If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що не наложат на същия принцип санкции с/у Саудитска Арабия, задето ИДИЛ изповядват същата религия? Или, ще речете, в СА са много "демократични", като раздават 10-годишни присъди с по 1000 камшика за критика с/у исляма? Не двоен, ами троен, четворен...ако изобщо е "стандарт". Шизика от най-висок клас.
Суадитска Арабия кого е нападнала, ако не е тайна, че да й налагат санкции?
Що не наложат на същия принцип санкции с/у Саудитска Арабия, задето ИДИЛ изповядват същата религия? Или, ще речете, в СА са много "демократични", като раздават 10-годишни присъди с по 1000 камшика за критика с/у исляма? Не двоен, ами троен, четворен...ако изобщо е "стандарт". Шизика от най-висок клас.
...А, като процент от територията, неселението, БВП на света, как е този, "Целият"? че нещо някак не ми се връзва нито да е свят, нито да е цял. Тъй, събрали се някакви с пари, искат да притиснат някого, който не ще да се подчинява. Йебем си и демокрацията, йебем си и "целия свят".
Ами, в момента само 2 държави в света от над 200 имат санкции.
Иран и Русия.
-----------------------
Намекваш, че целия свят са побъркани, а само Хаяско е нормален ли?
Ако още не сте разбрали официалната позиция на България, ето да се ограмотите, понеже в този форум има откровено опити за тероризъм от определени тролове.
----------------------------
България ще подкрепи нови санкции срещу Русия при нарушаване на примирието
Ами, виж кои са му наложили санкции. Аз ли да ти ги изброявам?
Накратко цяла Сев. Америка, Европа и Австралия.
...А, като процент от територията, неселението, БВП на света, как е този, "Целият"? че нещо някак не ми се връзва нито да е свят, нито да е цял. Тъй, събрали се някакви с пари, искат да притиснат някого, който не ще да се подчинява. Йебем си и демокрацията, йебем си и "целия свят".
Коментар