IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Македония искали да направят министерство на корабоплаването. На въпросът защо им е, след като нямат море, те отговорили:
    - Е, българите как имат министерство на правосъдието?

Коментар

• 'Промяната на законите и на Конституцията бави битката с корупцията. Важни са хората. Не ви трябват промените в законите, за да разследвате сериозна организирана престъпност, просто трябва да го направите. Нека прокурорите не чакат политиците да кажат "давайте". Защото те няма да го направят..............има две решения за справяне с корупцията - едното е да има силен политик, който иска такава промяна, а второто, ако няма такъв политик - да има достатъчно независими съдии и прокурори," Моника Маковей на живо : http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...zakonite_i_na/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Не съм напълно сигурен, доколко е подходящо да тълкуваме по някакъв специален начин присъствието на предстоятеля Архиепископ Стефан на Македония в Рим, вчера.

Жестът на Борисов малко ме изненада. Не ми беше неприятно. Човешко беше, някак. Гледах репортаж от събитието. Странно е вероятно, а може и да не е странно, но Борисов буквално се втурна, в жеста му имаше голям ентусиазъм, дори плам, към Архиепископ Стефан.
        Целуна ръка, целуна кръста.
        Може би точно така трябва да се прави, не съм категоричен. Доколкото имам някакъв спомен, подхождането на висши държавници към нашия Патриарх, става по едни по-"тържествен" начин.

След това, в кратък коментар пред журналисти., нарече Архиепископ Стефан Първоблажен.
        Това нормален човешки лапсус ли беше?!
        Друго ли!?
        Останах с едно леко озадачение.

Ако някому нещо е направило впечатление, нека сподели.

Коментар

• http://dveri.bg/9ha64
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
            манго требе да се образова превъзпита с каква психология обаче
            Психологията е 1-1,20 дълга и по дебела да не се чупи лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Оооо, много си далеч от истината... ненавиждам онези с редките зъби от БХК... по същата причина, поради която ненавиждам псевдорасисти и псевдонационалисти, а именно липсата на обективност, липсата на елементарни познания и култура, опитите да прокарат определени антибългарски интереси прикрити зад тъпанарски тези ... изобщо заради вредния маскарад, който разиграват и едните, и другите...
              Не те знам какво ненавиждаш и не ме интересува, но определено да се защитиш себе си и семейството си не е антибългарска позиция

Коментар

Оооо, много си далеч от истината... ненавиждам онези с редките зъби от БХК... по същата причина, поради която ненавиждам псевдорасисти и псевдонационалисти, а именно липсата на обективност, липсата на елементарни познания и култура, опитите да прокарат определени антибългарски интереси прикрити зад тъпанарски тези ... изобщо заради вредния маскарад, който разиграват и едните, и другите...
                манго требе да се образова превъзпита с каква психология обаче
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Ами то не е антициганско, а си е чисто циганско напрежение и се нагнетява в цяла Бг. Като започнем от брането на джелязо и туули, през разни убииства и стигнем до сегашния случай когато са бити трима българи
                  Абе ти да не си от хелзингския комитет че си се загрижил за мангалите
                  Last edited by X_Y; 25.05.2015, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Ето го ве ... човекът с власт

Радан Кънев посрещна Моника Маковей у нас

След като Лабораторията за оценка на риска, сведе риска от загуба на средства в КТБ до минимум, се зае да регулира риска и в управляващата коалиция ...
                    румъния винаги е била по добре от българия. преди 1989 г. е правела локомотива с 6800кв двигатели в крайова и сега пак прави там.в ние сме ги внасяли за нашето БДЖ преди 1989година.румъния има номаниране за нобелова за физика ние нямамме
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Изглежда ставаме свидетели на много неприятен сценарий на путинските десари. Някой много сериозно се заиграва с етническата карта. От около два месеца знайни и незнайни медии и медийки нагнетяват напрежение с антицигански публикации. Събитията в Гърмен (никак не случайно, че се случва точно в един от бастионите на ДПС, където нищо не може да се случи без формалното одобрение на Боянския падишах) очевидно трябва да изиграят роля на детонатор, който или да възпламени събитията или да бъде първи елемент от верига "детонации"... не знам дали е вярно, но вече има новина за убита циганка там... дано да е "новина"...
                      Да го бутна нагоре

И да напомня, че по същото време бледия ботоксов гном се опита да пробие и във Франкфурт.
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Цитат на деня: Трябва ви един човек с власт, който иска реформата
                        Ето го ве ... човекът с власт

Радан Кънев посрещна Моника Маковей у нас

След като Лабораторията за оценка на риска, сведе риска от загуба на средства в КТБ до минимум, се зае да регулира риска и в управляващата коалиция ...
                        Yeah

Коментар

Тъпчо, самият факт, че избягваш да цитираш коментара ми, говори, че вероятно и ти съзираш някои възможни истини в него...

Вероятно, знаеш повече от мен за сценария с нагнетяване на антициганско напрежение, я кажи имаш ли го в задачките...
                          Ами то не е антициганско, а си е чисто циганско напрежение и се нагнетява в цяла Бг. Като започнем от брането на джелязо и туули, през разни убииства и стигнем до сегашния случай когато са бити трима българи
                          Абе ти да не си от хелзингския комитет че си се загрижил за мангалите

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            А за катастрофата на кръговото пак ли путин е виновен
                            Тъпчо, самият факт, че избягваш да цитираш коментара ми, говори, че вероятно и ти съзираш някои възможни истини в него...

Вероятно, знаеш повече от мен за сценария с нагнетяване на антициганско напрежение, я кажи имаш ли го в задачките...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              [B].
                              А защо събирали 7000лв за тази среща, то това е криминална история, евродепутат среща и да си платиш

Коментар

..
                                А за катастрофата на кръговото пак ли путин е виновен

Коментар

Working...
                                X