If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само дето Путин защитава етническите руснаци, живеещи в Украйна.
Нещо не знам в някоя от бившите югославски републики да има американско етническо малцинство, което да е търсило закрила от САЩ.
Къде е казал Путин ,че защитава етнически руснаци бре!!!Нещо да е преговарял в Украйна по този въпрос!!!Да се е оплаквал от това в ООН-ъто!!!Да е искал разрешение да се намесва!!!Никой не разбра как стана!!!Бандитски!!!Е те това е Евдокио!!!
А то ако говорим за подмолни работи и сме чисти пред съвестта си , подмолните работи на САЩ са многократно повече .......
Сигурно е така. Не виждам обаче защо в случая намесвате САЩ. Винаги когато става въпрос за Русия казвате ама САЩ така направиха...
Е тогава и Русия може, нали? Относно САЩ в повечето случаи навремето това което правеха беше за удържане на комунизма в тогавашните му граници. И мнението ми е че е било по-скоро за добро отколкото лошо. Темата е много дълга, затова само ще дам като факт разделението на Европа след ВСВ. Ако не бяха САЩ тогава, цяла Европа щеше да е под червен ботуш. Доста други подобни примери има които според мен са били за добро.
Докато в Русия няма никаква промяна в идеологически смисъл. И преди и сега, Запада е виновен за всичките им нещастия и проблеми.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Нещо не знам в някоя от бившите югославски републики да има американско етническо малцинство, което да е търсило закрила от САЩ.
Аз почти бях повярвал че мюслетата в косово , са хамерикански граждани
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Аз им го следя. Има впредвид русия която подмолно напада Украйна.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
на мен понятието справедливост ми е ясно. Но на теб определено не е.
Какво справедливо има една голяма страна да напада по-малка страна, защото не се кефи каква външна политика мисли да прави малката страна. Голяма справедливост е това няма що.
Не ви следя разговора.За УСА ли говориш,когато нападнаха бивша Югославия
Персоналната оценка е индивидуална , та теб вероятно е така аз не съм на това мнение.
За мен примерно ти си манипулаторче и правокаторче , което за да докаже тезата си обича да извърта фактите прекалено, дори да стъпва на неверни данни, но вероятно за други посетители на форума ти си върха на истината от последна истанция.....
Мисълта ми е че това са лични мнения и не би следвало да се увличаме да се кълвем из форума чак дотолкова дребнаво....
Мисля че достатъчно пъти това ми е казвано от достатъчно много хора в този форум.
Водя нормален разговор с хора които водят нормален разговор. Когато от другата страна има пасивно агресивно поведение мен си ме избива на агресивно поведение.
Персоналната оценка е индивидуална , та за теб вероятно е така но аз не съм на това мнение.
За мен примерно ти си манипулаторче и правокаторче , което за да докаже тезата си обича да извърта фактите прекалено, дори да стъпва на неверни данни, но вероятно за други посетители на форума ти си върха на истината от последна истанция.....
Мисълта ми е че това са лични мнения и не би следвало да се увличаме да се кълвем из форума чак дотолкова дребнаво....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Наистина ли не ти е ясно понятието справедливост или ти плащат на буква.
Оправяйте се тук, не си заслужават усилията подобни дискусии.
на мен понятието справедливост ми е ясно. Но на теб определено не е.
Какво справедливо има една голяма страна да напада по-малка страна, защото не се кефи каква външна политика мисли да прави малката страна. Голяма справедливост е това няма що.
Естествено, прагматика в теб заговори САЩ е далеко и не иска да се занимава сериозно. Пък виж близкия диктатар си е близък диктатор. Какво по прагматично от това да се подкрепи диктатор, опитваш се да се налага със сила над чужда по-слаба държава.
сори за клишето, ама всичките сте ми ясни.
Наистина ли не ти е ясно понятието справедливост или ти плащат на буква.
Оправяйте се тук, не си заслужават усилията подобни дискусии.
Просто си е подмазвач, мазни се на по-силния. Знам че ще го изтрият този пост, ама това си е причината и неговата, а и на още много хора с подобно съзнание. И мисля че е редно да знаят как изглеждат от страни макар и да не е оособено дипломатично да се казва изрично.
Естествено, прагматика в теб заговори САЩ е далеко и не иска да се занимава сериозно. Пък виж близкия диктатар си е близък диктатор. Какво по прагматично от това да се подкрепи диктатор, опитваш се да се налага със сила над чужда по-слаба държава.
Коментар