IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Е да сталин е ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН диктатор, отговорен за много повече убийства и терор, но все пак ги слагам под един знаменател.
    ГЛУПОСТИ на кубчета.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      ГЛУПОСТИ...
      Е да сталин е ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН диктатор, отговорен за много повече убийства и терор, но все пак ги слагам под един знаменател.

Коментар

Чугун.

В подписът ти стои криминализирано деание.

Все едно си написал - слава великому хитлеру!
        Точно така и е крайно време мърдите от Черни връх и онези от бул. Витоша да си размърдат дебелите задници и да направят нещо с тази подла агресия...

Коментар

ГЛУПОСТИ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Чугун.

В подписът ти стои криминализирано деание.

Коментар

• Денят на Русия е главният държавен празник в Руската федерация. Отбелязва се ежегодно на 12 юни. Честит празник РУСИЯ !
              Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

The Week прави аналогия с американските тренировъчни самолети, които, по думите на автора на статията, са „безнадеждно остарели“. Забележително е, че в рамките на програмите за покупка на нови такива самолети САЩ разглежда възможността да придобие италианския Aermacchi M-345 – по думите на автора, това е „същия този Як-130, само че под друго име“.
                На времето ги разработваха съвместно. То си се знае че е един е същ самолет.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Говорейки за реактивните изтребители на Русия, малцина вероятно си спомнят учебния изтребител Як-130 – „малък самолет с възмутително количество въоръжение“, пише британското списание The Week.
                  „Когато става въпрос за руски реактивни изтребители, в заглавието, по правило, попадат най-добрите от тях – например линията „Су“ или Т-50. Но не така „обаятелния“ учебен изтребител Як-130 може да ви завърти главата… защото явно представлява нещо повече от прост учебен самолет“, пише списанието, обръщайки внимание първо на неговото въоръжение.
                  Под всяко крило на „Як“ са разположени по три възела окачване. „Това означава, че той може да носи до три тона ракети класове „въздух-въздух“, „въздух-земя“, бомби с прецизно насочване, бомби със свободно падане, реактивни снаряди, картечници и външни резервоари“, пояснява The Week.
                  Освен това, още две точки за окачване има на крайните части на крилете – там може да се поместят ракети от клас „въздух-въздух“ или установки за пускането на така наречените топлинни примамки. „И това не е всичко“, отбелязват от изданието. В долната част на корпуса изтребителят може да бъде снабден с авиационно оръдие с калибър от 23 милиметра.

„Сложете на Як-130 две 220 килограмови бомби, картечница, няколко резервоара и получавате самолет с максимален боен радиус на действие от 367 морски мили“, продължава The Week. Това е доста прилично постижение, ако се сравни например с американския лек изтребител F-16.

The Week прави аналогия с американските тренировъчни самолети, които, по думите на автора на статията, са „безнадеждно остарели“. Забележително е, че в рамките на програмите за покупка на нови такива самолети САЩ разглежда възможността да придобие италианския Aermacchi M-345 – по думите на автора, това е „същия този Як-130, само че под друго име“.

Изданието отбелязва, че многоцелевите учебно-бойни реактивни изтребители, вероятно, няма да се окажат най-очевидното средство за максимизиране на бойния потенциал на военновъздушните сили. Но понастоящем тези самолети са целесъобразна и сравнително евтина замяна на традиционните изтребители, пояснява The Week.

Язък......една кола не могат да направят.....

Коментар

• Има си хас при зомбираните чугуни популярността на Сталин да не расте . http://www.svt.se/nyheter/utrikes/st...are-i-ryssland
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Новият закон който ще даде на жените правото на защита и на полицията възможност да се намеси, ще бъде приет от руският парламент в рамките на два месеца .http://www.svt.se/nyheter/utrikes/ny...innomisshandelДосега в страната е липсвало законодателство с/у насилието в/у жените
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                        От кокосови орехи дал мое да се вари ракия?? Инак ква ми е файдата.
                        Няма начин, да няма начин да се вари ракия от кокос.
                        Събираш кокосовото мляко, оставяш го да ферментира и вариш. Кво толкова?
                        Ама според мен казанът трябва да е малко по-специален. Да се вари на водна баня, за да не загори. Това е нещо като кайсиева ракия, ама по-трудно.
                        А бе нали знайш как се вари мляко? На водна баня, да не загаря. Едно време имаше даже млековарки. Може и сега да има.
                        Та си вземаш една професионална млековарка и я правиш на казан за кокосова ракия.
                        Направо ша избийш рибата!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Боко Тиквата ме кара да сея картофи, ти ся ни прати в Коми да кълцаме дръвета.

П.П. Нито Тиквата съм видял да замахне с мотиката да ми покаже как се сеят картофи, нито тИбя ще видя някога да мяташ Щилката из комските гори.

На акъл сте страхотни! Искаш ли да те пратя някъде и аз? Примерно как се берат кокосови орехи?
                          От кокосови орехи дал мое да се вари ракия?? Инак ква ми е файдата.
                          С един набор, в един друг форум стигнахме до ракия от авокадо и разни кактуси. Ма той живее в кЕнада, и често ходи по мексико, и ма е поканил там, да си варим ракия. Щот нашенска ракия у кЕнада се арчи но 40 долара, 700 млл. ботъл. То ша ме заболи корема от такваз ракия.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Берлускони: Внасяме проект на резолюция за прекратяване на санкциите срещу Русия

Депутати от партията „Напред, Италия” възнамеряват днес (11 юни) да излязат в парламента с инициатива за прекратяване на политиката на санкции от страна на Италия спрямо Русия. За това снощи обявил след срещата си с Владимир Путин на летище Фюмичино лидерът на партия „Напред, Италия” експремиерът Силвио Берлускони. Срещата преди отлитането на Путин е продължила половин час.
                            „Утре ние ще представим в Палатата на представителите проект на резолюция, който ще призове правителството да не продължава санкциите по отношение на Русия. Тези санкции нанасят щети на нашите интереси, при това за твърде значителни суми” – заявил Берлускони.

„Освен това ние искаме правителството на Италия да поеме задължението да убеди колкото се може повече европейски страни да последват този пример, а също така да убедят нашите американски приятели, че връщането към атмосферата на студената война е невъзможно” – подчертал бившият премиер.

Той призовал към връщане на здравия разум в политиката и възстановяване на тези отношения с Русия, които доведоха до превръщането на G7 в G8. „Такива отношения са важни за сътрудничеството в глобален мащаб” – заявил Берлускони. - See more at: http://pan.bg/view_article-62-30623-....Uaz19cUx.dpuf
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              И за кво спорите толкоз!! Що сега някой не ни даде нещо като Коми на времето, да добиваме дървен материял не само за нас че и за износ. Ми съсипваме нашите си гори.
                              Ма то и да има кой да ни го даде, нямаме млад народ, бячкатори дето да дтидат там да бачкат!!
                              Боко Тиквата ме кара да сея картофи, ти ся ни прати в Коми да кълцаме дръвета.

П.П. Нито Тиквата съм видял да замахне с мотиката да ми покаже как се сеят картофи, нито тИбя ще видя някога да мяташ Щилката из комските гори.

На акъл сте страхотни! Искаш ли да те пратя някъде и аз? Примерно как се берат кокосови орехи?

Коментар

• Ура друзя, от тая година руските букмейкъри ще почнат да приемат онлайн залагания и така ще извземат шазарния дял на западните платформи за залози в интернет.

Това е една чудесна мярка в защита на православието и семейните ценности, защото какво е по-руско и традиционно от комбинацията футбол-хазарт-интернет
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Working...
                                X