IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Ами гигов едно по едно, най-първо бсп, после дпс, герб и т.н по веригата.
    Но най-доброто което в момента се случва на България, е че бсп оттича в канала.
    Оохх колко ми е кеффф
    Отвсякъде личи, че си духовно извисена личност.. , за съжаление заработваща насъщния в доста неплатежоспособен сегмент на пазара.
    Въпреки това, все пак ще споделя с теб мнението си, че мутрите са първото което е излишно в изброената редица, но не смятам че има нещо за махане докато не ми кажат какво/кой ще сложат след това.
    Имаш ли реални предложения, или „демократичните ценности“ като абстрактно и неотговарящо на определенията за „демокрация“ и „ценност“ понятие, стигат за лозунг достатъчен за вземане на решение за Seek and Destroy.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Нещо не тъ фащам за кво шпрехаш- искаш да кажеш че герб са новото БСП така ли, и всички приказки как да не гласуваме за бсп са за пред хората, тоест гласуваш за герб- получаваш бсп в нова премяна
      Не съм казал такова нещо. БСП е партия с идеология, вярно позагубила се идеология в последно време, заради което и БСП губи избирателите си.
      А ГЕРБ е една банда, с ръководител бандит-сикаджия. Нямат никаква идеология, никакви принципи, освен един ДА ГРАБЯТ.

Бившият агент-резидент на Държавна сигурност, Любомир Христов след 91 година започна работа в полицията, по-специално в шуменската дирекция на полицията, където се издигна до ръководител на сектор "БОП". Борба с организираната престъпност. На теория БОП трябваше да се бори със сикаджийските бандити на Бойко Борисов. Явно не се е борил чак толкоз, щото при Станишев беше уволнен и пенсиониран.
      И като дойде на власт сикаджията Бойко Борисов, Цветанов го върна в полицията и го направи директор на шуменската дирекция на МВР.

Толкоз за борбата с бандитизма и партийната идеология на ГЕРБ. Това са факти, а изводите всеки сам да си ги прави.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ами гигов едно по едно, най-първо бсп, после дпс, герб и т.н по веригата.
        Но най-доброто което в момента се случва на България, е че бсп оттича в канала.
        Оохх колко ми е кеффф
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Хехехеее
          Ей на тоя въпрос ша отговора с кеФ.
          Благодаря на американската тротинетка, че копна дилетантчо, дето не ми е в плей листата.

Та изборите в Шумен ще ги спечели човека на ГРОБ. Любомир Христов.
          Също така е и агент на Държавна сигурност с псевдоним "Хари".
          Ама не какъв да е агент, ами "резидент". Да бе, това е човекът, който ръководеше слухтенето сред войниците, доносник и ръководител на доносници.

http://www.comdos.bg/%D0%9D%D0%B0%D1...DecisionID=519

Та човекът си беше доносник, ама ние офицерите го знаехме, та в негово присъствие никакви политически вицове или неблагонадеждни политически приказки.
          Всъщност този фатмак, станал офицер задочно, го знаехме с прякора Любо Супата. Меко казано не се ползваше с големи симпатии.
          Е за него нямаше да гласувам, дори да беше кандидат на БСП.

Та дилетантчо, благодаря за зададения въпрос. За мен беше удоволствие да отговоря.
          Гиговчо, Гиговчо! Понеже злобата те увлича, не си спомняш какво си писал. Преди време си призна, че си бил готов да станеш и ти сътрудник на ДС, ама не са се спрели на теб. Ама да ти кажа, че ДС си подбираше хората и не вземаше кой и да е. Та какъвто си сега, такъв си бил и преди - ........о!
          ПП Не мога да изпиша цялата дума, че Амстердамката ще ме банне веднага.
          пп Абе това момиче не може ли да си смени ника!
          ПП Ей, я не ме наричай "дилетантчо"! С този ник досега съм спечелил последните десет избора. А ти си станал професионален лузър!
          Last edited by diletant; 01.11.2015, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Хехехеее
            Та дилетантчо, благодаря за зададения въпрос. За мен беше удоволствие да отговоря.
            Нещо не тъ фащам за кво шпрехаш- искаш да кажеш че герб са новото БСП така ли, и всички приказки как да не гласуваме за бсп са за пред хората, тоест гласуваш за герб- получаваш бсп в нова премяна

Коментар

Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
              Гиговчо, я остави празните приказки! Кажи кой води на изборите в Шумен - с много и завинаги!
              Там бсп оттича в канала, както навсякъде.
              Охх, колко ми е кеффф

Хехехеее
              Благодаря на американската тротинетка, че копна дилетантчо, дето не ми е в плей листата.

Та изборите в Шумен ще ги спечели човека на ГРОБ. Любомир Христов.
              Също така е и агент на Държавна сигурност с псевдоним "Хари".
              Ама не какъв да е агент, ами "резидент". Да бе, това е човекът, който ръководеше слухтенето сред войниците, доносник и ръководител на доносници.

Любомир Димитров Христов
              Вербувал го служител ст. лейт. Иван Боянов Кацарски на 21.02.1981 г.; регистриран на 30.03.1981 г.
              Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник ,резидент
              Псевдоними Хари
              http://www.comdos.bg/%D0%9D%D0%B0%D1...DecisionID=519

Та човекът си беше доносник, ама ние офицерите го знаехме, та в негово присъствие никакви политически вицове или неблагонадеждни политически приказки.
              Всъщност този фатмак, станал офицер задочно, го знаехме с прякора Любо Супата. Меко казано не се ползваше с големи симпатии.
              Е за него нямаше да гласувам, дори да беше кандидат на БСП.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Опорни точки в деня на изборите.

Сливен. Предизборният щаб на ГЕРБ - Сливен внесе жалба по повод получена информация за подаване на недопустими писмени инструкции към членовете на секционни избирателни комисии от квотата на БСП. В листа с инструкциите се споменава изрично, с главни букви „Особено мнение се попълва дори и за една недействителна бюлетина, която според нас е действителна“. Това съобщиха от пресцентъра на партията.
                В жалбата се призовава Общинската избирателна комисия да предприеме всички възможни действия и мерки, за да предотврати това нарушение, тъй като в рамките на изборния ден се налага на определени членове на СИК задължително да формират особено мнение, без да са налице предпоставки за това. Към жалбата е приложено копие от инструкциите.

Това е текст от новина на Агенция Фокус, днес, 17:00 ч.
                За съжаление не зная как да изпратя линк.

Коментар

Там бсп оттича в канала, както навсякъде.
                  Охх, колко ми е кеффф
                  Не бързай с кефа тях смъртта не ги плаши те са на всеки километър до края на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Татяна Дончева: КОЙ разграби България
                    https://www.youtube.com/watch?v=TlPSP1ZZev8
                    Тишината в спалнята наистина ражда безумия.Татяна никога не е била в БКП.И адвокат на Мултигруп не е била.Няма спор че червено-синята мъгла унищожи България.Но защо Татяна не напусна навремето БСП и не каза това когато трябваше?Защо най нагло седеше в списъците най напред и 20 години беше депутат именно от БСП?След като я изритаха започна да казва истината...България е пълна с такива мърши и помияри като тая попикана изкукуригала бабичка.

Коментар

Татяна Дончева: КОЙ разграби България
                      https://www.youtube.com/watch?v=TlPSP1ZZev8
                      Гиговчо, Гиговчо! Най-сетне се стигна дотам вашите хора да казват истината! Защо не коментираш нищо, бе? Скрил си се в миша дупка, страхливец такъв!

ПП Амстердамче, не обиждам твоя фаворит, само констатирам липсата на смелост в дните на избори!
                      ПП Пък ако ме баннеш, няма да ти се сърдя много, ти си си такава!
                      ПП Жалко за хубавия град!

Коментар

Вие сте малки и не помните, но малко след 1989 г. така се бяха стреснали и снишили, че започнаха да се кръстят ежедневно, партийните секретари масово ставаха попове, започнаха да се правят на бебенца, говореха само така: хлебче, сиренце, вестниче, трамвайче и т.н.
                        Ами, шашнаха се как цара на социмперията я разпродава с все сателитите й, също както самодържеца Никита подви опашка и престоя на гости на Айзенхауер къде месец. Да се чудиш кой къф ягент. Верно, Маранди, след Сталин всичко в СССР стана много нелогично, ако преди това да мязаше на пиеса на абсурда.

Коментар

Вие сте малки и не помните, но малко след 1989 г. така се бяха стреснали и снишили, че започнаха да се кръстят ежедневно, партийните секретари масово ставаха попове, започнаха да се правят на бебенца, говореха само така: хлебче, сиренце, вестниче, трамвайче и т.н.
                          Същото се е случило, когато сталин се гътнал, същото ще се случи като се капичне и жожето. Ще станат по-ниски от тревата.

П.П. А, бе все забравям да питам: Колко % прави държ. дълг в монголия от 500 млрд. гущерос към БВП от 1.1 трлн. гущерос?

Надуха ми главата, че им бил 'ногу нисък държ. дълг - та се пощя по русата кордела на т'фа ли викат "ниско"?

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                            Се ми е две...
                            МИ БЕГАЙ СИ В ДУМА...
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

---------------------

П.П. Бай-бай, монголия. Сбогом жужак
                              Впрочем за къде се стягаш да пътуваш , ако не е тайна ...към Тибет ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Пещерното северно зло отича в кофата, а с него и бг продажните червени кордели. Белата златка правилно им каза да хващат горите и да минават в нелегалност, както едно време, защото народец помни поразиите им и ги чака линч.

Вече го нема "баткото", с когото обичаха да заплашват наляво-надясно и чак сега изтрезняха и видяха, че са малцинство под 8% в БГ. Един да заплашва 12-13 души никога не е било здравословно
                                Ми ето идва и твоето време , той чувала е яко отупан , ама ти си скромно момче ше си доволен и на малко .

Коментар

Working...
                                X