IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Евро-Ценностти кво да праиш
    Русия трябва напълно да врътне кранчето на тръбите, които минават през Украйна! Колкото може да доставя в Европа през Беларус и Северен поток, толкова. Да видим нашите хамериканофили и зомбита-предатели, как ще се молят през зимата да се пусне, колкото се може по-бързо Южен поток!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
      Алексей Миллер: Украина угрожала брать газ бесплатно и в любых объемах
      Украина заявила, что если Россия не предоставит сверхнизкую цену на газ, то Киев будет брать газ бесплатно и в любых объемах. Об этом сообщил глава «Газпрома» Алексей Миллер.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36741#ixzz34nGNq1cr
      Евро-Ценностти кво да праиш... Не ми е ясно следното, Укр има подписано политическо споразумение за асоцииране с ЕС. На 27.06. предстои подписване на икономическо споразумение..... И нашия брат Хохол, казва че ще краде от газта на държавите на ЕС

Некой да ми обесни за кво става въпрос
      Last edited by Макс; 16.06.2014, 13:49.

Коментар

• Алексей Миллер: Украина угрожала брать газ бесплатно и в любых объемах
        Украина заявила, что если Россия не предоставит сверхнизкую цену на газ, то Киев будет брать газ бесплатно и в любых объемах. Об этом сообщил глава «Газпрома» Алексей Миллер.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36741#ixzz34nGNq1cr

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Това е комплекс от фактори, всеки един от тях достатъчно тежащ и значим.
          факт.
          Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Да, няма общо с темата, пишете си за взривове, самолети и наемници... Това е най-важното. Причините не са важни.
          Ми без конкретика, НЯМА общо с ТЕМАТА, а просто общи приказки ...
          А в момента, в Украйна (или каквото е там) става точно ТОВА, което казваш - взривове, самолети и наемници ...
          Причините, не мисля че има вариант да ги "изясним" ...
          По ред, обективни и субективни причини ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ся, за закона съм 100 % съгласен, ама смесваш зиленото със студеното ...
            налЕ ...
            дори и жилезни закони, не мой нахрани гладните ... РАБОТА, поминък (економика) ТРЕБЕ.
            Първо, БЛАГА требе да има... Потребности, разбиш ле... Пирамиди - Маслов, ольо, хлеб, прочее ...
            Едва след тва иде РЕДА и ЗАКОНО !!!
            Да !
            ...
            Което, НЕ ВИЖДАМ, коко общо има с ТЕМАТА !!!
            Това е комплекс от фактори, всеки един от тях достатъчно тежащ и значим.
            Да, няма общо с темата, пишете си за взривове, самолети и наемници... Това е най-важното. Причините не са важни.

Коментар

• Честито !

Поставки газа на Украину снижены до нуля
              Поставки газа на Украину снижены до нуля, сейчас идёт только транзит в объеме 185 млн кубометров в сутки. При этом Киев гарантирует бесперебойный транзит, заявил глава Минэнерго Украины Юрий Продан

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/36735#ixzz34nC7Ol3b

А дано да пропускат всичката газ, ама на да ли !!!!

Коментар

Ами ако законите и прилагането им отсъстват, за къй чеп ти е тая икономика ва?

Ся, за закона съм 100 % съгласен, ама смесваш зиленото със студеното ...
                налЕ ...
                дори и жилезни закони, не мой нахрани гладните ... РАБОТА, поминък (економика) ТРЕБЕ.
                Първо, БЛАГА требе да има... Потребности, разбиш ле... Пирамиди - Маслов, ольо, хлеб, прочее ...
                Едва след тва иде РЕДА и ЗАКОНО !!!
                Да !
                ...
                Което, НЕ ВИЖДАМ, коко общо има с ТЕМАТА !!!
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Руснаците не искат американци да държат тръбите през Украйна ,
                  не искат, ама немат право на глас...
                  Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Тези събития при арабите не са случайни в този момент, рязко намаляват доставките от Ирак и Либия.
                  знам ли...
                  по-скоро, демократизаторите просто изпуснаха нещата от контрол...
                  сега процесите, които се развиват в целее регьон са стЕхийни и неконтралируеми...
                  дет се казва, долу диктаторите Саддам и Маумар, да живей свободен и просперираш Ирак и ЛилЕя !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    нИ съ пуля, Хайрсъзоффф ...
                    няма и как кьорави да са упуля...
                    просто са чудя, как да ти отговоря ...

ми, да кажем, ...
                    Ако икономиката (стопанството) не функционира на микро и макро ниво(най-общо), ъткудай, аджеба ш са вземе "качеството на жиуота" ва ?
                    кокот и да значи тва ... налЕ..
                    Ами ако законите и прилагането им отсъстват, за къй чеп ти е тая икономика ва?

Коментар

Колчо, кво се пулиш?
                      Икономиката единствен фактор за определянето на качеството на живот ли е?
                      нИ съ пуля, Хайрсъзоффф ...
                      няма и как кьорави да са упуля...
                      просто са чудя, как да ти отговоря ...

ми, да кажем, ...
                      Ако икономиката (стопанството) не функционира на микро и макро ниво(най-общо), ъткудай, аджеба ш са вземе "качеството на жиуота" ва ?
                      кокот и да значи тва ... налЕ..

Коментар

• Виж сега, ако се бориш за глупост на деня:

"Когато стандарта ти на живот започне да пада, се въвежда термина качество на живот. Целта на новия термин е да ти се "обясни" защо ти всъщност живееш все по-добре, когато около теб става все по-зле..."

спокойно можеш да прекратиш усилията, защото вече спечели.

Ще ти го пусна пак:

"На идеята на жизнения стандарт може да се противопостави идеята за качеството на живота, която отчита не само материалните условия за преживяване, но и други — субективни — фактори в човешкия живот — като свободно време, безопасност, култура и развлечения, социален живот, психично здраве, околна среда."

Кое точно не схващаш? Всъщност това не го схващат и редица лидери.. социалистически лидери. За това и ти не можеш за го схванеш.
                        Качеството на живот никога не ви е интересувало, нали?
                        Всъщност действителността добре показва резултатите от напъните в съревнованието между рабочий народ и загниващия капитализъм.

Коментар

Да, знам я , за това ти говоря за качество, не за стандарт.
                          Нищо не знаеш! Затова и нищо не посочваш!

Разликата е, че стандарт на живот е икономически термин, а качеството на живот е политически термин! В качеството на живот се включват субективни възприятия породени от успеха или неуспеха на пропагандата!

Стандарта на живот означава, какъв доход имаш и какво можеш да си купиш с него. Когато стандарта ти на живот започне да пада, се въвежда термина качество на живот. Целта на новия термин е да ти се "обясни" защо ти всъщност живееш все по-добре, когато около теб става все по-зле...

Нищо ново като социално-икономическо инженерство. През последните 20 години масово се подменят термини и методологии за изчисляване на икономически показатели. Целта е все тая. Да се скрие застоят, стагнацията и задълбочаващата се социално-икономическа криза в тъй наречените развити държави!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Визираш... какво? Питах те дали знаеш, каква е разликата, а не какво визираш!
                            Да, знам я , за това ти говоря за качество, не за стандарт.
                            Какво ти говори разликата? Именно обратното на това, което ти се изцепи.
                            Именно че не зависи от икономиката, а то много други фактори.
                            Ето да си свериш.
                            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%...B0%D1%80%D1%82
                            Ако си го учил в Москва, това е друг въпрос, имаш си оправдание.

Коментар

• Въоръжената опозиция от Сирия, Приятели на пиндосите какво правят в Ирак

Боевики объявили о казни 1700 иракских солдат
                              http://lenta.ru/news/2014/06/16/iraqmassacre/

Коментар

Точно за това визирам качеството.
                                Визираш... какво? Питах те дали знаеш, каква е разликата, а не какво визираш!

Коментар

Working...
                                X