IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ако се разходиш малко в Русия, ще разбереш какво е отношението им към България. Аз съм ходил няколко пъти.

Ако се разходиш в САЩ, няма да разбереш нищо. Американците нито знаят къде е България, нито пък ги интересува, камо ли да имат отношение. За тях ние българите сме доста по-назад от уличните кучета.

За РФ не мога да коментирам, понеже не съм бил там. За САЩ не си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Хахахахахахах..вие 5 000 човека събрани от кол и въже не можете да усмирите в Донбас, русия ша громите.......хахахахахха
      Прав си, че кадровиците в "отпуска" от рушката армия са си от кол и въже.

Но от чисто историческа гледна точка - блядската армия винаги си е била така. Затова и там жертвите не се броят, а се хвърлят следващите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
        ..............Нашите спокойно можеха да се справят с терры и сега могат,но няма приказ.Пускат го да влезе все по навътре и същевременно санкции..........................
        Хахахахахахах..вие 5 000 човека събрани от кол и въже не можете да усмирите в Донбас, русия ша громите.......хахахахахха
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Какво значение има от къде са били украинските военослужещи? Те са били в болшинството си кримчани, нали така твърдиш? Също твърдиш, че кримчани не искат да са в Русия и че референдума е фалшификация. Защо тогава истинските кримски украинци не са изпълнили воинския си дълг и дезертираха? Защо тези доблестни воини не застреляха поне един руснак от "окупационната" руска армия?

А може би искаш да кажеш, че ако там бяха разположени войски от Националната гвардия, те щяха да стрелят.
          Може би.

Точно така,крымчане,луганчане и дончане.Предатели,но всичко се връща.Сега ги пращат или на север или да се бият на Донбас.Аз ти дадох статия,почети ако искаш.В началото СБУ,военни,милиция сабботираха Турчинов.Нямахме армия,момчета бяха боси,гладни.Руснаци много се подиграваха,но след Донецко летище промениха отношение.Всички,участващи в захвате Крыма ,бяха избити в Донбас. Волонтери започнали да събират пари за армия,аз също им пратих много неща.Има българи,които обучават наши момчета и страшно помагат .Мисля,че няма да се разсърди.https://www.facebook.com/kalin.dimitrov.98?fref=ts
          Американци,казват,че не са знаели,за намерението на путлер,да аннексира Крым.Аз не го вярвам.Нашите спокойно можеха да се справят с терры и сега могат,но няма приказ.Пускат го да влезе все по навътре и същевременно санкции.Мислех джуджето за по умно,но той се оказа голям глупак.Вчера тръгна унижен,показаха къде е мястото му.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            От скромния ми опит с руснаци -те не се държат с нас приятелски ,
            а покровителствено,
            Нормално, за оскотяли полу-човеци като блядовете да избива в примитивен империализъм. Така ги промиват, че те били нещо свише спрямо останалите.

П.П. Не забравяй, че 75 години имаха марионетен режим в БГ, който им целуваше задниците на лягане и на ставане.

Реалността е, че никой не ги бръсне за слива. Просто по-внимателно се говори с луд насреща като има ядрена оръжение и дотам

Коментар

Ако се разходиш малко в Русия, ще разбереш какво е отношението им към България. Аз съм ходил няколко пъти.

Ако се разходиш в САЩ, няма да разбереш нищо. Американците нито знаят къде е България, нито пък ги интересува, камо ли да имат отношение. За тях ние българите сме доста по-назад от уличните кучета.
              Работил съм малко в Русия/тогава СССР/ та имам преки впечатления
              а ако си бил в Турция и те имат много добро отношения към нас ,българите
              и какво от това -
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ъъ .. сори, ама и аз не виждам никаква връзка в случая. Да не говорим, ние па кого сме подкрепили на този конкурс, че да го искаме от другите.

П.П. Виж си личните
                От скромния ми опит с руснаци -те не се държат с нас приятелски ,
                а покровителствено,

Коментар

• ''Слава Україні!'' -каза Кличко..
                  "Слава на Буда!"-мислeше си Пулев...
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Да бе вярно,какво ли доказват?
                    Последни години военни и солдати,за да економисат пари на държавата,служиха по мястото на живеене.Затова и ставаше сдача оръжия и предателство.
                    Аннексия полуострова
                    http://journal.112.ua/krym/
                    Какво значение има от къде са били украинските военослужещи? Те са били в болшинството си кримчани, нали така твърдиш? Също твърдиш, че кримчани не искат да са в Русия и че референдума е фалшификация. Защо тогава истинските кримски украинци не са изпълнили воинския си дълг и дезертираха? Защо тези доблестни воини не застреляха поне един руснак от "окупационната" руска армия?

А може би искаш да кажеш, че ако там бяха разположени войски от Националната гвардия, те щяха да стрелят.
                    Може би.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Как така "братските ни" Русия

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хаяско пак се обиди - гледа дебелата Меркел и вика: "Ама, ти не ми ли вярваш за Украйна?"

- Не бе, "вярвам" ти. Как да не ти "вярвам".

Цъки:
                        Attached Files

Коментар

Как така "братските ни" Русия, Украйна, Беларус и т.н. които уж все още питаели "братски" чувства към България, снощи не дадоха никаква подкрепа за безспорните бижута на конкурса на детската Евровизия - нашите Крисия, Ахмед и Ибрахим ?
                          Ъъ .. сори, ама и аз не виждам никаква връзка в случая. Да не говорим, ние па кого сме подкрепили на този конкурс, че да го искаме от другите.

П.П. Виж си личните

Коментар

Какво общо Евровизия има със освирквания на Кличко?Искаш да кажеш,че това беше мъст за това,че не сме дали глас за детето?Тази година Украйна няма да участва в Евровизия,други грижи имат хората в моята страна.Сорри,детето е прелестно и талантливо.
                            Как така "братските ни" Русия, Украйна, Беларус и т.н. които уж все още питаели "братски" чувства към България, снощи не дадоха никаква подкрепа за безспорните бижута на конкурса на детската Евровизия - нашите Крисия, Ахмед и Ибрахим ?

Коментар

Какво общо Евровизия има със освирквания на Кличко?Искаш да кажеш,че това беше мъст за това,че не сме дали глас за детето?Тази година Украйна няма да участва в Евровизия,други грижи имат хората в моята страна.Сорри,детето е прелестно и талантливо.

Коментар

Какво ни занимаваш с някакви снимки? Какво доказват те? Да не говорим, че фотошоп се изработва лесно.

Всички знаят че в Крим вече украински войски няма. Те бяха позорно изгонени без да пукне пушка. При това в Крим имаше около 18-19 000 украински военни, а само една руска бригада морска пехота и един батальон спецназ на руския черноморски флот, общо около 3-4 000 души. Тоест численото превъзходство на украинската армия беше поне четири-пет кратно. Ако бяхте се били, то да приемем че е имало чуждо нашествие. В този случай обаче, вашата армия беше изгонена като нежелан натрапник, като чужденци, каквито сте в Крим.

Да бе вярно,какво ли доказват?
                                Последни години военни и солдати,за да економисат пари на държавата,служиха по мястото на живеене.Затова и ставаше сдача оръжия и предателство.
                                Аннексия полуострова
                                http://journal.112.ua/krym/

Коментар

Working...
                                X