Някой опита да интервенира, но нещо не се получи играта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нещата следват своя ход...
Хубави, лоши, такива, каквито са ...
Вече на няколко места из вражия лагер срещам :
"с такими братушками, и врагов не надо"
Ценното в случая и за нас и за тях, е че започваме да наричаме нещата с истинските им имена ...
Какво ще донесе това, предстои да видим...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕто за това никой не иска да сполри с теб....
В момента има тръби за 16 милиарда преносн на газ за Турция в който държавата печели 120 милиона на година а след 3 години ще има тръби за пренос от Турция.....където ще плащаме на Русия като поп..
белене , южен поток ,самолети , оръжие /лицензи/ ,козлодуй и ще бъдеме нетен спонсор на руската икономика...
Понимаеш ли ?
Ние сега СМЕ спонсор на руската хазна и руските джобове, но сме на път да не бъдем.
Или ще ставаме хора или ще си останем губерния.
Длъжни сме, да се опитаме, да се освободим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПо добре 200 милиона , отколкото да довтасат газопроводни войски след 3 години, да си охраняват шибаната тръба. Освен това малката загуба, е много по-добра от голямата загуба. Имайки и предвид в кого е кранчето, рекета ти е сигурен.
А от не построения тръбопровод с Иран или Румъния колко губим? В централата сметнаха ли ти го?
В момента има тръби за 16 милиарда пренос на газ за Турция в който държавата печели 120 милиона на година а след 3 години ще има тръби за пренос от Турция.....където ще плащаме на Русия като поп..
белене , южен поток ,самолети , оръжие /лицензи/ ,козлодуй и ще бъдеме нетен спонсор на руската икономика...
Понимаеш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНяколко пъти съм ти казал заповядаи , за кафе , за бира , за бой или за каквото решиш. Обещавам да се представя добре във квото трябва
Относно дали съм на газ, не не съм парното ми е на пелети , но това не значи че не трябва да се ядосвам когато дължавага губи някакъв приход и работни места.
Щото за размера на печалбата и работните места може да се спори, но независимо от спора със сигурност ще има такива ....е сега вече е сигурно че няма да има след поредните простотии които сътворихме по темата.
съгласен съм, че енергетиката е важно перо за всяка една държава, както в социално, така и в индустрия. Влиза в ценообразуването на всяка стока и услуга после - това си го учил даже и ти.
Преди година ви бях дал оферта и без пари ще ви го направя за спорта, че тази цена не е пазарна на този проект. Мога да ви трясна дубъл надолу за 2 седмици само като прегледам техническото задание и се посмята.
Това е политическа цена, но тя далеч се разминава с пазарната. Дайте договор и да видим пазарна цена - аз ще съм първият, който ще каже - ДА, на пАтока.
Дотогава е безсмислено да се коментират глупости - какво сме били "изпуснали"/"загубили" и приказки от шипковия храст.
Иначе влизаме в ролята на балъците за пореден път, щом може да се докара газ от всяка точка на света и тя да е по-евтина от тази в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГубим най-малко 200 млн. лв. от спирането на "Южен поток"
Това са парите, които страната ни е платила до момента
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/12/...n-potok.247194
що не вземеш да се включиш с Равновесие да ги платиш....А
А от не построения тръбопровод с Иран или Румъния колко губим? В централата сметнаха ли ти го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГубим най-малко 200 млн. лв. от спирането на "Южен поток"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТаско (Ерменков), ти ли си?
Сега изведнъж наклона е неподходящ за една конкурентна и добра алтернатива.
Наклона от Украйна да не е по различен? А наклона от дъното на Черно море сигурно е обратен? Като заговорихме за Румъния, изведнъж наклона стана фактор. Приказки от шипковия храст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенаклона е в посока на Румъния.....
Трябват много средства за направата на помпена станция и изправяне на наклона....
Румъния ползва руски газ....това е авариен изход за ктратко време....
ти ще спреш ли да дръкаш за неща, които си нямаш хал-хабер?
1. Румъния е по-ниската част на Дунав и затова тях по-често ги залива, поне в близките хиляда години да кажем.
2. Денивелация при компресорни станции изобщо не пее в хора, моето момче.
Ставаш в момента поредния идиот ( като Шапока ), който си мисли, че атмосферното налягане оказва влияние на денивелацията на тръба Х и движещ се флуид в нея. Дори стигна до "шедьовъра" - че колкото по-надолу била тръбата под морското равнище - толкова повече мятала налягане после.
3. Хайде виж каква газ ползва Румъния преди да лепиш тия простотии. Бонус - цената им е 2 пъти по-ниска от руската газ? Защо ли?
П.П. А, бе кой луд ти плаща заплата на такива като теб, бре? Акъла ми не го побира. 200 глупости изцепени в три реда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНяколко пъти съм ти казал заповядаи , за кафе , за бира , за бой или за каквото решиш. Обещавам да се представя добре във квото трябва
Относно дали съм на газ, не не съм парното ми е на пелети , но това не значи че не трябва да се ядосвам когато дължавага губи някакъв приход и работни места.
Щото за размера на печалбата и работните места може да се спори, но независимо от спора със сигурност ще има такива ....е сега вече е сигурно че няма да има след поредните простотии които сътворихме по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенаклона е в посока на Румъния.....
Трябват много средства за направата на помпена станция и изправяне на наклона....
Сега изведнъж наклона е неподходящ за една конкурентна и добра алтернатива.
Наклона от Украйна да не е по различен? А наклона от дъното на Черно море сигурно е обратен? Като заговорихме за Румъния, изведнъж наклона стана фактор. Приказки от шипковия храст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф ...
сори за въпроса, ама и ти ли си на газ, бря? ( че толкова си се загрижил и рИвеш кат' ощипана госпожица ).
Внимавай какво ще ми отговориш, че мога след 30 мин. да съм при теб да сърбаме кафе и да видя на газ ли си?
П.П. После заминавам на инспекция при Форко, че и той същият модел.
Щото за размера на печалбата и работните места може да се спори, но независимо от спора със сигурност ще има такива ....е сега вече е сигурно че няма да има след поредните простотии които сътворихме по темата.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Мисля че всички русофили се опитват да прокарват че България ползва газ. Ами не, не е България, някакви български потребители ползват газ. И като им трябва да си плащат. Техния избор да ползват газ по никакъв начин не би трябвало да обвързва с разходи никой друг българин.
Така че всичките мурзилки да бъдат така добри и като толкова са се загрижили за благоденствието на използващите газ, да направят по някое дарение - с личните си пари - не да се опитват да правят дарения с нашите пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА тръбата от Румъния (директен вносител и производител) на какви пари ще бъде, щото гледам, че имаш достъп до всички варианти и цени. А тази от Иран,а от Туркменистан?
Коментар
Коментар