IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    едно мнение на човек дето разбира от газ
    сума народ се тюхкаше че сме изтървали големите пари заради син поток
    пък то се оказа друго

http://glasove.com/interviuta/37731-...e-okonchatelno
    Миломчи,

аз понеже нищо не разбирам от инженерство - им казвам на БГ матрьошките, че те не могат да различат станция за високо-компресиран газ от станция за втечнен газ.

И понеже не разбирам нищо ( според бай ти Пешо ) - им казвам, че през Черно море - те няма да могат да направят даже и 40% капацитет по тръбата.

В същото време ще ни го "продадат" за 100%, че тече оттам. Демек, че оттам щял да минава обем примерно .... 50 куб. м. - ............

Мхм ........ - тия обърнаха физиката и науката на челна стойка - при капацитет тръба 50 куб. м. - ще успеят да запълнят не повече от 15 куб.м. и за Русия ще се води 100% капацитет, а за БГ матрьошките 25% капацитет.

П.П. Ама, аз какво ли разбирам да се еВа .... - като образованието ми е такова - па тук ме "учат" бат' ти Пешо и Форката на енергетика
    Last edited by marandi; 13.06.2014, 05:49.

Коментар

• едно мнение на човек дето разбира от газ
      сума народ се тюхкаше че сме изтървали големите пари заради син поток
      пък то се оказа друго
      газопроводът между Русия и Турция, който е с дължина 394 км, където Русия е изпаднала в безизходица. Там тя харчи огромни пари, за да поддържа почти никакъв транспорт на газ – защото не са предполагали, че вкарвайки газ до 270 градуса на брега, на дъното на Черно море се получава кондензат, който не могат да изтласкат на другия бряг и „Син поток“ днес работи с 15 процента капацитет.Не могат да се достигнат високите работни проекти, където трябва да има налягане от 350 атмосфери. Русия е постигнала едва 154 атмосфери.- Казвате еднозначно: „Южен поток“ е неефективен проект?- Без никакво съмнение. При „Южен поток“ положението е още по-трагично, отколкото при „Северен поток“. Тук имаме над 950 км морска част, където никъде няма осигурена междинна газостанция, не могат да създадат работно налягане от 350 атмосфери. И никой нищо не е декларирал до ден днешен; никой не е доказал, че могат да се постигнат такива технически параметри.Освен това, тъй като все още няма работни проекти за изграждане на това намерение, наречено „Южен поток“, никой до ден днешен не е казал – или пък някой тайно е сложил подпис – каква ще бъде транзитната такса за България, за да си направим сметката как ще се изплаща това намерение.- Е, посочваха се някакви срокове – казаха 15 години, после 25 години.- Именно. Думи и цифри, хвърлени напразно. 25 години щял да се изплаща, след това България щяла да получава транзитна такса. Това е неприемливо. Не 25, не 50 – при тези условия България никога няма да успее да получи нещо, тъй като няма да може да изплаща лихвата по така обявения корупционен проект.
      http://glasove.com/interviuta/37731-...e-okonchatelno
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Самдей фитках дребен бизнес докато съм стюдент и надлежно си пуснах фирма, НАП и сие ...

3 работника и ми се съобщава СИК и ВИС искат да те видят за един стикер.

Отидох да ги видя некви мухляци, които също толкова високопарно ми проповядваха, че няма бизнес без "застраховане" или няма бъдеще без газ ( по новому ).

Викам Кей - аз съм на 250 км ко се предлага, че ми е неудобно да пътувам, освен някво сплашване, че слънцето няма да изгрее без вас?

Ами - набелязали са те, ние знаем кои и ще те пазим.

Викам - Кей - 1 година, че сега имам други глупости на главата.

След 1 година се връщам - понеже почнали да тормозят родителите ми - и отивам директно в офис - викам Шматка, ако още 1 път заплашиш родителите ми ще те пребия собственоръчно, барабар с "охранителите" ти.
        -----------------------------------

Те, така и с предлаганата "газ" от Джуджето.

Ако не си купиш газ - ще те пребия.

Ами, ако аз те пребия първи - ко правим?
        Last edited by marandi; 13.06.2014, 03:31.

Коментар

• Йосиф Сталин

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...BB%D0%B8%D0%BD
          ----------------------------------------------------------------------

Бат' Пешов ( към тИбя ) другите са ми ясни

Накротце имаме едно бедно дете, с отец алкохолик, зарязоно.

Което после ще избие между 4-10 милки от руския народ физически. А, като умрял имало още близо 3 милки "на гурбет" пратени. ( това е без Голодомор в Украйна, където се говори за още 10 милки хора, уморени от глад ). Или общо да кажем около 17 милки избити ръчно собствени люде.

Самото момче, многократно е залавяно и пращано в лагери за поправка. В крайна сметка - жена му се самоубива, дъщеря му емигрира в Щатите и никога не му проговаря, син му от първи брак умрял на фронт, втори брак всичко емигрирало от Русия, барабар с внуците му.
          -----------------------------------------------------------------------------

Една велика "стори" направо - мечта за всяка БГ матрьошка - да пукнеш като куче без нито един роднина на гроба ти
          ----------------------------------------------------------------------------

Понеже БГ матрьошките БГ матрьошките ще скочат веднага, че това не е урод, а Спасител - ще и им посоча, че Джуджето няма да може да го надмине - ако е пусне червено копче за ядрен удар по "великолепие".

Уроците продължават ...

Коментар

• Взривиха колата на лидера на сепаратистите в Донецк

http://news.ibox.bg/news/id_784350527

Ранени са трима души от охраната му. Самият председатея на Върховния съвет на т.нар. „Донецка народна република” Пушилин не е бил в колата по това време.

Срещу Пушилин бе извършен опит за покушение в началото на юни - по него бе стреляно до ресторант в непосредствена близост до сградата на Донецката областната държавна администрация, превзета от сепаратистите през април. Тогава той се отърва без драскотина, но негов човек бе убит.
            --------------------------------------------------------------------------

Сега давам аналогия с товарищ Сталин:

Коментар

• ЕС подписва с Грузия на 27 юни, потвърди Барозу

http://news.ibox.bg/news/id_291000833
              -------------------------------------------------------------------------------

Цитат:

През ноември 2013 година Молдова и Грузия инициираха споразуменията за асоцииране с Европейския съюз, които откриват пътя за потенциално членство в съюза.

Лидерите на НАТО също постигнаха съгласие през 2008 година, малко след войната между Грузия и Русия, че Тбилиси може да се присъедини към военния съюз в бъдеще.
              ---------------------------------------------------------------------------------

Да го изтълкуваме на БГ матрьошките - където посегне Русия силово - следва отцепване после.

А, Русия освен силово да "въздейства" по друг начин не може.

П.П. Сега освен Южен пАток им блокирват и Бял пАток.

Лафчетата, ама аз имам газ и армия - никого не топлят - имай си, я Джудже - имай си я - после обяснявай на матрьошките защо не могат да си купят даже хляб с твоята газ или армия

Колкото повече я стиска - толкова повече ще пръцка.
              Last edited by marandi; 13.06.2014, 02:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Не мъгла а ракета земя - въздух, хунтата в Кремъл не си поплюва и не се притеснява да използва оръжие и да убива.Убиха ги просто.
                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...81%D0%B8%D1%8F

Ай, ограмоти се малко, че сега ви пиша една книга и даже няма нищо общо с убийството в момента, просто ми се наложи да изследвам.

Ей, как ти се прави "мъгла" - земя-земя или въздух-земя е било - без попадение в самолета пряко, се пуска преди кацането точно на терена

Коментар

• marandi

Не мъгла а ракета земя - въздух, хунтата в Кремъл не си поплюва и не се притеснява да използва оръжие и да убива.Убиха ги просто.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• marandi

Демокрацията е фасада и не изискава средства. Това е някаква утопия според някои , които я използват много активно за да диктуват когато е реализирана с архаични средства.Би трябвало да е принципи които се развиват също с времето и за тяхното осъществяване се откриват нови средства.
                    Не е важно да има избори и хората да могат свободно да гласуват а корумпираните медии да им кажат само за корумпираните партии които са в листта и те да избират между тях. Важно е в листта да има партии които не са корумпирани и политиците в тях не са криминали - крадци които да крадат държавата и ограбват.Иначе демокрация няма.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Как на едро ръсиш ЛЪЖИТЕ , чак ти се чудя!!!
                      Дори пияните поляци не се обвиниха Русия за смъртта на президента си.
                      А да се говори че Путин е поканил поляците, за да празнува избиването на полските офицери от руското КГБ е очевадна ИДИОТИЯ. Напротив. Руснаците всячески се мъчеха да не допуснат поляците в Катинската гора, ама полският президент отиде под форма на частно посещение и руснаците нямаше как да откажат.
                      На всичкото отгоре руските диспечери на военното летище край Смоленск, са забранили на полския самолет да каца поради намалената видимост, ама президента заедно с военния министър вече са били пияни и са наредилили на пилота да кацне под заплаха от уволнение.
                      Да не говорим, че самолетът ТУ-154 е бил съоръжен със система за сляпо кацане, която не е била съвместима с руската военна система, а летището е военно.
                      Та пилотът се е опитал да кацне осланяйки се само на видимостта, която е била малка.
                      И логично заради дебелоглавите пияни поляци загинаха над човека.

Понякога е хубаво да млъкнеш
                      Шапка,

даже аз мога да ти причиня мъгла, на което място си избереш.

Само пълни шматораци като теб могат да вярват в случайности и да скверни паметта на 150 загинали души, че били пияници!

П.П. Отдавна вече нямате градушки и даже земетресения ви правят изкуствено, а какво остава за една пиклива мъгла.

Като ти казвам, че ги убиха напълно съзнателно поляците - значи е така.

Мисли си ти някой ден, ако решиш да ставаш нормален ( от ненормалник ), че оттам се излиза само в ковчег.

П.П.П. Иначе си прав - повод беше да ударят по една свещ на избитете офицери от блядовете през ВСВ, но блядовете не позволяват даже и това, защото щеше да значи маркиране на територия и ги избиха.
                      Last edited by marandi; 13.06.2014, 01:02.

Коментар

• Още 6 години ще е такава ситуацията, докато навсякъде хората успеят да се оттърват от крадците и се сложат такива които ще милеят за собствените им държави.После кьорав крадец на власт няма да има почти никъде ! Тези революции са обречени да успеят и те са и срещу императора Путин и срещу покониците Садам и Кадафи..те са срещу управлението на държави от криминали и лъжци , които говорят едно а мислят друго и крадат и влачат плячката на Запад. САЩ искат просто да ги подменят с други такива същите но ще ударят на камък.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          И аз съм на същото мнение!
                          И аз се дразня, че трябва да превъртам непрекъснато в темата, но личността трябва да се уважава. Хората се развиват....

.................
                          И аз до преди година бях върл привърженик на "демокрацията". После почувствах едно отдавна забравено усещане - някой ми мачка гъза! Демек - нада ми се.
                          Та си припомних, как преди три петилетки, на един прием моменталически отвъртях крошето на лицето Евгени Минчев.
                          И той падна. А мен ме изгониха.
                          Ма бях го предупредил, че трети път няма да има.
                          От тогаз сме в паритет.
                          Бат' Серго и преди съм ви го казвал, че Демокрацията е за богати държави. Просто струва много скъпо чисто финансово.

В момента е пълно безумие Украйна да я правят демократична или федеративна.

Тия касаплъци после няма да се "изтрият" с десетилетия.

П.П. Да му мислят матрьошките - ако Украйна напредне повече от Русия след 100 години.

Те така се гавреха с Китай до преди 65 години, а сега блядовете ходят на място да им правят фелацио.

Затова е пълна простотия да се излиза с тезата - ама, аз сега мога да ти набия 1 шамар.

Сега добре, а след 50 години? ( да не стане всеки божи ден да ядеш шамари )?

В момента Русия, за да овладее нещата трябва да избие цяла Украйна и това ще означава 3-та световна, понеже са кухи.

Коментар

• Dolaresko

Внушават неверни неща, В Украйна се случи това което и в много страни - хората се надигнаха защото им писна да живеят в ограбвана държава. Кой най много е ограбвал държавата им - естественно това е Газпром, който е осъществявал субсидиран износ на газ. Т.е. украинците са плащали пари за данъци и дори за пенсии а Газпром ги е прибирал !!!
                            Дали Запада ще защити Украйна, САЩ са дали толкова пари колкото да имат влияние и да сложат избрани от тях хора при рухване на властта, но не са я съборили те а самата бивша влас чрез грабителството си и предателството си е подписала смъртната присъда. Няма да се върнат на власт вече никога, утешението ще е Русия да заграби територии и най вече Донбас. Той е ценен за нея от гледна точка на това да го спъне и да намали добива на въглища за да се харчи - ГАЗ.
                            САЩ участват колкото да запазят някакво статукво там и да не вземе да се случи страната да се освободи от всички свои олигараси и крадци, защото олигарсите и включително и техния император Путин изнасят парите си на Запад и за запада и САЩ това е много интересно - има банки които ги прилапват.
                            Това е същинската част на конфликта , а повърхностната е описана в статията.
                            Ако в Украйна ситуацията се влоши това просто ще накара хората да си спомнят защо и срещу кого се вдигнаха и какво постигнаха..не само че няма да се върне удобния предател на интересите на Украйна - Виктор Янукович, но може и удобния Прошченко да се наложи да го приберат за спасение в Русия. А ако дойде някой неудобен и за Русия и за САЩ , който не краде ???
                            САЩ никъде не успяха напълно с осакатяването на пролетите, вярно е че те ги провокираха и направиха така че да се случат по рано, но според мен се провалиха. Тези държави в които сега се случват такива събития ще успеят да се спасят от крадците си и да ги прогонят, но няма да до края на година а ще минат години.Те ще успеят после и икономически, а Русия с нейния император и САЩ просто ще подвият опашка накрая.Нищо не им върви по план нито на едните, нито на другите.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ей Маранди да не би твоите писания да са въведени за изучаване в университетите в България и по света.Аз се извинявам че не съм прочел най новите най модерни и напредничави неща известни като Прогнозите на Маранди.Само да не ме арестуват за това.И няма да ме лъжеш ти си почитетел на смешника от Банки личи ти даже от чорапите
                              Бат' Пешов,

не понасям насилие:

1. От позиция на силата.
                              2. От позиция на промит мозък.

П.П. Не мога да ви разбера нормални хора как се превръщате в животни като някой изцепи, че Джуджето е боклук.

От 5 месеца ви пиша, че Украйна изпада в гражданска война и вие не спирате да се гаврите, че умират хора.

Сещаш ли се колко ще е смешно, ако твоето село се запали и "макетата" гледат отстрани и почнат с подобни лафчета като вашите? Напротив - пак Русото ще е първото, което ще скочи да ти защити селото.

П.П. Русото 2010 година, когато оплюваше БаМмкофф, че е пълен боклук и ще ви докара до просешка тояга - вие скачахте да го браните, че бил Брат Пит.

'орската памет е къса и неблагодарна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не ми е приятно и не чета на Стамби чаршафите както и простотиите на бойковите поддръжници но трябва да могат да говорят свободно

И аз съм на същото мнение!
                                И аз се дразня, че трябва да превъртам непрекъснато в темата, но личността трябва да се уважава. Хората се развиват....

.................
                                И аз до преди година бях върл привърженик на "демокрацията". После почувствах едно отдавна забравено усещане - някой ми мачка гъза! Демек - нада ми се.
                                Та си припомних, как преди три петилетки, на един прием моменталически отвъртях крошето на лицето Евгени Минчев.
                                И той падна. А мен ме изгониха.
                                Ма бях го предупредил, че трети път няма да има.
                                От тогаз сме в паритет.

Коментар

Working...
                                X