). Питах те знаеш ли колко е заложено в бюджет за 2015 година.

Ти вместо да кажеш не знам, моля те кажи ми - продължаваш да показваш колко си зле
                              това всичкото е празни приказки дето си го набълвал ..... казал си нещо просто , Русия няма да има пари за пенсии до края на лятото. Като те питам с думи просто да обясниш как ще установим има или няма в края на лятото че да можем да се обзаложим се почват безкраини умъртания и мишкувания....както и очаквах

Коментар

Да почна се с шикалкавенето , айде хубаво дефинирай какво влагаш в следното си писание че да видим какъв ще е облога:

Първоначално изпратено от marandi

Като му казвам на Моркуфф-а, че до края на лятото Монголия няма да има кинти за пенции, той си мисли, че се базикам, щото толкоз разбира какви глупости дрънка.
                                Зависи дали монетарно или фискално ще бачка:

- може да актуализира бюджет;
                                - да обяви мораториум по дълг;
                                - да продаде бъдещи активи като територии, ресурси на концесия;
                                - да вкара още 10-20 млн. по затворите да бачкат без пари;
                                - да си обезцени валутата още 100-200%.
                                - да обяви война на някого докато си бъркат в носа и да минат на купони ....
                                ---------------------------------------------------------------

Много неща могат да станат, аз да не съм врачка кой модел ще изберат от всичко?

Но кинти за пенции нямат - ей, сега им свършват резервите от 170 млрд. и другото е буфери за пенции и бюджет.

А, бюджет момчето вече 100 пъти ти пусна само за 2 месеца на какъв дефицит движи ( над 7% ). Питах те знаеш ли колко е заложено в бюджет за 2015 година.

Ти вместо да кажеш не знам, моля те кажи ми - продължаваш да показваш колко си зле

Коментар

Working...
                                X