Първоначално изпратено от moderebov
Разгледай мнение

- Откъде сте?
- Варна! - казвам аз и си пия кафето.
- А-а-а-а! Добре! - казват ония и се обръщат да си ходят.
- Я чакайте! Защо ви интересува от къде сме? - питам аз
- Защото брато, ако бяхте шопи, щяхме да ви искаме по 100 долара виза!

Вечерта се отразихме яко, но подобна ситуацията съм имал и в Сливен. В една дискотека стоя сам с жена ми - тогава ми бе само гадже и с няколко нейни приятелки, идва някакъв ръб дето и на човек не мяза, като тасманийски дявол - сяда:
- Откъде сте?
- Варна! - казвам пак аз.
А оня:
- О-о-о-о! Взехме ви за шопи и тебе щяхме да те бием! Добре ли си изкарвате тука? Я от нас една бутилка уиски.. - и падна един запой с тяхната компания местни туземци

Не знам защо не ви обичат вас софиянци

Колкото до Варна - тя си е фалирала, просто варненци още не го осъзнават. Варна затъва скоростно http://investments.dir.bg/_wm/librar...2&df=8&dflid=3
Но по темата пак - руснаците не са купували в последните години толкова във Варна, въпреки, че често самолетът им каца тук, колкото на юг. Обзор, Бяла, Слънчев Бряг, Бургас и около него. Сравнително малко са купували имоти във Варна, защото със същите пари той ще си купи в Обзор или Бяла например, по-голям апартамент и по-близо до морето и ще плаща по-малко данъци. А и не знам защо някой им е внушил, че на юг по крайбрежието е по-топло, което е смешно защото морската вода и въздуха да имат градус -два разлика, не повече

Коментар