Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПо-спокойно Колчо. Украйна има законна власт, която трябва да се справи с проблемите. Нито Русия, нито пък най-малко българските дървени философи имат право да се месят и да пречат на процеса на нормализиране. Замълчете вече, че е срамота
Колкото и да повтаряш друго, ТОВА е истината...
Посещенията на самия Майдан от страна на всяквите там полски, евро, гей, саш и прочее политикани, като какво ги дефинираш ?
Що дири там наланика на ЦРУ ?
Чуждите военни, като какви са там ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПо-спокойно Колчо. Украйна има законна власт, която трябва да се справи с проблемите. Нито Русия, нито пък най-малко българските дървени философи имат право да се месят и да пречат на процеса на нормализиране. Замълчете вече, че е срамота
Върви хапни малко опорни точки. Не си ти, когато не поемаш евро ценности.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВчера чеченския батальон "Восток" пристигна в Донецката народна република. Предполагам Кадиров се е договорил с новата държава да им помага да се защитават от военизираните фашаги и наемниците от Блекуотър. Живота на про-американската хунта в Киев ще се усложни още повече.
Сещам се за легендарния Швейк, който се цитира, преразказвам: Графинята имаше три гърнета, от бронз, злато и сребро, но когато Казаците нахлуха в дома и, се н@ср@ на стълбището.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТози въпрос имат право да го задават украинците, ако намерят за добре. На теб каква ти е работата да задаваш този въпрос клети ми Бончо?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТака ли ?
Щом сегашната ситуация в Украйна, ти се вижда "новмализираща се", предполагам ще се разберете с традера, който смята, че на изборите нямало имало хора с автомати ...
....
Що за народ ?
Що за простотия ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСлед изборите в Украйна опорните точки на кремълската пропаганда се разбиха на пух и прах. Оказа се, че десен сектор и терористите в източна Украйна нямат никаква поддръжка от населението. Нямаме бандеровци, няма сепаратсити. Имаме една шепа бандити, едните местни другите поддържани от Русия с цел да се дестабилизира Украйна.
Ама можеш ли да ми обясниш следното: Защо споразумението от 21.02, подписано от президента Янукович и опозицията в лицето на Яценюк, Кличко и Тягнибок, КОЕТО споразумение беше гарантирано с подписите на външните министри на Германия, Франция и Полша не беше изпълнено, именно Бесен сектор извършиха преврата и направиха за смях европейските външни ведомства на Германия, Франция и Полша. Както се вика паянтови еврокитки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение...
Сега когато нещата в Украйна тръгват към нормализиране вече няма какво да ломотите по адрес на властта и се почна пак с обидите, тоз платен, оня идиот. Аре усмирете се малко, нали сте цивилизовани и не приемате външна намеса в Украйна
Щом сегашната ситуация в Украйна, ти се вижда "новмализираща се", предполагам ще се разберете с традера, който смята, че на изборите нямало имало хора с автомати ...
....
Що за народ ?
Що за простотия ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеИменно Дидко. Именно. Какво правеше тогава шефа на ЦРУ в Украйна преди няколко седмици?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСтига с тия оправдания с платените.... Има мислещи хора, които споделят лично мнение без пари
Аз лично съм против радиоточките, дето набиват от месеци за фашагите, хунтата и не знам какво. И да не са платени, не стават за слушане от нормален човек. Оборваш ги пункт по пункт (не е много трудно, предвид изначално куците им тези) и накрая те обявяват за платен трол и незнам какво
Сега когато нещата в Украйна тръгват към нормализиране вече няма какво да ломотите по адрес на властта и се почна пак с обидите, тоз платен, оня идиот. Аре усмирете се малко, нали сте цивилизовани и не приемате външна намеса в Украйна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаЯ, още един платен идиот ...
Пък се плодят бре ...
Аз лично съм против радиоточките, дето набиват от месеци за фашагите, хунтата и не знам какво. И да не са платени, не стават за слушане от нормален човек. Оборваш ги пункт по пункт (не е много трудно, предвид изначално куците им тези) и накрая те обявяват за платен трол и незнам какво
Коментар
� -
Е, ко' стана? Народа на Украйна ясно показа, че не поддържа фашагите от Майдана, пък местните тролове приемат "изборите" за победа и за поред път отварят шампанското и се тупат по гърбовете. Що така бре? Ми нали същия този народ ще им стопи лагерите в идните месеци, барабар с кукловодите и малкото останали им поддръжници.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСвърши се тя, мойто момче,Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКои избори? Тези от вчера в Западна Украйна или тези отпреди седмица в Източна Украйна?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСлед изборите Украйна има законна власт, тяхна задача е да осигурят обществения ред.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар