IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Добре ще е,новите санкции да се въведат!

В противен случай переструвката модерен капитализъм = цивилизован свят,ще продължи! А това е пагубно за човечеството......

Вероятно повечето са запознати от евентуалните руски контрасанкции от интервюто на Медведев....Всички западни авиокомпании ще бъдат докарани до фалит - защото руското въздушно пространство ще бъде затворено за тях.А те и без това са на ръба на пропастта.

Чувай, Ристо! Последицата на това ще е и физическата изолация на Хуйлостан! И, разбира се, изключване на същия от ИКАО...

Т. е. ще си мрат от глад на собствена територия...

Коментар

• Добре ще е,новите санкции да се въведат!

В противен случай переструвката модерен капитализъм = цивилизован свят,ще продължи! А това е пагубно за човечеството......

Вероятно повечето са запознати от евентуалните руски контрасанкции от интервюто на Медведев....Всички западни авиокомпании ще бъдат докарани до фалит - защото руското въздушно пространство ще бъде затворено за тях.А те и без това са на ръба на пропастта.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Нещо се пропуква.....

В ЕС няма консенсус за санкциите срещу Русия
        http://www.focus-news.net/news/2014/...tu-rusiya.html

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Виж сега Австрия си цъфти идеално като член на ЕС но НЕ член на НАТО. Швеция също......

За мен най-добре е БГ да е военно неутрална страна но в търговията да има добри връзки и с двата блока ЕС и Евразия.....това е моето мнение. Турция правят точно това и добре се развиват...
          Сърбия са много добър пример за страна която не е член на ЕС и има много солиден икономически растеж.

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Serbia

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Това е късогледство!

нато и ес вървят заедно - и двете са най-лошите колонизатори на БГ през последните 800 години.Като казвам "най-лошите",имам предвид - най-бедните! Беден колонизатор е равносилно на пияни родители!

Изобщо колкото по-бързо бъдат изгонени тия,толкова по-добре!
            Виж сега Австрия си цъфти идеално като член на ЕС но НЕ член на НАТО. Швеция също......

За мен най-добре е БГ да е военно неутрална страна но в търговията да има добри връзки и с двата блока ЕС и Евразия.....това е моето мнение. Турция правят точно това и добре се развиват...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

аз съм за излизане от нато срещу евр.съюз нямам против
              Това е късогледство!

нато и ес вървят заедно - и двете са най-лошите колонизатори на БГ през последните 800 години.Като казвам "най-лошите",имам предвид - най-бедните! Беден колонизатор е равносилно на пияни родители!

Изобщо колкото по-бързо бъдат изгонени тия,толкова по-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Разрешава ме ти и да се шибаш!!!С камшик,естествено!!!
                Не иг разбирам тези неща със самобичуването , явно ти си спеца

Коментар

• Първоначално изпратено от chervenamishka
                  Ходи с ООН да спориш
                  Никъде не съм писал по-богати, писах колко са под чертата на бедност Нал' се сещаш, в твое село 20лв са пари - а в Москва 1 водка в кръчмата.
                  Сещам се за това че кат идещ в Кипър гледаш руснаци, кат идеш по курортите в Австрия, Швеицария и Франция ..пак Руснаци......У БГ също стотици хиляди Руснаци.....кат видя по тези места Българи ще ти повярвам ...... до тогава предпочитам да вярвам на собствените си очи.....10 000 еврака за новородено дава Путя..и БГ 300 лева. 100 лева са общите жилищни разходи за ток , вода , топла , кабелна на един апартамент от 80 квадрата .....казвам ти го от лични впечатления не от чичко гугъл

Коментар

• Коментар

аз съм за излизане от нато срещу евр.съюз нямам против но да се еманципират от сащ.
                      И да оправяме отношенията с русия паралелно с ес
                      Разрешава ме ти и да се шибаш!!!С камшик,естествено!!!

Коментар

а в Москва 1 водка в кръчмата.
                        Кво стана бе плъхчо - лошия инвестор ти банна всичките никове!

Мъка,мъка Тъпо Джейми с фенерче без батерии!

Разбра ли сега като търновското инвалидче,че не добре да лъжеш че си в германия или където и да било другаде по света,след като си си у вас под моста!

ПС:Комарджи,четеш ли бре(т.е.Факи) - скоро не си писал за "форекса"?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ами от вашето появяване......във форумите....
                          Вчера гледах едно изследване на евростар .......за дирекно влизане в Митническия съюз са 27 % от 9 % пред година.....
                          За влизане в митнически и и оставане в ЕС едновременно - 29 %.....преди година 20 %......
                          догодина ще бъдете малцинство с тези манипулации.....
                          За НАТО е ясно .... над 53 % искат неутралитет.....

И аз бях много изненадан.......
                          аз съм за излизане от нато срещу евр.съюз нямам против но да се еманципират от сащ.
                          И да оправяме отношенията с русия паралелно с ес

Коментар

31% стигат ли ти супер-бедни?

Глупости . В българия били по богати от в русия . Стига глупостши бе.приземи се.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                              Дано ти да си прав,а аз да греша,че иначе лошо.
                              Не знам как да го кажа.нямам нищо общо с Русия Путин и комунизма.Просто се забавлявам с кандитко факи и червения.Паля им фитила и тия почват да плюят монитора от яд на кандитко монитора е целия в люспи от патладжан А на червения е пълен с червени люспи.Тия хубавци са така заблудени че освен за забавление не стават за нищо друго.Затова само бъзик и смях с такива]

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ми съжалявам ама си се объркал.Бъркаш комунизма и СССР с Русия.А най мързеливи и крадливи са сините талибани.В последните 25г живеят от рекет и кражби
                                Дано ти да си прав,а аз да греша,че иначе лошо.

Коментар

Working...
                                X