If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Македония искали да направят министерство на корабоплаването. На въпросът защо им е, след като нямат море, те отговорили:
- Е, българите как имат министерство на правосъдието?
'Промяната на законите и на Конституцията бави битката с корупцията. Важни са хората. Не ви трябват промените в законите, за да разследвате сериозна организирана престъпност, просто трябва да го направите. Нека прокурорите не чакат политиците да кажат "давайте". Защото те няма да го направят..............има две решения за справяне с корупцията - едното е да има силен политик, който иска такава промяна, а второто, ако няма такъв политик - да има достатъчно независими съдии и прокурори," Моника Маковей на живо :http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...zakonite_i_na/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Не съм напълно сигурен, доколко е подходящо да тълкуваме по някакъв специален начин присъствието на предстоятеля Архиепископ Стефан на Македония в Рим, вчера.
Жестът на Борисов малко ме изненада. Не ми беше неприятно. Човешко беше, някак. Гледах репортаж от събитието. Странно е вероятно, а може и да не е странно, но Борисов буквално се втурна, в жеста му имаше голям ентусиазъм, дори плам, към Архиепископ Стефан.
Целуна ръка, целуна кръста.
Може би точно така трябва да се прави, не съм категоричен. Доколкото имам някакъв спомен, подхождането на висши държавници към нашия Патриарх, става по едни по-"тържествен" начин.
След това, в кратък коментар пред журналисти., нарече Архиепископ Стефан Първоблажен.
Това нормален човешки лапсус ли беше?!
Друго ли!?
Останах с едно леко озадачение.
Ако някому нещо е направило впечатление, нека сподели.
Оооо, много си далеч от истината... ненавиждам онези с редките зъби от БХК... по същата причина, поради която ненавиждам псевдорасисти и псевдонационалисти, а именно липсата на обективност, липсата на елементарни познания и култура, опитите да прокарат определени антибългарски интереси прикрити зад тъпанарски тези ... изобщо заради вредния маскарад, който разиграват и едните, и другите...
Не те знам какво ненавиждаш и не ме интересува, но определено да се защитиш себе си и семейството си не е антибългарска позиция
Оооо, много си далеч от истината... ненавиждам онези с редките зъби от БХК... по същата причина, поради която ненавиждам псевдорасисти и псевдонационалисти, а именно липсата на обективност, липсата на елементарни познания и култура, опитите да прокарат определени антибългарски интереси прикрити зад тъпанарски тези ... изобщо заради вредния маскарад, който разиграват и едните, и другите...
манго требе да се образова превъзпита с каква психология обаче
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Ами то не е антициганско, а си е чисто циганско напрежение и се нагнетява в цяла Бг. Като започнем от брането на джелязо и туули, през разни убииства и стигнем до сегашния случай когато са бити трима българи
Абе ти да не си от хелзингския комитет че си се загрижил за мангалите
След като Лабораторията за оценка на риска, сведе риска от загуба на средства в КТБ до минимум, се зае да регулира риска и в управляващата коалиция ...
румъния винаги е била по добре от българия. преди 1989 г. е правела локомотива с 6800кв двигатели в крайова и сега пак прави там.в ние сме ги внасяли за нашето БДЖ преди 1989година.румъния има номаниране за нобелова за физика ние нямамме
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Изглежда ставаме свидетели на много неприятен сценарий на путинските десари. Някой много сериозно се заиграва с етническата карта. От около два месеца знайни и незнайни медии и медийки нагнетяват напрежение с антицигански публикации. Събитията в Гърмен (никак не случайно, че се случва точно в един от бастионите на ДПС, където нищо не може да се случи без формалното одобрение на Боянския падишах) очевидно трябва да изиграят роля на детонатор, който или да възпламени събитията или да бъде първи елемент от верига "детонации"... не знам дали е вярно, но вече има новина за убита циганка там... дано да е "новина"...
Да го бутна нагоре
И да напомня, че по същото време бледия ботоксов гном се опита да пробие и във Франкфурт.
След като Лабораторията за оценка на риска, сведе риска от загуба на средства в КТБ до минимум, се зае да регулира риска и в управляващата коалиция ...
Тъпчо, самият факт, че избягваш да цитираш коментара ми, говори, че вероятно и ти съзираш някои възможни истини в него...
Вероятно, знаеш повече от мен за сценария с нагнетяване на антициганско напрежение, я кажи имаш ли го в задачките...
Ами то не е антициганско, а си е чисто циганско напрежение и се нагнетява в цяла Бг. Като започнем от брането на джелязо и туули, през разни убииства и стигнем до сегашния случай когато са бити трима българи
Абе ти да не си от хелзингския комитет че си се загрижил за мангалите
Коментар