IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    Уважаеми, използвайки поста по-долу / сега видях , че постът ми от вчера е изтрит , а не разбирам защо / , Ви питам защо игнорирахте последният ми въпрос към Вас ?
    Притеснява Ви констатацията ми ?
    Не виждам връзка с темата, дорогой. Свободна държава сме и всеки има право да си прави констатации.

Понеже колегите се заговориха за мюсулманска статистика, мисля че е видно къде са най-много в Юръп.

И в Москва наистина всеки пети вече е мюсулманин. Продължавайте

Коментар

• Уважаеми, използвайки поста по-долу / сега видях , че постът ми от вчера е изтрит , а не разбирам защо / , Ви питам защо игнорирахте последният ми въпрос към Вас ?
      Притеснява Ви констатацията ми ?

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Към 2010г. са данните и затова чалмите в Раша са около 12%.

Към днешна дата гонят 15%

П.П. Демографска статистика може да търчиш всеки ден да си ги броиш лично, щом те влече.

По принцип най-малко на 10 години се прави преброяване, а не всеки ден. Това в Дряново не ви ли учат?

Последното преброяване за Раша е точно от 2010г. - нема по-ново.

Ай, цунки на Хаяско от мИня
      Last edited by Avalaon; 11.10.2014, 22:07.

Коментар

• Ей НПОП катилариуми!
        Ако Раша измисли ваксина срещу Ебола преди запада, един век няма да спра да ви бъзикам за мантрите за изостаналата и икономика и наука.

http://www.focus-news.net/news/2014/...htu-ebola.html

Коментар

• Радио Иван
          Инфо и коментар
          Утре ще се състои поредния кръг от Формула 1. Къде? В Сочи!
          Да ви говори нещо това?
          Знаете ли къде са най-големите пари в спорта?
          Знаете ли къде, в коя държава, е Сочи?
          И защо няма санкции на "Запада" срещу Русия за отмяна на състезанието?
          Ха сега си помислете що за позиция е позицията на ТКА на България по въпроса за санкциите срещу Русия?
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Посвещава се на онези от вас, които постоянно изливате омразата си към Русия, отъждествявайки я със Съветския съюз, който отдавна отиде в небитието.

Не че отровените ви от НПО пропагандата души могат да се пречистят. НПО зомбитата си остават зомбита.
            Този човек - Вацлав Клаус трябва да се уважава.

Независимо че е антикомунист , не приема сляпо налагиния ни нихилизъм и безродие от страна на САЩ и ЕС.
            За съжаление в БГ от средите на псевдо демократите няма такъв аналог
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
              Използвай чичко гугъл - о сори ти очевидно и него не можеш да го използваш
              Ох заболя ме

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Черпак , всички знаем че живееш в миналото , ма данни от 2007 не са ли малко старички бе......

Вземи се напъни малко стига се излага с тези архиви
                Към 2010г. са данните и затова чалмите в Раша са около 12%.

Към днешна дата гонят 15%

П.П. Демографска статистика може да търчиш всеки ден да си ги броиш лично, щом те влече.

По принцип най-малко на 10 години се прави преброяване, а не всеки ден. Това в Дряново не ви ли учат?

Последното преброяване за Раша е точно от 2010г. - нема по-ново.

Ай, цунки на Хаяско от мИня

Коментар

• Използвай чичко гугъл - о сори ти очевидно и него не можеш да го използваш

Коментар

Между другото не знам кой изопачава фактите. Твоите източници са швед който му харесвало в България щото нямало някакви си - това ако не е изсмукано от пръстите обяснение не знам кое е. Или пък познати в Русия които му били казали не знам си какво.

Ми че то твоите доводи всичките са една жена каза. Пък като ти гледам руския и английския това какво ти е казала жената и ти какво си разбрал може да се окажат много различни работи.
                    Е то при теб даже и такива няма .... както и да е.
                    Кажи нещо за Украйна , какво става там. Богатеят ли под щедрото крилото на ЕС ?

Коментар

• Между другото не знам кой изопачава фактите. Твоите източници са швед който му харесвало в България щото нямало някакви си - това ако не е изсмукано от пръстите обяснение не знам кое е. Или пък познати в Русия които му били казали не знам си какво.

Ми че то твоите доводи всичките са една жена каза. Пък като ти гледам руския и английския това какво ти е казала жената и ти какво си разбрал може да се окажат много различни работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Да това е страшен аргумент...твърдиш глупости , на въпрос даи линк с информацията ...отговора е да си го намериш в нета.

НЕравновесков , да не са ви намалил заплатите от НПО че го караш така през пръсти бе, преди пак лъжеше ма се мъчеше да изопачиш някакви действителни факти......сега направо си измисляш фактите без да влагаш сърце и душа в действието. Съвсем ша ти резнат заплатата ако продължаваш така
                        Нямам никакво намерение да пълня форума с безсмислени линкове, които всеки грамотен може да открие между първите три резултата на нормално търсене.

Коментар

Освен разбира се ако и английския не го разбираш като руския - ама тогава си нямам на идея от къде могат да се намерят данни на български
                          Да това е страшен аргумент...твърдиш глупости , на въпрос даи линк с информацията ...отговора е да си го намериш в нета.

НЕравновесков , да не са ви намалил заплатите от НПО че го караш така през пръсти бе, преди пак лъжеше ма се мъчеше да изопачиш някакви действителни факти......сега направо си измисляш фактите без да влагаш сърце и душа в действието. Съвсем ша ти резнат заплатата ако продължаваш така

Коментар

• Черпак , всички знаем че живееш в миналото , ма данни от 2007 не са ли малко старички бе......

Вземи се напъни малко стига се излага с тези архиви

Коментар

• Посвещава се на онези от вас, които постоянно изливате омразата си към Русия, отъждествявайки я със Съветския съюз, който отдавна отиде в небитието.
                              Вацлав Клаус: Лъжите на Запада за Русия са чудовищни

Вацлав Клаус има навика да изрича неща, които другите не смеят да кажат, но това изглежда не го притеснява и не накърнява популярността му. Точно обратното: на 73-годишния пламенен евроскептик може да се гледа като на най-успешния автентичен консервативен политик в Европа през последните 25 г. Той беше министър-председател на Чешката република от 1992 до 1998 г., а след това и президент на страната за още десет години, от 2003 до 2013 г.
                              ....................................
                              Така че намирам Консервативната партия по-скоро за объркана в своите идеи. Партията се заиграва със зелените идеи по начин, който аз не мога да приема“, казва бившият чешки президент.

Меко казано Клаус не е въодушевен по още един въпрос от „модерния“ дневен ред. „Еднополовите бракове и всички въпроси от този род за семейството, които остават на заден план, за мен са още едно трагично неразбиране от страна на сегашните лидери на партията и аз много съжалявам за това“.
                              .....................................
                              Както и да наричаме настоящата система, добавя той, това определено не работи за Европа. „Аз наистина съм шокиран, виждайки, че ръководителите на Евросъюза и европейските политици претендират, че всичко е О'кей, което е смешно и абсурдно“, казва Клаус.
                              ......................................
                              Клаус смята, че на ЕС му предстоят реформи и настоява Съюзът да бъде заменен с „Организация на европейските страни“ – свободна търговска асоциация, която няма да има за цел политическа интеграция.
                              .....................................
                              Не само икономиката върви зле в Европа, казва Клаус. Той не е съгласен с враждебността на западните елити към Русия, враждебност, която според него се основава на лъжа и остарели виждания за страната. „Спомням си един човек в моята страна, който в определен момент беше министър на външните работи. Той ми каза, че толкова много мрази комунизма, че дори не може да чете Достоевски. Запомних това изказване за десетилетия и се опасявам, че сегашната пропаганда срещу Русия се основава на подобен аргумент и начин на мислене. Прекарах по-голямата част от живота си в комунистическа Чехословакия под съветско господство. Но правя разлика между СССР и Русия. Тези, които не могат да направят тази разлика, просто не гледат с отворени очи. Винаги споря с мои американски и британски приятели, че макар системата в Русия да е различна от тази в нашите страни и не бихме живели щастливи в такава система, да сравняваш Русия със СССР на Леонид Брежнев е глупаво“.

Той казва накрая: „Пропагандата на САЩ/ЕС срещу Русия наистина е нелепа и аз не мога да я приема“.
                              Клаус иска да бъдат върнати обратно на националните държави други демократични пълномощия за вземане на решения. „Не само критикувам реда в ЕС. В същото време съм много критичен към глобалното управление и преминаването към транснационализъм.
                              Не че отровените ви от НПО пропагандата души могат да се пречистят. НПО зомбитата си остават зомбита.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Освен разбира се ако и английския не го разбираш като руския - ама тогава си нямам на идея от къде могат да се намерят данни на български
                                А, бе и на български ще му дадем данни на момчето:

--------------------------------------

Цитат:

Към 2007 г. в Европа живеят около 53 милиона мюсюлмани, от които 16 милиона - в Европейския съюз.

Според доклада на Pew Forum към 2010 година най-много мюсюлмани има в Индонезия (205 милиона), Пакистан (178 милиона), Индия (177 милиона), Бангладеш (149 милиона), Египет (80 милиона), Нигерия (76 милиона), Иран и Турция (по 75 милиона) и т.н.

В Евразия най-много мюсюлмани живеят в Русия (16 милиона), Казахстан (9 милиона), Азърбайджан (9 милиона), Франция (5 милиона), Германия (4 милиона), Великобритания (3 милиона), Албания (2,5 милиона), Косово (2 милиона), Италия и Босна и Херцеговина (по 1,5 милиона), Испания и България (по 1 милион) и т.н.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Мюсюлманин
                                --------------------------------------------------------------

Нищо общо със северния елен, налЕ?

Моркуффа една цифра не е уцелил досега, ама спори, че неговите били "верни"

Коментар

Working...
                                X