Кой ли ще е следващият артист привлечен в цирка с който ни отвличат вниманието милиционерите ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!
Неизвестни нападатели стреляха с гранатомет в СофияВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСпоред данни на генералното консулство на Руската федерация руски граждани притежават около 500 000 имота в Източна България.
Ето какво ще се случи в България скоро:
http://ord-ua.com/2015/10/27/kak-ula...nbass-i-kryim/The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТова е в резултат на 45 години комунизъм и 25 години управвление на тъпите им отрочета. Превърнахте България в колака безмозъчни червени индивиди. Алексей е от Вашите. Явно някой от партята го е поръчал. Все пак за никой не е тайна ,че целят наркотрафик и престъпност се покровителства от членове на бившата държавна сигурност .The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗа шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!
Неизвестни нападатели стреляха с гранатомет в София
Коментар
-
Да си внесем полиция от западна държава. Нашите 25 години делят нарко баницата, без да им пука за гражданина. 25 години се стрелят някакви алчни кратуни, България делят.. Силовите структури са развъдник за милиционерчета с амбиции на босове.
Ако съдим по Италия, това нашето край няма да има... Срам и позор за славното ни минало!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе съм аз, не съм. Аз имам алергия от София.
Ама пък нямам алиби. Всъщност може да се проследи от къде съм поствал в 9.53ч. От друга страна няма доказателства, че аз лично съм поствал. А бе объркана работа.
А имаче няма никакво значение какво ще каже МВР. Виновен е я Станишев, я Орешарски... Герберите са тефлонирани. По тях нищо не се лепи.
Едни и същи комундета са това! Само сляп и глух прави разлика между БСП и ГЕРБ.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеAватарът ти е тематичен иначе.Сега ми е интересно импотентното МВР какво ще измисли и как ще замаже очите на гражданите.
Ама пък нямам алиби. Всъщност може да се проследи от къде съм поствал в 9.53ч. От друга страна няма доказателства, че аз лично съм поствал. А бе объркана работа.
А имаче няма никакво значение какво ще каже МВР. Виновен е я Станишев, я Орешарски... Герберите са тефлонирани. По тях нищо не се лепи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Неизвестни нападатели стреляха с гранатомет в СофияСега ми е интересно импотентното МВР какво ще измисли и как ще замаже очите на гражданите.
Коментар
-
За шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!
Неизвестни нападатели стреляха с гранатомет в СофияНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТези глупави клевети навремето помогнаха на тройната ОФ коалиция БСП ДПС Атака да вземе властта и да установи марионетно управление под контрола на Путин.
Но българският народ вече не се хваща на тези лъжи
Радан Кънев: Г-н Борисов ни поздрави, ние го поздравихме и всичко е наред
Прочети повече на: http://www.novini.bg/video/11303-%D1...%B5%D0%B4.html
В ГЕРБ няма свързани по произход с БКП и БСП ли?
Няма сътрудници, служители и доносници на ДС ли?
Няма партизански внуци и внучки, синове и дъщери??
Няма охранители на Тодор Живков??
Я се осъзнай, не сме в някоя детска градина, да баламосваш децата, докато спят..!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПреди да основеш Герб какъв си бил? Не ми се вярва да си бил безпартиен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеДа имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени
Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеДа имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени
Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел
Утре ББ ще го изнижат американците по допирателната и ще те видим, какъв член си!
А БСП-то и Сидеров са пътници, чака се нова генерация!
И тя ще дойде!
Затова ползват тоя Сидеров, кой му иска руските знамена по митингите?
Ама това е най-сигурният начин хората да се отвратят!
Щото пак повтарям Сидеров говори за Русия, ама да сте чували името Путин да изрича?
Ще го каже, ама не по допирателната, ами направо през центъра ще го шутират!
Коментар
Коментар