IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Освен разбира се ако и английския не го разбираш като руския - ама тогава си нямам на идея от къде могат да се намерят данни на български

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Данните които сочиш от кристалната си топка ли ги взе ?

Щото напоследък да се аргументираш главно нея
      Данните са широко достъпни в интернет. Елементарно търсене в гугъл на процента на мюсулманите и излизат веднага

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Aihmte1DWvA
        Гледай Марков, може и ти да отидеш на хадж в Москва ако решиш да сменяш вярата

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
          Айде де - я си помисли пак. В ню йорк са 1%, в лондон са към 9%. В Париж няма статитистика но ако запазим съотношението два пъти повече в столицата отколкото в държавата ще са около 6%. Навсякъде в пъти по малко отколкото 20% в Москва.
          Данните които сочиш от кристалната си топка ли ги взе ?

Щото напоследък да се аргументираш главно нея
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            .............
            Викаш във Франция и Германия по-твой наблюдения(как ги правиш само ти си знаеш) са около 7-8 милиона - да кажем 16 милиона горната част!После викаш че като прибавим и Англия стават 30 милиона демек от Ук-ско са 14 милки.
            Както ти казах и по надолу чукча писател не читател.......

Ако се зачетеш хубаво ша видиш че Англия и Испания съм добавил .....аман от неграмотни тролчета

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Не се сдържа и се включи с поредната лъжа ...и трите града имат повече мюслета от Москва....
              Айде де - я си помисли пак. В ню йорк са 1%, в лондон са към 9%. В Париж няма статитистика но ако запазим съотношението два пъти повече в столицата отколкото в държавата ще са около 6%. Навсякъде в пъти по малко отколкото 20% в Москва.

Коментар

• Марков, отново убедително мажеш за кълването като шаран на руска пропаганда!
                Какво ми даваш данни за САЩ ти гониш това русло, че и проекции ми показваш след години? Казах ти по рано коментирам само пропагандите, по фактите няма какво да коментирам ...

Хайде мисля последно да ти обърна внимание на смехотвориите ти!
                Само ей така за протокола ти имаш ли клиенти не за другото щото не проучваш данните си защото кълвеш като шаран. След това отклонение:
                Викаш във Франция и Германия по-твой наблюдения(как ги правиш само ти си знаеш) са около 7-8 милиона - да кажем 16 милиона горната част! После викаш че като прибавим и Англия стават 30 милиона демек от Ук-ско са 14 милки

Сега отвори си за УК, Германия и Франция най-просото една уикипедия и чети официалните източници на религията после може да търсиш различни проучвания и ще видиш в тези страни са 4-5% мюсюлманите! Направи същото за ЕС и ще видиш какви са данните!

Дори да скочим на лъжите ти за 60 милиона това са 12% за целият ЕС! Нали си спомняш колко % бяха в РУСИЯ! Така, че на вади мюсюлманите за да сменяш темата, че си кон с капаци! Дори и не се разбра какво искаш да докажеш с тези мюсюлмани в ЕС, като % са повече в РУСИЯ но ти си знаеш!

За днес ми стига разобличаване на пропаганди и лъжи, време е за удоволствия! Със здраве!
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• 2 милиона души казват Аллах Акбар в Москва Ама сигурно се казват Михаил или Асен

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                    Гледам Марков продължаваш да обясняваш ислямска Москва с брой латиноси в САЩ. Ама признай си го Москва е 20% мюсулмани. 2 милиона мюсулмани в един град. Това нарежда Москва сред 20 те най големи ислямски града в света. Ню йорк, Париж или Лондон са далеч по назад, няма да влезат и в стотицата
                    Не се сдържа и се включи с поредната лъжа ...и трите града имат повече мюслета от Москва....

Коментар

• Мохамед е най-разпространеното име в Европа

Съгласно последните сведения на Ведомството по социално застраховане в Нидерландия най-популярните мъжки имена сред новородените в Амстердам, Хага, Ротердам и Утрехт е... Мохамед! Това име все по-често звучи и в родилните отделения на белгийските клиники, а така също и в норвежката столица Осло. Името на пророка продължава да бъде едно от най-популярните сред новородените и в град Милано и в шведския Малмьо, а във Великобритания то е едно от най-предпочитаните през последните две десетилетия. Формално - най-разпространеното име сред новородените в Англия продължава да бъде Хари, но дали на практика е така? Дали има нещо скрито от погледите на обществеността и специалистите. Оказва се, че името Мохамед има поне десет различни начини на изписване: Мохамед, Мухамед, Магомет, Махмуд, Мехмет… и сумата от всички тези комбинации гарантирано обезпечават лидерството на това име сред новородените на Албиона, смята специалистът. И още нещо интересно! Аюб, Хамза и Амин са сред трите най-популярните женски имена в столицата на европейската бюрокрация - Брюксел. А поетично звучащите Ясмин, Айя и Иман са сред трите най-популярни имена на новоредите гражданки на белгийската столица.

http://www.novini.bg/news/129367-%D0...%BF%D0%B0.html

п.п.
                      работя с един Швед точно от Малмьо , чак сега разбирам що вика че тук му било голям кеф и не иска да се прибира там......

Коментар

• И с тази раждаемост дето я имат скоро Василий Блажени като нищо ще го преоформят на джамия

Коментар

• Гледам Марков продължаваш да обясняваш ислямска Москва с брой латиноси в САЩ. Ама признай си го Москва е 20% мюсулмани. 2 милиона мюсулмани в един град. Това нарежда Москва сред 20 те най големи ислямски града в света. Ню йорк, Париж или Лондон са далеч по назад, няма да влезат и в стотицата

Коментар

Марков ти като ме цитира изобщо чети ли какво съм писал или ти като типичен чукча си писател?!!

3. Описа страните в ЕС с най-много мюсюлмани браво, другите няколко милиона са пръснати из целият ЕС! 4% на фона на 506 правиш му сметката!
                            Правя му сметката , събери мюслетата в Испания където също са много и в Англия с тези в Франция и Германия и имаш 30 милиона .....сложи и в останалите страни от ЕС / нагоре из скандинавието също са много / ...... и стават 50-60 милиона за съжаление.

Коментар

Марков ти като ме цитира изобщо чети ли какво съм писал или ти като типичен чукча си писател?!!

2. Писал съм колко % са чернокожите, не случайно защото Hispanic and Latino Americans са малко малко повече от чернокожите! Мислих, че си запознат но уви не си .... Ще ти го кажа с проста математика чернокожите няма и 15% а испанци/латиноси 17%! Ти сам си прави сметките! И изобщо какво ми вадиш цветнокожи като говорим за мюсюлмани не знам! Както и какво ми вадиш мултикултурнстта и етноса в най-мулту културната/етнос страна в света?
                              Знам че чукча писател а не читател , ама все пак да се помъчил, белким почетеш малко :
                              В Америка през миналата година са умрели повече бели хора, отколкото са се родили, сочи разтърсващата статистика.
                              И макар неиспанското бяло население засега да остава най-голямата расова група на територията на държавата, Службата по преброяване на населението прогнозира прелом в съвсем близко бъдеще.

През 2012 г. 198-милионната расова група се е съкратила с 12,4 хиляди човека. Толкова повече са умрелите бели спрямо родилите се.
                              Разликата изглежда неголяма, но някои експерти вече изказват своите опасения: никога в историята на САЩ не се е случвало такова съкращение на доминиращата расова група. И нито една друга група не е понасяла такива загуби.

Неотдавна публикувана статистика сочи, че за първи път в американската история повечето деца (50,4% бебета на възраст до 1 година) принадлежат към етническите малцинства.

Средната възраст на бялото население е 42 години, значително по-висока , отколкото в другите групи: азиатите са на средна възраст 34 години, афроамериканците – по-малко от 32 години, а латиноамериканците са най-младите, те нямат 28 години.

Белите жени раждат като цяло по-късно, съответно са способни и склонни да родят по-малко на брой деца. Отделно безплодието сред белите 30 и повече годишни жени се среща по-често, отколкото сред тъмнокожите. Финансовата нестабилност засяга най-вече бялото население, те престават да раждат, за разлика от останалите групи, които не се повлияват толкова много от този фактор. Затова демографите прогнозират, че в случай на възстановяване на икономиката, неиспанското население ще започне да расте.

През 1960 г. белите са били 85% от населението на САЩ, обаче към 1985 г., когато Америка опростява правилата за влизане в страната за латиноамериканци, положението се променя. През 2000 г. бялото население е намаляло с 16%, а сега в страната с повече от 315 млн. население, белите са само 64%.

По прогнози на експертите, след 2024 г. голяма част от белите само ще умират, без да са се възпроизвели. Към 2060 г. белите ще са 43%, латиноамериканците – 31%, афроамериканците – 14,7%, азиатците – 8% от населението на САЩ.

Промените в демографията на Щатите вече пряко се отразяват на държавната им политика. Счита се, че именно благодарение на афроамериканския електорат Барак Обама печели президентския пост. Почти една трета от избирателите на Обама са представители на етнически малцинства.

Коментар

1. Писал съм в РУСИЯ не в Москва
                                ми да де смислов и аз пиша за Русия ...даи данни къде виждаш 14 % мюслета бе....

аман от сини талибански тролове които като не могат да докажат тезата си почват да се мъчат да обиждат

Коментар

Working...
                                X