IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    юли 2014 34 рубли за една зелена тоалетна хартия. Днес 44 рубли за една зелена тоалетна хартия
    Да бе наистина, много жалко. Но има лъч надежда в Европата и той се казва Бг
    http://www.segabg.com/article.php?id=724590

EК направи убийствена прогноза за българската икономика

Когато слушахме радио свободна европа и гласът на америма, когато скачахме по площадите зимата, мислихме ли че този ден ще дойде???
    Апропо достигнахме ли стандарта от 89г???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Ми така е. В раша, както и в друг световен производител и изхосител на петрол - венецуела, тоалетната хартия поскъпна доста, даже във втората изчезна от магазините. Скоро и в раша.
      Тоалетната хартия в Русия може и да свърши скоро, но в САЩ я има в изобилие. Напечатаха нови 4 ТРИЛИОНА за последните 5 г.

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ми от от 45 колкото бе през юли до 55 колкото е сега са едни почти 20%
        ти и за сбербанк пишеше зимата същите небивалици а аз направих една екскурзия до Рим от там....спомняш ли си...за 5,6 когато купувах....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Дрън,дрън...
          Рублата играеше една година между 45 и 50 за евро...сега е на 55 ..е и аз се класирах на тези цени....
          Предишните ги продадох на 45 от 51 ,сегашните ще им търся 47 ..скоро...това е графиката....
          Ми от от 45 колкото бе през юли до 55 колкото е сега са едни почти 20%

Коментар

Днес ЦБР намали количеството което използва при интервенции. Като твърди че така рублата ще се приближава до свободно плаване. Решили са да минат на изцяло плаващ валутен курс през 2015. СТрахуват се че стария режим - със значителни интервенции им точи яко валутни резерви.

От тук нататък ще гледаме рублата как потъва като пирон във вода.
            Дрън,дрън...
            Рублата играеше една година между 45 и 50 за евро...сега е на 55 ..е и аз се класирах на тези цени....
            Предишните ги продадох на 45 от 51 ,сегашните ще им търся 47 ..скоро...това е графиката....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Спокойно нали каза че до края на 2016 фалира. Тогава не се съгласи да сложиш 5 евро, може би сега си склонен за 10 евро да се обзаложим на фалита на русия до края на 2016
              Ми аз вече съм заложил към 20 бона. Ще видим как върви нататък.

Коментар

Днес ЦБР намали количеството което използва при интервенции. Като твърди че така рублата ще се приближава до свободно плаване. Решили са да минат на изцяло плаващ валутен курс през 2015. СТрахуват се че стария режим - със значителни интервенции им точи яко валутни резерви.

Спокойно нали каза че до края на 2016 фалира. Тогава не се съгласи да сложиш 5 евро, може би сега си склонен за 10 евро да се обзаложим на фалита на русия до края на 2016

Коментар

Путин отново обявен за най-влиятелен лидер в света

Продават в долари петрола ,който и го преработват без печалба в Сърбия ,румъния или в БГ ,купуват с тях рубли и ги дават на работниците за да добиват газ и нефт...
                  Това ни го казвм като за първи клас....ако не го разберете ,щае ви го обясня за тригодишни
                  Доколкото си спомням на входа и изхода на нефтохим стои една фирма тя внася и изнася продукцията, по този начин нефтохим е на 0 винаги. Наистина ли смяташ че работят на загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Ми така е. В раша, както и в друг световен производител и изхосител на петрол - венецуела, тоалетната хартия поскъпна доста, даже във втората изчезна от магазините. Скоро и в раша.

Коментар

Започвам все повече да си мисля че руснаците наистина са прави със своите санкции. Вносните стоки при тази рубла са неконкурентоспособни и руснаците щат не щат ще купуват родно производство. Гледах интервю на путин след валдай, изнесе доста интересни резултати относно санкциите при селското стопанство. А относно курса на рублата, достатъчно е да задържиш вдигането на заплатите с един месец/ намалява покупателната способност/ и ще направи банката яка пачка
                      Точно така, вече схващате.
                      Но защо да се ограничавате със задържане на заплатите само за месец? Направо ги замразете .
                      Тогава да видиш "банката" каква пачка ще направи.
                      Е на обикновенния мужик няма да му стигат копейките за леб, ама той е свикнал.

Коментар

Ами те и последните пари за Газпром преведоха от златния резерв....
                        само че Русия изнася петрол и газ....и падането на рублата помага ..... за икономиката...
                        Започвам все повече да си мисля че руснаците наистина са прави със своите санкции. Вносните стоки при тази рубла са неконкурентоспособни и руснаците щат не щат ще купуват родно производство. Гледах интервю на путин след валдай, изнесе доста интересни резултати относно санкциите при селското стопанство. А относно курса на рублата, достатъчно е да задържиш вдигането на заплатите с един месец/ намалява покупателната способност/ и ще направи банката яка пачка

Коментар

юли 2014 34 рубли за една зелена тоалетна хартия. Днес 44 рубли за една зелена тоалетна хартия

Коментар

Аз ти казах справка уса, обърни се към федералния резерв за коментар за зелената тоалетна хартия

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Логиката ти ще е желязна, така ли? Ако доларите с които им плащат нефта (който поевтинява) ги продават за рубли на някой мазохист, вероятно ще си прав. Само че никой идиот няма да плаща вси повече и повече рубли за долар, поне не в такива обеми, равностойни на количествата износ нефт и газ. Това прави участието на рублите невъзможно и виртуалната им увеличена стойност спрямо постъпващите долари (които се крадат) е неизползваема и не е фактор. Всички знаем, какво става , при обезценката на една парична единица. Всички, освен Монти.
                              Путин отново обявен за най-влиятелен лидер в света

Сподели
                              05.11.2014 16:48; 24 часа онлайн; 244; 2;

За втора поредна година руският президент Владимир Путин победи Барак Обама в класацията на списание "Форбс" на най-влиятелните лидери в света.

В годината, в която Русия анексира Крим, предизвика конфликт в Украйна и подписа газово споразумение за милиарди долари с Китай, което "Форбс" определя като най-големия строителен проект в света, Путин остана на върха.

За трети път в мандата си американският президент Барак Обама губи първото място - два пъти от Путин и веднъж от китайския лидер Си Цзинпин. "И така кой е по-влиятелен - всемогъщият глава на корозираща, но все още бойна сила или окованият глава на най-доминиращата страна в света?", пита "Форбс". "За втора поредна година нашите гласове отидоха за руския президент като най-влиятелен човек в света, следван от американския президент Барак Обама", допълва изданието.

Топ пет остава непроменен спрямо миналата година. Третото място остана за Си Цзинпин, който се очаква да управлява в десетилетие, в което Китай е на път да засенчи САЩ като най-голяма икономика в света. Папа Франциск е на четвърто място, а германската канцлерка Ангела Меркел е пета. Десетката допълват Джанет Йелън, Бил Гейтс, Марио Драги, Сергей Брин и Лари Пейдж.

Сред 12-те нови имена са индийският премиер Нарендра Моди, номер 15, основателят на Алибаба и най-богат китаец Джак Ма, под номер 30, Абу Бакр ал-Багдади, самопровъзгласилият се халиф на "Ислямска държава", номер 54.

26 души в класацията идват от САЩ, но Азиатско-Тихоокеанският регион също е силно представен с 19 души, сред които шестима от Китай. В класацията влизат 17 държавни глави, управляващи държави с общ БВП от 48 трилиона долара, и 39 генерални директори и президенти, които контролират над 3,6 трилиона долара годишни приходи.

Девет жени попадат в класацията, но за първи път две - Меркел и председателката на ФЕД Джанет Йелън, влизат в топ 10.

Продават в долари петрола ,който и го преработват без печалба в Сърбия ,румъния или в БГ ,купуват с тях рубли и ги дават на работниците за да добиват газ и нефт...
                              Това ни го казвм като за първи клас....ако не го разберете ,щае ви го обясня за тригодишни

Коментар

100 е по добре.....
                                Аз това мислех да напиша, но все пак ми се струва леко сюреалистично. Не че смятам че е невъзможно.

Коментар

Working...
                                X