IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Грешиш, на изток и на юг е играл АК47... но това ше им е на главорезите, да, успяха да попречат на хората в части от Донецка и Луганска област да гласуват, но не и на самоопределението на Украйна...

В същото време, приятелите на Путин в Белград все повече се отдалечават от Европа, чувам до април фалират... но така е, човек каквото сам си направи, друг не може да му го причини...
    Най-висока избирателна активност е отчетена в западната Лвовска област - 70 на сто, а най-ниска - в Донецка, Луганска и Одеска области на Източна Украйна: между 32 и 39 на сто.

Като цяло активността в Югоизточна Украйна, където е съсредоточено рускоезичното население, се отчита на 41,1%.

За час до закрытия избирательных участков явка в Херсонской области оставила всего 34,4 %. Наблюдатели на выборах отмечали самое активное посещение участков в обеденное время. С утра и вечером приходили проявить свою гражданскую позицию единицы.

по голям кошмар на лъжците няма от тази цифра......

Гласували ,негласували по 40% са има бюлетини....
    Ей смешко ...що не се скриеш.....

Смешници и НПОП.... но всичко ще излезе наяве....

Искаш да кажеш за Одеска , херсонска ,николаевска и днепропетровска област.....за автомата....и едва 35 %.....са успели да фалшифицират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Необоснована е по твоите стандарти. За това аз съм шеф, а ти само счетоводител. На мен не ми се налага да се обяснявам, докато ти искаш линкове и трактовки..Кой за квото е роден. Жокер: това не е самооценка, а оценка на цялостната картина. Очевидно е, кой модел на общество е успешен и кой не. Без някаква особена нужда от доказване на твърдението. Ето го резултата от руския модел ^ виж горе заглавието на темата...
      Тъи като те гледам шеф може да си само на жена си , но и в това се съмнявам......
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Да не цитираш онази каква беше ноланд ли ....
        Нещо патоса ти не е мното верен...
        Гледам гласуването на изток и на запад и ми се срува че е играла многоо химикалката....
        Грешиш, на изток и на юг е играл АК47... но това ше им е на главорезите, да, успяха да попречат на хората в части от Донецка и Луганска област да гласуват, но не и на самоопределението на Украйна...

В същото време, приятелите на Путин в Белград все повече се отдалечават от Европа, чувам до април фалират... но така е, човек каквото сам си направи, друг не може да му го причини...

Коментар

Кои десни? И какъв е Яценюк?

Та, да те светна, Десен сектор има 0, повтрям НУЛА, депутати в Радата...
          Както се видя, украинците казаха твърдо ДА на европейското си бъдеще... пак лоши новини за злобния джуджак в Кремъл...

Моля в темата да пишат само подготвени хора...
          Да не цитираш онази каква беше ноланд ли ....
          Нещо патоса ти не е мното верен...
          Гледам гласуването на изток и на запад и ми се срува че е играла многоо химикалката....

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
            Хахаха, а Яценюк какъв е и вкарва ли над 20?
            Заедно с десните - повече от президентската им партия.
            А да видяхте някоя партия да се е кръстила демократическа?
            Кои десни? И какъв е Яценюк?

Та, да те светна, Десен сектор има 0, повтрям НУЛА, депутати в Радата...
            Както се видя, украинците казаха твърдо ДА на европейското си бъдеще... пак лоши новини за злобния джуджак в Кремъл...

Моля в темата да пишат само подготвени хора...

Коментар

Знаете ли, колко депутати вкарва Десен сектор в Радата?
              И кво правим с опорната точка за бандеровците, фашистите, хунтите?
              Хахаха, а Яценюк какъв е и вкарва ли над 20?
              Заедно с десните - повече от президентската им партия.
              А да видяхте някоя партия да се е кръстила демократическа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Прекрасно !!!

Сега ми обясни, защо мислиш, че тука сме се събрали хора, дето им висят пушките от рамената и се надаме на прошутото от склада ти.....
                Анкъл, тук е пълно с хора, които при възможност ще национализират всичката частна собственост по всички земни кълбета. Защо мисля така ли? От години наблюдавам тук в мненията на доста хора незачитането на елементарни световни постижения от всякакъв характер, за сметка на изтъкването на социалистическия регрес. С две думи -интелектуален фалит. Има защо да се притеснява човек. Докато има гладни, крадливи, мързеливи и мозъчно скопени, ще има и притесняващи се.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Прекрасно !!!

Сега ми обясни, защо мислиш, че тука сме се събрали хора, дето им висят пушките от рамената и се надаме на прошутото от склада ти.....
                  Хубаво е, че си се самоидентифицирал в образа на шумкаря с пушката!
                  Който образ, в лицето на подобните ти в наши дни, е само парадигма в сферата на желаното, но, за наше щастие, невъзможно... вече...
                  Last edited by kandid; 27.10.2014, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Фантазиите са хубаво нещо ама дали ти вярва някой е друго.Собственития бизнес явно е платено писане на глупости по форумите и най вече плюене на Русия и Путин
                    Писането е защитен механизъм, пазя си постигнатото от хора с интелектуални малформации като някой от тукашните посетители. Не е нужно да ми плащат, за да споделям истината, а тя е, че руския модел на живот, е непривлекателен за разумните хора.

Коментар

Не, сутрин се будя с радостта, че никой не ми казва как да живея, работя и гледам децата си. Радвам се на възможността да има собствен бизнес, да го развивам и печеля пари, без някой завистлив малоумник да слиза от баира с манлехер на рамо, за да ми ошушка склада. Моето си е мое!
                      Прекрасно !!!

Коментар

Не, сутрин се будя с радостта, че никой не ми казва как да живея, работя и гледам децата си. Радвам се на възможността да има собствен бизнес, да го развивам и печеля пари, без някой завистлив малоумник да слиза от баира с манлехер на рамо, за да ми ошушка склада. Моето си е мое!
                        Фантазиите са хубаво нещо ама дали ти вярва някой е друго.Собственития бизнес явно е платено писане на глупости по форумите и най вече плюене на Русия и Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          В голем филм си се вкарал.

Нощем будиш ли се изпотен с крясъци...руснаците или комунистите идват с танковете си? Гледай да не скочиш от някои висок прозорец под властта на призраци от миналото...
                          Не, сутрин се будя с радостта, че никой не ми казва как да живея, работя и гледам децата си. Радвам се на възможността да имам собствен бизнес, да го развивам и печеля пари, без някой завистлив малоумник да слиза от баира с манлехер на рамо, за да ми ошушка склада. Моето си е мое!
                          Last edited by Хайърсъзов; 27.10.2014, 11:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Както винаги при теб необосновано завишена самоуценка проявяваш.
                            Необоснована е по твоите стандарти. За това аз съм шеф, а ти само счетоводител. На мен не ми се налага да се обяснявам, докато ти искаш линкове и трактовки..Кой за квото е роден. Жокер: това не е самооценка, а оценка на цялостната картина. Очевидно е, кой модел на общество е успешен и кой не. Без някаква особена нужда от доказване на твърдението. Ето го резултата от руския модел ^ виж горе заглавието на темата...

Коментар

Къде бъркам, че комунизма беше зловреден и неуспешен, че руснаците не могат да сглобят една кола? Че руския цар не е имал имперски интереси тук? Че комунистите на са убили царя си?

Чрез теб си вижда, че неосъзнатото робуване на ИДЕЯТА е още в ход.
                              В голем филм си се вкарал.

Нощем будиш ли се изпотен с крясъци...руснаците или комунистите идват с танковете си? Гледай да не скочиш от някои висок прозорец под властта на призраци от миналото...

Коментар

Ако имаше повече като мен, щеше да има по-малко като теб... С две думи - висок стандарт.
                                Както винаги при теб необосновано завишена самоуценка проявяваш.

Коментар

X