IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Не споря за това че сме тръгнали преди тях , а за това че са ни спрели по пътя в 14 век докато тогава австрииците са имали империя .....

България я има от 1300 години , проблема е че половината от тях всъщност сме били превзети то чужди държави .......мисля че от там идва и генетичната омраза на средния българин към държавата и институциите си , просто защото не ги приема като нещо свое а като нещо чуждо.....
    Че повечето държави (освен САЩ) са били с такива периоди - я окупацийка, а раздробени на градове-държави или племена. Омразата на българина нито е генетична, нито е към държавата - а към крадци, измамници, убийци. От каквито са съставени правителствата в България в последните 80-тина години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Да Минке. Всичката техника, оборудване и ноу - хау идваше от мръсните комунета, заедно с евтините ресурси.

Шибани робовладелци. Изедници. Да живее УСА.

Не се сърди, но толкова ти е нивото.
      О Бонке, мара ма
      Коя таз техника и ноу-хау: Москвич, Заз и трактор Белорус? Щото аз си спомням българския износ към червенухите - на фона на тяхното развитие беше хай-тек в общи линии. Хеле пък техни ресурси още по-малко, нискокачествени донбаски въглища например.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Марков моля те да научиш собствената си история.Австрия няма собствен език и писменост.Когато ние сме имали богослужение на български Австрия не е съществувала
        Не споря за това че сме тръгнали преди тях , а за това че са ни спрели по пътя в 14 век докато тогава австрииците са имали империя .....

България я има от 1300 години , проблема е че половината от тях всъщност сме били превзети то чужди държави .......мисля че от там идва и генетичната омраза на средния българин към държавата и институциите си , просто защото не ги приема като нещо свое а като нещо чуждо.....
        Last edited by markov; 22.08.2014, 14:35.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
          Тук нещата са доста сложни. Русия не е "нападала" Украйна.Крим е населен почти изключително с руснаци, които желаят да живеат в Русия. В Крим никой не протестира против пресъединяването кьм Русия. Имаше гласуване. Крим е бил столетие руска територия. Вижте инфо за Кримската война. След разпадането на СССР той остана в границите на Украйна, което беше несправедливо. Да не забравяме че Мейданът поиска забрана на руския език в Украйна.
          Така или иначе, Крим вече не е урраинска територия, а там са и пристанищата на Руския Черноморски Флот. Ако Русия беше напуснала тези пристанища, там сега щяха да бъдат бази на УСА или на НАТО.
          Сякаш чета есе на ДПС за присъединяване на Тракия към Турция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Бонес,
            Що се мъчиш ?
            За този човек, Русия е нападнала Украйна. Точка.
            Има ли смисъл да говориш с такъв... хмм ... опонент ?
            ти па си ного убаф..

според тее Русия не е замесена, бравус на сите ви убафци

Коментар

Ти НОРМАЛЕН ли си бе?

Къде си видял поне една информация за настъпление или атака на "терористите"? Тяхна атака над цивилни райони?

ЛЪЖЕЦ!

Вече се изясни пред всички.
              Бонес,
              Що се мъчиш ?
              За този човек, Русия е нападнала Украйна. Точка.
              Има ли смисъл да говориш с такъв... хмм ... опонент ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Точно тук грешиш ......България никога няма да стане като Австрия. Ония когато са строили дворци и фабрики , нашите деди са живеели в закопани в земята кирпичени землянки. Когато онези са печатали книги тук 99% не са можели да четат и пишат.

Просто сме изпуснали 400-500 години в развитието си , и за това не е виновна Русия.
                И до сега тук няма изградено уважение към по - доказания или по-възрастния. И досега тук никои не ебава да зачита интереса на другия , щото в масовия случаи мама ни е научила че най-добре се дели на едно. Тези неща в Русия ги има , значи не са ни виновни те , а по скоро ориенталщината придобита през 500 години робство. Тези неща се изграждат в народа за много години , за съжаление през последните 25 години ценонстната система не само че не се доразвива а напротив срина се съвсем за което също не са ни виновни Руснаците.....
                Марков моля те да научиш собствената си история.Австрия няма собствен език и писменост.Когато ние сме имали богослужение на български Австрия не е съществувала

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  каква борса нали беше крупен работодател с мин. заплата на служител 1000лв, а за осигуровките на 1 часов работен ден, и от ден на ден
                  Чукча, тук много хора са крупни работодатели.
                  Това как точно им пречи да смогват и на борсата???

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Аз съм в сайта от 2007ма, мислиш ли, че правя центове на гърба на войната в Украйна?

Всъщност правя пари от борсата, тук в темата се опитвам относително неуспешно, да водя нормален разговор, благодарение на появата ти... Аре чао!
                    каква борса нали беше крупен работодател с мин. заплата на служител 1000лв, а за осигуровките на 1 часов работен ден, и от ден на ден

Коментар

да де то винаги човек ще си намери самооправдание за собствените неуспехи 25 години .......... било то комунистите, империалистите, международното положение.......
                      Личните ми успехи и постижения започнах да ги отчитам през последните 20 години.
                      Те се случват въпреки остарелите схващания на заобикалящата среда. Притежавам българска фирма, работата ми е в България, правя си печалбите и си плащам данъците.
                      Ако всеки беше такъв, подобни разговори нямаше да ги водим.
                      Last edited by Хайърсъзов; 22.08.2014, 13:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Ще се опитам да дам хипотетичен пример с България. Да кажем Турция изпрати 20 000 окупационен корпус в Кърджалийска област. Турската армия органзира референдум за присъединяване към Турция, където тя брои и бюлетините. Обявява, че с 95 процентно мнозинство е спечелила референдума и никога няма да си замине от там. Заплашва България, че вслучай, че българската армия се намеси то тя ще окупира цялата ни територия. След седмица изпраща окупационни сили в Хасково и Смолян и повтаря схемата. Малко по-късно пробва и в Разград, но удря греда. Когато българската армия започва да изтласква окупационните войски тя започва да прехвърля нови сили и тежко въоражение. Конфликта нараства. Същевременно Турция твърди пред собственото си общество, че воюва за интересите на турската общост в България а на вън твърди, че не воюва. Това война ли е? Възможно ли е някой да твърди, че вината е в България? Примера е абсолютно точен и индентичен със ситуацията в Украйна. Нелепо е някой да отрича очевидната истина, че Русия е нападнала Украйна. Окупирала е големи територии и води бойни действия да ги заддържи под конторл. Не знам каква ви е дефиницията за война? Когато нападнеш някой без да му обявиш официално война това война ли е? Когато няма подписан мирен договор както е случая между Русия и Япония това означава ли, че двете страни са в състояние на война? Добре е да изчистиме понятията за да може да се стъпи на здрава база за дискусия.
                        Аиде пак измислени аргументи ....ми ако баба беше мъжка дядо щеше да пъшка.......дай нещо случило се не хипотези бе....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Русия НЕ Е нападнала Украйна.
                          абсолютни глупости.
                          От началото до края.
                          Приятен ден (игнор и от мен)
                          Ще се опитам да дам хипотетичен пример с България. Да кажем Турция изпрати 20 000 окупационен корпус в Кърджалийска област. Турската армия органзира референдум за присъединяване към Турция, където тя брои и бюлетините. Обявява, че с 95 процентно мнозинство е спечелила референдума и никога няма да си замине от там. Заплашва България, че вслучай, че българската армия се намеси то тя ще окупира цялата ни територия. След седмица изпраща окупационни сили в Хасково и Смолян и повтаря схемата. Малко по-късно пробва и в Разград, но удря греда. Когато българската армия започва да изтласква окупационните войски тя започва да прехвърля нови сили и тежко въоражение. Конфликта нараства. Същевременно Турция твърди пред собственото си общество, че воюва за интересите на турската общост в България а на вън твърди, че не воюва. Това война ли е? Възможно ли е някой да твърди, че вината е в България? Примера е абсолютно точен и индентичен със ситуацията в Украйна. Нелепо е някой да отрича очевидната истина, че Русия е нападнала Украйна. Окупирала е големи територии и води бойни действия да ги заддържи под конторл. Не знам каква ви е дефиницията за война? Когато нападнеш някой без да му обявиш официално война това война ли е? Когато няма подписан мирен договор както е случая между Русия и Япония това означава ли, че двете страни са в състояние на война? Добре е да изчистиме понятията за да може да се стъпи на здрава база за дискусия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Попречили или дали, шанса ни да се движим най-малкото икономически нормално и свободно , сме го нямали.

Последните 25 хич не ги давай за пример като самостоятелно развитие. Те са последица, плащане на сметки и близане на рани.
                            Да де то винаги човек ще си намери самооправдание за собствените неуспехи 25 години .......... било то комунистите, империалистите, международното положение.......

Пък относно шанса да се движим свободно , по добре да не ни го бяха давали .... щото българина е склонен да избира лекия път и вместо да се бори тук да работи за страната си и да се развива избира да се изнесе някъде на готово дето хората са го направили.....

Коментар

По въпроса може да се спори дълго но бая субсиди са ни наляли под формата на евтини ресурси и задължително изкупуване на боклуците ни за необятния СССР пазар.

Вероятно колкото са ни дали толкова са ни и попречили , пък като гледам как се справяме след като уж сме с богатия свободен свят през последните 25 години оценката клони в полза на това че бая са ни дали........
                              Попречили или дали, шанса ни да се движим най-малкото икономически нормално и свободно , сме го нямали.

Последните 25 хич не ги давай за пример като самостоятелно развитие. Те са последица, плащане на сметки и близане на рани.

Коментар

Егати разбирането за нормален разговор. Аз ще ти сипя евтина НПО пропаганда, пък ти се прави, че не ми забелязваш и ще си хортуваме без да казваме нищо смислено.

Късмет на борсата. Ще ти трябва
                                Аз не съм виновен, че разбиранията ми са сходни на хората от белия свят.
                                Фен съм на Швеция и Канада примерно, хайде изкарай ги черни и тях!
                                Такава искам да бъде и нашата страна, успяла по техен модел.
                                Ето толкова ми е нивото!
                                Last edited by Хайърсъзов; 22.08.2014, 13:14.

Коментар

Working...
                                X