IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    ...
    Ей тая Варна бре !!!
    Еййй ...
    Ама с Украйна какво общо има ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пет държави с нов статут в отношенията си с НАТО
      Това е бонус преди приемането им в Алианса

Швеция ще е една от петте държави, които на срещата на върха на НАТО ( 4-5 септември) в Уелс ще получат нов статут в отношенията си с Алианса, съобщи ИТАР-ТАСС.

Швеция, Финландия, Австралия, Грузия и Йордания ще получат „златна карта" и ще се разглеждат като „партньор номер 1", което е най-високият статут преди членство в НАТО, отбелязва шведски вестник.

Това ще позволи на тези държави да споделят разузнавателна информация с Алианса и да участват в съвместни военни учения, научни програми и др.

Коментар

Около половин милион имоти в Източна България са собственост на руснаци
        http://www.investor.bg/imoti/109/a/o...usnaci,173188/

Ако вземем средна цена € 30 000, а това е средния бюджет с който идваха руснаците да купуват имоти, това прави 500 000 Х 30 000 = € 15 000 000 000

€ 15 милиарда = 29 400 000 000 лв. И това са парите само за недвижими имоти, без земя и други вложения. А руснаците и то тия които идват тук и не са богати, освен това харчат пари за - регистрация на фирми ако искат да карат кола или да си купят земеделска земя, за обзавеждане (често пъти голямо перо), адвокатски услуги, по магазини за храни и подаръци. Много от тях живеят тук, което значи, че парите им от Русия се наливат в България. И това не са хората на Путин, затова не ги бъркайте. Това са хора които искат да живеят тук и им харесва и дори ни смятат за мое учудване за европейска страна. Някои и вече развиват бизнес тук, земеделие, познавам една такава дама, строителство, дават работни места и т.н.
        Джей,не се мъчи да им обясняваш.Само ще кажа,че от както сме в ЕС сме получили нетни пари от там в пъти по-малко от колкото са инвестирали руснаците в България.Както казват вече хората по морето.....не чакат вече"да дойде сезона" ,а "да дойдат руснаците".....защото никой не чака вече на пияните англичани и немските пенсионери...

Коментар

Около половин милион имоти в Източна България са собственост на руснаци

Ако вземем средна цена € 30 000, а това е средния бюджет с който идваха руснаците да купуват имоти, това прави 500 000 Х 30 000 = € 15 000 000 000
          Средна цена между € 70 000 и € 80 000 е по-точна, проучвал съм го.

Коментар

• Преди три-четири месеца тук ми се налагаше да се обяснявам, че познавам руснаци, правещи бизнес у нас. Масово ми отричаха, че това е възможно, че нямало такива неща, те не били тук руснаците за това. Руснаците у нас били само мутри и сутеньори по бургазко. Общо взето, със симпатизанти на сърпа и чука не се спори.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
              Естествено че са готови за ответен удар
              После ще складират ядрените отпадъци на територията на БИВША Русь.
              Не разбирам за какво се хилиш, като става дума за унищожение на милиони?

И явно ти не разбираш какво означава "ответен" удар. Че когато САЩ нанесат ответния удар, много милиони европейци и американци ще са мъртви, изпепелени от термоядрения удар.
              За какво му е на германеца или на австриеца или на французина това? Щото украинците са му родни братя? Ами не са му братя и затова не иска това да свърши така.
              А в Източна Украйна живеят руснаци, които имат братя, сестри, братовчеди, лели, близки в Русия. Което не дава възможност на Путин да отстъпва до безкрай. Ако беше продължил с отстъпките пред американо-европейската експанзия, то щеше да загуби политическата си легитимност пред лицето на руския народ. А с това и властта. От своя страна Русия и руския народ щеше да продължава да отстъпва пред американците. Докога? Докато бъде разпарчадосана Русия? Докато я оберат?

Украйна беше червената нишка, която САЩ не биваше да прекрачват! Сега войната е много вероятна.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Около половин милион имоти в Източна България са собственост на руснаци

€ 15 милиарда = 29 400 000 000 лв. И това са парите само за недвижими имоти, без земя и други вложения. А руснаците и то тия които идват тук и не са богати, освен това харчат пари за - регистрация на фирми ако искат да карат кола или да си купят земеделска земя, за обзавеждане (често пъти голямо перо), адвокатски услуги, по магазини за храни и подаръци. Много от тях живеят тук, което значи, че парите им от Русия се наливат в България. И това не са хората на Путин, затова не ги бъркайте. Това са хора които искат да живеят тук и им харесва и дори ни смятат за мое учудване за европейска страна. Някои и вече развиват бизнес тук, земеделие, познавам една такава дама, строителство, дават работни места, откриват си сметки в местни банки, купуват си яхтички по-заможните от тях, пренасят капитали насам и т.н. А ако някои от вас смята, че за България € 15 милиарда са малко пари, нека види, че дори външния дълг на страната е доста по-малък. Лошото е, че шибаната война слага край на всичко това.
                Last edited by Jay Gould; 03.09.2014, 13:39.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Също като Солженицин по времето на Брежнев...а иначе там ще си отглеждат разни Михалковци, които ще твърдят, че крепостното право било израз на "патриотизъм закрепен в закон"...

Писателят Борис Акунин се маха от Русия На трезвия му е неуютно в една стая с пияни, написа в блога си световноизвестният автор

Това написа в блога си знаменитият руски писател Борис Акунин и обяви решението си да се махне от "путинска Русия".

"С путинска Русия аз вече нямам допирни точки, на мен ми е чуждо всичко в нея. И да стоя тук в период на всеобща загуба на разсъдък ми стана тежко. Да емигрирам, разбира се, нямам намерение, но повечето от времето си ще прекарвам зад граница. Ще остана част от това, което се нарича Русия. И Русия, която е част от мен, също няма къде да се дене", каза писателят, чието рождено име е Григорий Чхартишвили.

"Ходя днес по московските улици, гледам хората, чувам парчета от разговори (за дачата, за първия учебен ден на децата), и ме обхваща ужас. Не виждат, не искат да знаят, не се замислят. Хората не са виновни. Те си имат своя живот, своите обичайни грижи. Но слепотата, безсмислието и равнодушието в такива моменти от историята се плащат скъпо. Моята страна я чакат тежки изпитания. Навярно по-тежки от тези, които сега се случват в Украйна. И не можете да си представите как ми се иска да греша", пише Акунин.

Наскоро 58-годишният Борис Акунин заяви, че Русия я чака преврат. Според него властта се е лишила от възможността да промени страната по мирен път.
                  Не е прав. Хората са виновни, понеже носят отговорност за битието си
                  Инак добре е описал и манталитета на доста българи в чужбина. Не очаквам родните червенухи да го схванат, за тях са отредени мангалоидите - да си ги претопяват

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ми като не му харесва да си обира куфарите и да заминава в Пиндостан там цари човеколюбие демокрация мед и масло пада от небето.Ма Путин е лош тоя трябва да се прати в Сибир за да се осъзнае.Та каиш бил световно известен я стига ме разсмивай.Тоя ако изобщо нещо е написал го е чел само той и жена му
                    "Турски гамбит" гледал ли си... или да си чел целия цикъл за Фандорин...там и за Плевен става въпрос, ако не друго...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Също като Солженицин по времето на Брежнев...а иначе там ще си отглеждат разни Михалковци, които ще твърдят, че крепостното право било израз на "патриотизъм закрепен в закон"...

Писателят Борис Акунин се маха от Русия На трезвия му е неуютно в една стая с пияни, написа в блога си световноизвестният автор

Това написа в блога си знаменитият руски писател Борис Акунин и обяви решението си да се махне от "путинска Русия".

"С путинска Русия аз вече нямам допирни точки, на мен ми е чуждо всичко в нея. И да стоя тук в период на всеобща загуба на разсъдък ми стана тежко. Да емигрирам, разбира се, нямам намерение, но повечето от времето си ще прекарвам зад граница. Ще остана част от това, което се нарича Русия. И Русия, която е част от мен, също няма къде да се дене", каза писателят, чието рождено име е Григорий Чхартишвили.

"Ходя днес по московските улици, гледам хората, чувам парчета от разговори (за дачата, за първия учебен ден на децата), и ме обхваща ужас. Не виждат, не искат да знаят, не се замислят. Хората не са виновни. Те си имат своя живот, своите обичайни грижи. Но слепотата, безсмислието и равнодушието в такива моменти от историята се плащат скъпо. Моята страна я чакат тежки изпитания. Навярно по-тежки от тези, които сега се случват в Украйна. И не можете да си представите как ми се иска да греша", пише Акунин.

Наскоро 58-годишният Борис Акунин заяви, че Русия я чака преврат. Според него властта се е лишила от възможността да промени страната по мирен път.
                      Ми като не му харесва да си обира куфарите и да заминава в Пиндостан там цари човеколюбие демокрация мед и масло пада от небето.Ма Путин е лош тоя трябва да се прати в Сибир за да се осъзнае.Та каиш бил световно известен я стига ме разсмивай.Тоя ако изобщо нещо е написал го е чел само той и жена му

Коментар

• Също като Солженицин по времето на Брежнев...а иначе там ще си отглеждат разни Михалковци, които ще твърдят, че крепостното право било израз на "патриотизъм закрепен в закон"...

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co...i-priroden-gaz

България може да издържи без руски природен газ
                          03 Септември 2014 12:58

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Кое точно е парадокса, че не разбрах? Ядрени войни не се водят, защото дори "печелившата" страна ще понесе неприемливи загуби.

Да. Русия ще започне ядрена война, ако бъде притисната твърде силно в конвенционална война. Не случайно нейната ядрена доктрина предвижда Русия първа да нанесе ядрен удар, говоря за унищожителен ядрен удар с МБР. Тогава и САЩ ще нанесат такъв и вероятно Русия ще понесе невъобразими загуби, но и загубите на САЩ и на Европа ще са неприемливи. Десетки милиони убити, огромни разрушения и радиационно замърсяване.
                            Готови ли са благоденстващите народи на Западна Европа на тези жертви?
                            И какъв е проблема?После идват Рамбо и Терминатора и избиват гадните руснаци пускат няколко буболечки които изяждат радиацията и спасяват света.А буболечките ги сглобяват в гората от подръчни материали като се сещат съвсем случайно как да ги направят.

Коментар

• .,.,

По-голямата част от коментиращите прекаляват с гледането на Американски екшъни...а една друга част от тях тайничко вярва в съществуването на Marvel Heroes..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Кое точно е парадокса, че не разбрах? Ядрени войни не се водят, защото дори "печелившата" страна ще понесе неприемливи загуби.

Да. Русия ще започне ядрена война, ако бъде притисната твърде силно в конвенционална война. Не случайно нейната ядрена доктрина предвижда Русия първа да нанесе ядрен удар, говоря за унищожителен ядрен удар с МБР. Тогава и САЩ ще нанесат такъв и вероятно Русия ще понесе невъобразими загуби, но и загубите на САЩ и на Европа ще са неприемливи. Десетки милиони убити, огромни разрушения и радиационно замърсяване.
                                Готови ли са благоденстващите народи на Западна Европа на тези жертви?
                                Естествено че са готови за ответен удар
                                После ще складират ядрените отпадъци на територията на БИВША Русь.

Коментар

Working...
                                X