If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И това ще стане не се кахъри. Така както Северен Поток за Германия заобиколи Полша, така ЮП за Турция ще заобиколи България... Така както сега полските тутурутки кръв серат от злоба така ще са и нашите след 4-5 години, когато започнат да плащат комисионните на турци и гърци за руския газ!
Хахаха, който му трябва газ да си плаща. Аз не искам да плащам газа на някакви неприятни олигарси.
Руснаците не случаино смъкнаха газа на Турците до този за Германия.
Тази цена ще обезмисли усилията да напъват да правят газопровод от другаде.
Резултата за нас ще е не само че няма да имаме алтернатива , / ща слушаме само хубави обещания от ЕС за диверсификация / ами след време ща се наложи да купуваме газ то Турция , когато Руснаците резнат Украйнските газопроводи , още по скъпо / наказателна цена щото сте много отворени /.
Това ще е бъдещето на БГ.........
Моркуфф ...
сори за въпроса, ама и ти ли си на газ, бря? ( че толкова си се загрижил и рИвеш кат' ощипана госпожица ).
Внимавай какво ще ми отговориш, че мога след 30 мин. да съм при теб да сърбаме кафе и да видя на газ ли си?
П.П. После заминавам на инспекция при Форко, че и той същият модел.
И това ще стане не се кахъри. Така както Северен Поток за Германия заобиколи Полша, така ЮП за Турция ще заобиколи България... Така както сега полските тутурутки кръв серат от злоба така ще са и нашите след 4-5 години, когато започнат да плащат комисионните на турци и гърци за руския газ!
След 4-5 години в България въобще ще влиза ли руски газ...
Мисля че трябва да се включим по-сериозно в санкциите срещу Русия. Бойко в момента се държи като въртиопашка, какво е това кринчене и въртене. Да взима пример от полските политици.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Интерконектора през Гърция ще носи газта със 100 долара по скъп ,но е гръцки и то определено количество.... и при краен случай
А тръбата от Румъния (директен вносител и производител) на какви пари ще бъде, щото гледам, че имаш достъп до всички варианти и цени. А тази от Иран,а от Туркменистан?
...и аз не ги/ви обичам..
Важното е, да не ни крадете чрез втора руска тръба, една ни стига!
Следващата ще е различна от руска, което автоматично значи, по-евтин газ.
Нещо протиФ?
Ша е различна ма на кукуво лято.
Руснаците не случаино смъкнаха газа на Турците до този за Германия.
Тази цена ще обезмисли усилията да напъват да правят газопровод от другаде.
Резултата за нас ще е не само че няма да имаме алтернатива , / ща слушаме само хубави обещания от ЕС за диверсификация / ами след време ща се наложи да купуваме газ то Турция , когато Руснаците резнат Украйнските газопроводи , още по скъпо / наказателна цена щото сте много отворени /.
Това ще е бъдещето на БГ.........
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мисля че трябва да се включим по-сериозно в санкциите срещу Русия. Бойко в момента се държи като въртиопашка, какво е това кринчене и въртене. Да взима пример от полските политици.
Че Тиквун кога не е бил такъв?
Нали 'оди на крака на Ердоган да вика Мархаба, аскер. На Джуджи подарява кученца и търчи да си прави селфи-та с дебелата Меркел и Обонго.
Правилно ,да те пратим да пазиш украйнската граница.....
Аз мислех по-скоро в натиск върху руски компании действащи в България. Натиск по устав така да се каже, плащат ли си данъците, плащат ли си осигуровките, точни ли са им счетоводните отчети. Ей такива дреболии Проверки от поне по три държавни организации на всяка една компания.
А да също и следене държавните служители в реботно време да се придържат към официалната политика. И санкции ако не го правят
Правилно ,да те пратим да пазиш украйнската граница.....
Златото и нефта пак тръгнаха нагоре. Май пак е време за затваряне на късите рубли?
Абе кво става с гривната? Има ли я още тая валута? Що спряха да я котират разните брокери?
Тц, рублата започва да живее собствен живот, забравете вече за сериозни корелации с петрола. Иначе си позволявам да я затварям единствено интрадей, че пропуснатите ползи ги изживявам по-тежко от загубите.
Нещо протиФ?
Интерконектора през Гърция ще носи газта със 100 долара по скъп ,но е гръцки и то определено количество.... и при краен случай
Маста, няма лошо.
Щом някой смята, че е по-добре да нямаш газопровод, от колкото да имаш, значи всичко е точно.
Всеки има право на мнение.
Въпросът с умствения багаж, подбудите и интересите е съвсем друг.
Да за съжаление , това е нивото на кресливия НПО българин.
Ша се умре от кеф че пак ша ни заобиколят кат голям камък..... няма значение че не съвпада с интереса на държавата , важното е да си Русофоб.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
привет на червените ренегати.....
Казано по простичко , шафрантии....
Нещо протиФ?
Коментар