Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеАлексей Миллер: Украина угрожала брать газ бесплатно и в любых объемах
Украина заявила, что если Россия не предоставит сверхнизкую цену на газ, то Киев будет брать газ бесплатно и в любых объемах. Об этом сообщил глава «Газпрома» Алексей Миллер.
Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36741#ixzz34nGNq1cr
Некой да ми обесни за кво става въпросLast edited by Макс; 16.06.2014, 13:49.
Коментар
-
Алексей Миллер: Украина угрожала брать газ бесплатно и в любых объемах
Украина заявила, что если Россия не предоставит сверхнизкую цену на газ, то Киев будет брать газ бесплатно и в любых объемах. Об этом сообщил глава «Газпрома» Алексей Миллер.
Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36741#ixzz34nGNq1cr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТова е комплекс от фактори, всеки един от тях достатъчно тежащ и значим.
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДа, няма общо с темата, пишете си за взривове, самолети и наемници... Това е най-важното. Причините не са важни.
А в момента, в Украйна (или каквото е там) става точно ТОВА, което казваш - взривове, самолети и наемници ...
Причините, не мисля че има вариант да ги "изясним" ...
По ред, обективни и субективни причини ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСя, за закона съм 100 % съгласен, ама смесваш зиленото със студеното ...
налЕ ...
дори и жилезни закони, не мой нахрани гладните ... РАБОТА, поминък (економика) ТРЕБЕ.
Първо, БЛАГА требе да има... Потребности, разбиш ле... Пирамиди - Маслов, ольо, хлеб, прочее ...
Едва след тва иде РЕДА и ЗАКОНО !!!
Да !
...
Което, НЕ ВИЖДАМ, коко общо има с ТЕМАТА !!!
Да, няма общо с темата, пишете си за взривове, самолети и наемници... Това е най-важното. Причините не са важни.
Коментар
-
Честито !
Поставки газа на Украину снижены до нуля
Поставки газа на Украину снижены до нуля, сейчас идёт только транзит в объеме 185 млн кубометров в сутки. При этом Киев гарантирует бесперебойный транзит, заявил глава Минэнерго Украины Юрий Продан
Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36735#ixzz34nC7Ol3b
А дано да пропускат всичката газ, ама на да ли !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАми ако законите и прилагането им отсъстват, за къй чеп ти е тая икономика ва?
Ся, за закона съм 100 % съгласен, ама смесваш зиленото със студеното ...
налЕ ...
дори и жилезни закони, не мой нахрани гладните ... РАБОТА, поминък (економика) ТРЕБЕ.
Първо, БЛАГА требе да има... Потребности, разбиш ле... Пирамиди - Маслов, ольо, хлеб, прочее ...
Едва след тва иде РЕДА и ЗАКОНО !!!
Да !
...
Което, НЕ ВИЖДАМ, коко общо има с ТЕМАТА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеРуснаците не искат американци да държат тръбите през Украйна ,
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТези събития при арабите не са случайни в този момент, рязко намаляват доставките от Ирак и Либия.
по-скоро, демократизаторите просто изпуснаха нещата от контрол...
сега процесите, които се развиват в целее регьон са стЕхийни и неконтралируеми...
дет се казва, долу диктаторите Саддам и Маумар, да живей свободен и просперираш Ирак и ЛилЕя !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениенИ съ пуля, Хайрсъзоффф ...
няма и как кьорави да са упуля...
просто са чудя, как да ти отговоря ...
ми, да кажем, ...
Ако икономиката (стопанството) не функционира на микро и макро ниво(най-общо), ъткудай, аджеба ш са вземе "качеството на жиуота" ва ?
кокот и да значи тва ... налЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКолчо, кво се пулиш?
Икономиката единствен фактор за определянето на качеството на живот ли е?
няма и как кьорави да са упуля...
просто са чудя, как да ти отговоря ...
ми, да кажем, ...
Ако икономиката (стопанството) не функционира на микро и макро ниво(най-общо), ъткудай, аджеба ш са вземе "качеството на жиуота" ва ?
кокот и да значи тва ... налЕ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Виж сега, ако се бориш за глупост на деня:
"Когато стандарта ти на живот започне да пада, се въвежда термина качество на живот. Целта на новия термин е да ти се "обясни" защо ти всъщност живееш все по-добре, когато около теб става все по-зле..."
спокойно можеш да прекратиш усилията, защото вече спечели.
Ще ти го пусна пак:
"На идеята на жизнения стандарт може да се противопостави идеята за качеството на живота, която отчита не само материалните условия за преживяване, но и други — субективни — фактори в човешкия живот — като свободно време, безопасност, култура и развлечения, социален живот, психично здраве, околна среда."
Кое точно не схващаш? Всъщност това не го схващат и редица лидери.. социалистически лидери. За това и ти не можеш за го схванеш.
Качеството на живот никога не ви е интересувало, нали?
Всъщност действителността добре показва резултатите от напъните в съревнованието между рабочий народ и загниващия капитализъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДа, знам я , за това ти говоря за качество, не за стандарт.
Разликата е, че стандарт на живот е икономически термин, а качеството на живот е политически термин! В качеството на живот се включват субективни възприятия породени от успеха или неуспеха на пропагандата!
Стандарта на живот означава, какъв доход имаш и какво можеш да си купиш с него. Когато стандарта ти на живот започне да пада, се въвежда термина качество на живот. Целта на новия термин е да ти се "обясни" защо ти всъщност живееш все по-добре, когато около теб става все по-зле...
Нищо ново като социално-икономическо инженерство. През последните 20 години масово се подменят термини и методологии за изчисляване на икономически показатели. Целта е все тая. Да се скрие застоят, стагнацията и задълбочаващата се социално-икономическа криза в тъй наречените развити държави!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВизираш... какво? Питах те дали знаеш, каква е разликата, а не какво визираш!
Какво ти говори разликата? Именно обратното на това, което ти се изцепи.
Именно че не зависи от икономиката, а то много други фактори.
Ето да си свериш.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%...B0%D1%80%D1%82
Ако си го учил в Москва, това е друг въпрос, имаш си оправдание.
Коментар
-
Въоръжената опозиция от Сирия, Приятели на пиндосите какво правят в Ирак
Боевики объявили о казни 1700 иракских солдат
http://lenta.ru/news/2014/06/16/iraqmassacre/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТочно за това визирам качеството.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар