Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеИ така стигаме до 1997г когато избрахме Костов и Надка които "нямаше да ни предадат"Тупаха се в гърдите колко са морални и честни и как виновните ще отидат в затвора.Та същите тия назначиха Филчев за главен прокурор.Вместо да вкарат кредитните милионери и крадливите банкери в затвора седесарите започнаха да крадат.Вместо да натикат мутрите в затвора той им легализира бизнеса.Даде Нефтохим на руснаците съсипа Козлодуй съсипа селското стопанство и промишлеността.Продаде Булбанк за без пари срещу назначаване на дъщеря му на работа в Италия..Същия тоя боклук изгони поне един милион българи от Родината им.Седем милиона българи са го проклели и него и семейството му.Кат му дойде времето ще гледаме....
А отбор и б отбор,
Все пак не може да се отречат някои от постиженията на сдс от това време: валутния борд, падането на визите за ЕС.
Разбира се, гледайки от собствената си камбанария мнението ми си остава непроменено - първо трябва да се унищожи змийското гнездо, а чак след това змиите изпълзели от него. Всяко едно делене на Злото го отслабва.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеИ така стигаме до 1997г когато избрахме Костов и Надка които "нямаше да ни предадат"Тупаха се в гърдите колко са морални и честни и ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеФакт е, че не отрече че ти плащат да умуваш...
Вашата не е към края, но в Европа Ви презират, макар и да Ви плащат, какво остава за всеки дето не се продава в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеФакт е, че не отрече че ти плащат да умуваш...
Вашата не е към края, но в Европа Ви презират, макар и да Ви плащат, какво остава за всеки дето не се продава в България.
Разбираш предполагам съмненията ми в това което казваш.
Е - да го кажем по-направо - аз твърдя че ти си платена мурзилка, а като такъв не можеш да предоставиш никакви факти в подкрепа на твърденията си.
Та така, докато не докажеш твърденията си, ще те смятам за обикновен провокатор-рубладжия.
Не само това, ами и лъжец
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнениеИ така стигаме до 1997г когато избрахме Костов и Надка които "нямаше да ни предадат"Тупаха се в гърдите колко са морални и честни и как виновните ще отидат в затвора.Та същите тия назначиха Филчев за главен прокурор.Вместо да вкарат кредитните милионери и крадливите банкери в затвора седесарите започнаха да крадат.Вместо да натикат мутрите в затвора той им легализира бизнеса.Даде Нефтохим на руснаците съсипа Козлодуй съсипа селското стопанство и промишлеността.Продаде Булбанк за без пари срещу назначаване на дъщеря му на работа в Италия..Същия тоя боклук изгони поне един милион българи от Родината им.Седем милиона българи са го проклели и него и семейството му.Кат му дойде времето ще гледаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДали бъркаш или не въобще не ме е грижа.
Самия факт че си замълча по въпросите съдържащи отговор които те питах, е достатъчен за мен Но тези въпроси са предназначени и за всеки прочел "обмяната на мнения". И всеки от тях може да прецени кой на каква заплата е и какво представлява.
Хубавото на всичко това е че вашата е към края си.
Коментар
-
Гласували са най-малко избиратели в досегашната история на демокрацията у нас
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-u-nas-205196/
На тези избори са гласували най-малко избиратели от историята на демокрацията досега, каза социологът Кольо Колев. Това показва криза на демократичната институция, на традиционните политически партии, има търсене на алтернатива, допълни той. По думите му най-пазената тайна е колко избиратели са гласували.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеКаквото пиша, това го мисля, дори и да бъркам, според тебПоне не ми се налага да съм на заплата за да изразявам мнение, пак като теб..
Та и гъзът да си ударите в тавана, аз пак ще си казвам каквото мисля, когато искам, без претенции че непременно съм прав, както явно държите проповедниците на правата вяра!
Самия факт че си замълча по въпросите съдържащи отговор които те питах, е достатъчен за мен Но тези въпроси са предназначени и за всеки прочел "обмяната на мнения". И всеки от тях може да прецени кой на каква заплата е и какво представлява.
Хубавото на всичко това е че вашата е към края си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКой как заработва си е негова работа. Но понеже ти инсинуираш в случая и вменяваш точно определена пропагандна линия ще взема отношение.
Та така:
Не беше ли ти един от тези които масово заблуждаваха хората да "инвестират" на бфб в определени компании? Беше отдавна, сега май по друг начин изкарваш някакви пари?
Не беше ли ти този който нямаше време сутрин да пие кафе за да си "купне" няколко "акции"?
...ОК, не желая да отделям повече време на особата ти. Но ако отговора който се съдържа във въпросите ми е лъжа, моля опровергай.
...
По другия неперсонелен въпрос бих казал, че не - мутрите, кредитните милионери (за които ти неистово ревеше да им даваме парите си) бяха създадени именно от бсп. Ами по кое време се създадоха "мутрите"? Кой създаде Мултигруп, вис, сик, тим, свинаря, р.овч. Голямата уста, кой довлече т.нар. цар? Ами кой позволи да се създаде дпс, партия на етнически принцип? .. ...
И понеже не четеш, (а читат нада) не знаеш мнението ми. Е - ще го кажа:
Най-първо, трабва да се изгори гнездото от което пълзи заразата, а то е бсп(к). След това наследниците му. За съжаление вече няма да може наведнъж, трябва едно по едно.
ПП
Мисля си че това дето го разправяше за кафето си беше чиста лъжа с една единствена цел - да прекараш колкото се може балъци да си оставят кинтите на т.нар. борса.
Поне не ми се налага да съм на заплата за да изразявам мнение, пак като теб..
Та и гъзът да си ударите в тавана, аз пак ще си казвам каквото мисля, когато искам, без претенции че непременно съм прав, както явно държите проповедниците на правата вяра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronАааа, ГЕРБ е полезен на този етап
Кой иначе ще брани нежната българска десница от озлобените шумкари на БСП и ДПС ?
От утре много работа ни чака - РЕФОРМА на съдебната система,
на органите за дезинформация,
лустрация на КГБ/КДС и на продажните тролове и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКой как заработва си е негова работа. Но понеже ти инсинуираш в случая и вменяваш точно определена пропагандна линия ще взема отношение.
Та така:
Не беше ли ти един от тези които масово заблуждаваха хората да "инвестират" на бфб в определени компании? Беше отдавна, сега май по друг начин изкарваш някакви пари?
Не беше ли ти този който нямаше време сутрин да пие кафе за да си "купне" няколко "акции"?
...ОК, не желая да отделям повече време на особата ти. Но ако отговора който се съдържа във въпросите ми е лъжа, моля опровергай.
...
По другия неперсонелен въпрос бих казал, че не - мутрите, кредитните милионери (за които ти неистово ревеше да им даваме парите си) бяха създадени именно от бсп. Ами по кое време се създадоха "мутрите"? Кой създаде Мултигруп, вис, сик, тим, свинаря, р.овч. Голямата уста, кой довлече т.нар. цар? Ами кой позволи да се създаде дпс, партия на етнически принцип? .. ...
Най-първо, трабва да се изгори гнездото от което пълзи заразата, а то е бсп(к). След това наследниците му. За съжаление вече няма да може наведнъж, трябва едно по едно.
ПП
Мисля си че това дето го разправяше за кафето си беше чиста лъжа с една единствена цел - да прекараш колкото се може балъци да си оставят кинтите на т.нар. борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеОтвсякъде личи, че си духовно извисена личност.., за съжаление заработваща насъщния в доста неплатежоспособен сегмент на пазара.
Въпреки това, все пак ще споделя с теб мнението си, че мутрите са първото което е излишно в изброената редица, но не смятам че има нещо за махане докато не ми кажат какво/кой ще сложат след това.
Имаш ли реални предложения, или „демократичните ценности“ като абстрактно и неотговарящо на определенията за „демокрация“ и „ценност“ понятие, стигат за лозунг достатъчен за вземане на решение за Seek and Destroy.
Та така:
...
ПП
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм казал такова нещо. БСП е партия с идеология, вярно позагубила се идеология в последно време, заради което и БСП губи избирателите си.
А ГЕРБ е една банда, с ръководител бандит-сикаджия. Нямат никаква идеология, никакви принципи, освен един ДА ГРАБЯТ.
Бившият агент-резидент на Държавна сигурност, Любомир Христов след 91 година започна работа в полицията, по-специално в шуменската дирекция на полицията, където се издигна до ръководител на сектор "БОП". Борба с организираната престъпност. На теория БОП трябваше да се бори със сикаджийските бандити на Бойко Борисов. Явно не се е борил чак толкоз, щото при Станишев беше уволнен и пенсиониран.
И като дойде на власт сикаджията Бойко Борисов, Цветанов го върна в полицията и го направи директор на шуменската дирекция на МВР.
Толкоз за борбата с бандитизма и партийната идеология на ГЕРБ. Това са факти, а изводите всеки сам да си ги прави.
ПП Абе защо един от синовете ти днес не гласува?
Коментар
Коментар