IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой ли ще е следващият артист привлечен в цирка с който ни отвличат вниманието милиционерите ?
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      За шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!

Неизвестни нападатели стреляха с гранатомет в София
      Ченгеджийски подход . Сидеров , гранати.....трябва да се отклони вниманието от нагласените "избори".
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        Според данни на генералното консулство на Руската федерация руски граждани притежават около 500 000 имота в Източна България.

Ето какво ще се случи в България скоро:
        http://ord-ua.com/2015/10/27/kak-ula...nbass-i-kryim/
        Ако излезем от НАТО.... маловажна подробност, която някак си пречи..
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Това е в резултат на 45 години комунизъм и 25 години управвление на тъпите им отрочета. Превърнахте България в колака безмозъчни червени индивиди. Алексей е от Вашите. Явно някой от партята го е поръчал. Все пак за никой не е тайна ,че целят наркотрафик и престъпност се покровителства от членове на бившата държавна сигурност .
          ...която е комунистически паразит в окото на българската свобода!

Коментар

За шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!

Това е в резултат на 45 години комунизъм и 25 години управвление на тъпите им отрочета. Превърнахте България в колака безмозъчни червени индивиди. Алексей е от Вашите. Явно някой от партята го е поръчал. Все пак за никой не е тайна ,че целят наркотрафик и престъпност се покровителства от членове на бившата държавна сигурност .

Коментар

• Да си внесем полиция от западна държава. Нашите 25 години делят нарко баницата, без да им пука за гражданина. 25 години се стрелят някакви алчни кратуни, България делят.. Силовите структури са развъдник за милиционерчета с амбиции на босове.
              Ако съдим по Италия, това нашето край няма да има... Срам и позор за славното ни минало!

Коментар

Не съм аз, не съм. Аз имам алергия от София.
                Ама пък нямам алиби. Всъщност може да се проследи от къде съм поствал в 9.53ч. От друга страна няма доказателства, че аз лично съм поствал. А бе объркана работа.

А имаче няма никакво значение какво ще каже МВР. Виновен е я Станишев, я Орешарски... Герберите са тефлонирани. По тях нищо не се лепи.
                И при Станишко и Орехчо нямаше виновни, като бяха на власт.
                Едни и същи комундета са това! Само сляп и глух прави разлика между БСП и ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                  Aватарът ти е тематичен иначе. Сега ми е интересно импотентното МВР какво ще измисли и как ще замаже очите на гражданите.
                  Не съм аз, не съм. Аз имам алергия от София.
                  Ама пък нямам алиби. Всъщност може да се проследи от къде съм поствал в 9.53ч. От друга страна няма доказателства, че аз лично съм поствал. А бе объркана работа.

А имаче няма никакво значение какво ще каже МВР. Виновен е я Станишев, я Орешарски... Герберите са тефлонирани. По тях нищо не се лепи.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Aватарът ти е тематичен иначе. Сега ми е интересно импотентното МВР какво ще измисли и как ще замаже очите на гражданите.

Коментар

• За шест години герберско управление я докарахме до там да се стреля с гранатомети из столицата. Браво Стамболийски!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Тези глупави клевети навремето помогнаха на тройната ОФ коалиция БСП ДПС Атака да вземе властта и да установи марионетно управление под контрола на Путин.

Но българският народ вече не се хваща на тези лъжи

Радан Кънев: Г-н Борисов ни поздрави, ние го поздравихме и всичко е наред

Прочети повече на: http://www.novini.bg/video/11303-%D1...%B5%D0%B4.html

Кое е глупави клевети?

В ГЕРБ няма свързани по произход с БКП и БСП ли?

Няма сътрудници, служители и доносници на ДС ли?

Няма партизански внуци и внучки, синове и дъщери??

Няма охранители на Тодор Живков??

Я се осъзнай, не сме в някоя детска градина, да баламосваш децата, докато спят..!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Или милиционер или роднина
                          Роднина на милиционер

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Преди да основеш Герб какъв си бил? Не ми се вярва да си бил безпартиен.
                            Или милиционер или роднина

Коментар

Да имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени

Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел

Преди да основеш Герб какъв си бил? Не ми се вярва да си бил безпартиен.

Коментар

Да имаш да вземаш - аз съм член учредител на ГЕРБ и вече 7 години защитавам във форума тази позиция. Но новите никове сте доста несводомени

Всъщност вие от дружинката на комунистите русофили трябва да кажете как ще спасите БСП от настъпващата гибел

Тоя бил член!
                                Утре ББ ще го изнижат американците по допирателната и ще те видим, какъв член си!
                                А БСП-то и Сидеров са пътници, чака се нова генерация!
                                И тя ще дойде!
                                Затова ползват тоя Сидеров, кой му иска руските знамена по митингите?
                                Ама това е най-сигурният начин хората да се отвратят!
                                Щото пак повтарям Сидеров говори за Русия, ама да сте чували името Путин да изрича?
                                Ще го каже, ама не по допирателната, ами направо през центъра ще го шутират!

Коментар

Working...
                                X