IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
    Слава Украине! Само не разбрах,защо българи освиркаха нашият?Това за първи път се случва,грозно е.

Една мисъл не ми дава мира от снощи, драги приятели и искам да я споделя с вас. Как така "братските ни" Русия, Украйна, Беларус и т.н. които уж все още питаели "братски" чувства към България, снощи не дадоха никаква подкрепа за безспорните бижута на конкурса на детската Евровизия - нашите Крисия, Ахмед и Ибрахим ? Не е ли това все пак някакво доказателство за един вече угаснал мит, който някои среди продължават спекулативно да ни пробутват едновременно с разни там ..."големи" или пък дори и малки шлемове?...
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Влез с оригиналния си профил, Факи.
      Това не е Факи, това е Миранда....
      Факи се подвизава в Дневник с ника Шпигел...
      Слава Великому Сталину!

Коментар

Амстердаме, това ко общо има с темата? Ще има ли бан?
        Е как да няма - ти за какво мислиш че пада рублата. Заради варварина Путин, който нахлува в много по-малка и слаба държава, за да си гали извратеното его.

Коментар

А че то кат жена се чувства добре
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
            Няколко седмици играта срещу рублата бе много лесна. Сутрин рано човек отваря позиция срещу рублата. На другия ден сутринта я защитава с стоп и отваря още една малка позиция. на следващия ден защитава и втората и отваря трета и така до като РЦБ не реши да направи голяма интервенция. Тогава се рпибират печалбите от защитените позиции, последната само може би ще е на загуба, но обикновено печалбите от рпедходните позиции са много по-големи.

И след това се почва същата стратегия. миналата седмица малко оплеска нещата, но в петък се получи пробив на рейнджа и нищо чудно и тази седмица да започнат да се трупат яки позиции срещу рублата. Путин ще направи много народ богати и много руснаци бедни.
            Амстердаме, това ко общо има с темата? Ще има ли бан?

Коментар

• А чисто технически таргета на настоящето движение на рублата идва 60 и би трябвало да бъде достигнат преди нова година.

Коментар

• Няколко седмици играта срещу рублата бе много лесна. Сутрин рано човек отваря позиция срещу рублата. На другия ден сутринта я защитава с стоп и отваря още една малка позиция. на следващия ден защитава и втората и отваря трета и така до като РЦБ не реши да направи голяма интервенция. Тогава се рпибират печалбите от защитените позиции, последната само може би ще е на загуба, но обикновено печалбите от рпедходните позиции са много по-големи.

И след това се почва същата стратегия. миналата седмица малко оплеска нещата, но в петък се получи пробив на рейнджа и нищо чудно и тази седмица да започнат да се трупат яки позиции срещу рублата. Путин ще направи много народ богати и много руснаци бедни.

Коментар

Има теми за валутна търговия, а може да си направиш една и за Русия. Тука е за Украйна, уж...
                  Не може да отвориш тема за Русия. Забранено е. Ако искаш, опитай ти

А и фейковете които руската пропаганда изработва се пускат от мурзилките тук. Така че ако искаш да се кефиш на потъването на Русия, трябва в тази тема да е.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Не съм бил там и не съм ги броил. В справочниците пише, че в Севастопол е базирана 810 бригада морска пехота. Дали са участвали от къде да знам.
                    Според снимките и видеата - не. Бяха само ССО, при това от новите, личеше си им по екипировка и оборудването - части от новата Ратник, Тигр, някои др. елементи.

Коментар

В грешка си. Само ССО, МП пратиха по-късно, основно за охрана. И още нещо - РФ им предаде почти цялата налична техника от полуострова...
                      Не съм бил там и не съм ги броил. В справочниците пише, че в Севастопол е базирана 810 бригада морска пехота. Дали са участвали от къде да знам.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Дърляте се тук, но има по-важни неща.
                        Например дали рублата ще мине 50 за долар утре или към края на седмицата?
                        А това какво се случва с рублата показва какво се случва с Русия.
                        Аз съм с двете ръце още за утре А до края на годината 100

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Дърляте се тук, но има по-важни неща.
                          Има теми за валутна търговия, а може да си направиш една и за Русия. Тука е за Украйна, уж...

Коментар

• Дърляте се тук, но има по-важни неща.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Какво ни занимаваш с някакви снимки? Какво доказват те? Да не говорим, че фотошоп се изработва лесно.

Всички знаят че в Крим вече украински войски няма. Те бяха позорно изгонени без да пукне пушка. При това в Крим имаше около 18-19 000 украински военни, а само една руска бригада морска пехота и един батальон спецназ на руския черноморски флот, общо около 3-4 000 души. Тоест численото превъзходство на украинската армия беше поне четири-пет кратно. Ако бяхте се били, то да приемем че е имало чуждо нашествие. В този случай обаче, вашата армия беше изгонена като нежелан натрапник, като чужденци, каквито сте в Крим.

В грешка си. Само ССО, МП пратиха по-късно, основно за охрана. И още нещо - РФ им предаде почти цялата налична техника от полуострова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                                Къде точно говоря,като мъж?Какво си се хванал за моя правопис?Що не четеш това,което пиша,а ми гледаш буквите?Ама,че досада.Веднъж вече бях банната,така и не разбрах защо.Оплаквай се,колкото си искаш,че ми писна от теб.

Коментар

Working...
                                X