IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой опита да интервенира, но нещо не се получи играта.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Нещата следват своя ход...
      Хубави, лоши, такива, каквито са ...
      Вече на няколко места из вражия лагер срещам :
      "с такими братушками, и врагов не надо"
      Ценното в случая и за нас и за тях, е че започваме да наричаме нещата с истинските им имена ...
      Какво ще донесе това, предстои да видим...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ето за това никой не иска да сполри с теб....
        В момента има тръби за 16 милиарда преносн на газ за Турция в който държавата печели 120 милиона на година а след 3 години ще има тръби за пренос от Турция.....където ще плащаме на Русия като поп..
        белене , южен поток ,самолети , оръжие /лицензи/ ,козлодуй и ще бъдеме нетен спонсор на руската икономика...
        Понимаеш ли ?
        Тия "есктри" дето си ги изброил не виждаш ли, че една по една ги задраскваме.
        Ние сега СМЕ спонсор на руската хазна и руските джобове, но сме на път да не бъдем.
        Или ще ставаме хора или ще си останем губерния.
        Длъжни сме, да се опитаме, да се освободим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          По добре 200 милиона , отколкото да довтасат газопроводни войски след 3 години, да си охраняват шибаната тръба. Освен това малката загуба, е много по-добра от голямата загуба. Имайки и предвид в кого е кранчето, рекета ти е сигурен.

А от не построения тръбопровод с Иран или Румъния колко губим? В централата сметнаха ли ти го?
          Ето за това никой не иска да спори с теб....
          В момента има тръби за 16 милиарда пренос на газ за Турция в който държавата печели 120 милиона на година а след 3 години ще има тръби за пренос от Турция.....където ще плащаме на Русия като поп..
          белене , южен поток ,самолети , оръжие /лицензи/ ,козлодуй и ще бъдеме нетен спонсор на руската икономика...
          Понимаеш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Няколко пъти съм ти казал заповядаи , за кафе , за бира , за бой или за каквото решиш. Обещавам да се представя добре във квото трябва

Относно дали съм на газ, не не съм парното ми е на пелети , но това не значи че не трябва да се ядосвам когато дължавага губи някакъв приход и работни места.
            Щото за размера на печалбата и работните места може да се спори, но независимо от спора със сигурност ще има такива ....е сега вече е сигурно че няма да има след поредните простотии които сътворихме по темата.
            Моркуфф ...,

съгласен съм, че енергетиката е важно перо за всяка една държава, както в социално, така и в индустрия. Влиза в ценообразуването на всяка стока и услуга после - това си го учил даже и ти.

Преди година ви бях дал оферта и без пари ще ви го направя за спорта, че тази цена не е пазарна на този проект. Мога да ви трясна дубъл надолу за 2 седмици само като прегледам техническото задание и се посмята.

Това е политическа цена, но тя далеч се разминава с пазарната. Дайте договор и да видим пазарна цена - аз ще съм първият, който ще каже - ДА, на пАтока.

Дотогава е безсмислено да се коментират глупости - какво сме били "изпуснали"/"загубили" и приказки от шипковия храст.

Иначе влизаме в ролята на балъците за пореден път, щом може да се докара газ от всяка точка на света и тя да е по-евтина от тази в България.

Коментар

Губим най-малко 200 млн. лв. от спирането на "Южен поток"
              Това са парите, които страната ни е платила до момента

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2014/12/...n-potok.247194

що не вземеш да се включиш с Равновесие да ги платиш....А
              По добре 200 милиона , отколкото да довтасат газопроводни войски след 3 години, да си охраняват шибаната тръба. Освен това малката загуба, е много по-добра от голямата загуба. Имайки и предвид в кого е кранчето, рекета ти е сигурен.

А от не построения тръбопровод с Иран или Румъния колко губим? В централата сметнаха ли ти го?

Коментар

фиксираните разходи не се броят. Да не са ги плащали - аз винаги съм бил против тази престъпна организация наречена Южен поток.

Коментар

Таско (Ерменков), ти ли си?
                  Сега изведнъж наклона е неподходящ за една конкурентна и добра алтернатива.
                  Наклона от Украйна да не е по различен? А наклона от дъното на Черно море сигурно е обратен? Като заговорихме за Румъния, изведнъж наклона стана фактор. Приказки от шипковия храст...

Коментар

• Идиотите решиха да правят интервенция, явно ще има голяма пързалка на рублата

Коментар

наклона е в посока на Румъния.....
                      Трябват много средства за направата на помпена станция и изправяне на наклона....
                      Румъния ползва руски газ....това е авариен изход за ктратко време....
                      Монтьо,

ти ще спреш ли да дръкаш за неща, които си нямаш хал-хабер?

1. Румъния е по-ниската част на Дунав и затова тях по-често ги залива, поне в близките хиляда години да кажем.
                      2. Денивелация при компресорни станции изобщо не пее в хора, моето момче.

Ставаш в момента поредния идиот ( като Шапока ), който си мисли, че атмосферното налягане оказва влияние на денивелацията на тръба Х и движещ се флуид в нея. Дори стигна до "шедьовъра" - че колкото по-надолу била тръбата под морското равнище - толкова повече мятала налягане после.

3. Хайде виж каква газ ползва Румъния преди да лепиш тия простотии. Бонус - цената им е 2 пъти по-ниска от руската газ? Защо ли?

П.П. А, бе кой луд ти плаща заплата на такива като теб, бре? Акъла ми не го побира. 200 глупости изцепени в три реда.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Няколко пъти съм ти казал заповядаи , за кафе , за бира , за бой или за каквото решиш. Обещавам да се представя добре във квото трябва

Относно дали съм на газ, не не съм парното ми е на пелети , но това не значи че не трябва да се ядосвам когато дължавага губи някакъв приход и работни места.
                        Щото за размера на печалбата и работните места може да се спори, но независимо от спора със сигурност ще има такива ....е сега вече е сигурно че няма да има след поредните простотии които сътворихме по темата.
                        Нищо не губи държавата. Печели от закриването на тази корупционна схема.

Коментар

Трябват много средства за направата на помпена станция и изправяне на наклона....
                          Таско (Ерменков), ти ли си?
                          Сега изведнъж наклона е неподходящ за една конкурентна и добра алтернатива.
                          Наклона от Украйна да не е по различен? А наклона от дъното на Черно море сигурно е обратен? Като заговорихме за Румъния, изведнъж наклона стана фактор. Приказки от шипковия храст...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Моркуфф ...

сори за въпроса, ама и ти ли си на газ, бря? ( че толкова си се загрижил и рИвеш кат' ощипана госпожица ).

Внимавай какво ще ми отговориш, че мога след 30 мин. да съм при теб да сърбаме кафе и да видя на газ ли си?

П.П. После заминавам на инспекция при Форко, че и той същият модел.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Мисля че всички русофили се опитват да прокарват че България ползва газ. Ами не, не е България, някакви български потребители ползват газ. И като им трябва да си плащат. Техния избор да ползват газ по никакъв начин не би трябвало да обвързва с разходи никой друг българин.

Така че всичките мурзилки да бъдат така добри и като толкова са се загрижили за благоденствието на използващите газ, да направят по някое дарение - с личните си пари - не да се опитват да правят дарения с нашите пари.

Коментар

А тръбата от Румъния (директен вносител и производител) на какви пари ще бъде, щото гледам, че имаш достъп до всички варианти и цени. А тази от Иран,а от Туркменистан?

Коментар

Working...
                                X