If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти ми кажи колко е средната заплата в САЩ ама не в Ню Йорк Лос Анджелис и Вашингтон.Кажи какви са данъците?Осигуровките?Колко е таксата за детска градина на месец?Колко е таксата за семестър в университет?Колко е застраховката на колата?Колко струва едно дървено бунгало наречено къща?
......Защо бият негрите?....а защо избиха индианците?.... и так дале, и так дале...
Робертов, я кажи колко долара е средната заплата в Русия, ама не ми говори за Москва и Петербург. Колко долара взема един шофьор на камион в Тула?
А ти ми кажи колко е средната заплата в САЩ ама не в Ню Йорк Лос Анджелис и Вашингтон.Кажи какви са данъците?Осигуровките?Колко е таксата за детска градина на месец?Колко е таксата за семестър в университет?Колко е застраховката на колата?Колко струва едно дървено бунгало наречено къща?
Шумахеру 45 лет, в клинике он пролежал около 6,5 месяцев. По информации таблоида Bild, спортсмен может общаться со своей женой Коринной и двумя детьми. В настоящее время состояние Шумахера стабилизировалось настолько, что ему больше не нужна помощь гренобльских врачей, пишет издание.
Евро-Ценностти кво да праиш... Не ми е ясно следното, Укр има подписано политическо споразумение за асоцииране с ЕС. На 27.06. предстои подписване на икономическо споразумение..... И нашия брат Хохол, казва че ще краде от газта на държавите на ЕС
Първо ще ги преброят, обозначат, а накрая, разбира се терористите ще си понесат отговорността...
Four Thousand Terrorists and Nine Active Terrorist Groups Counted In Luhansk
The terrorist groups whose activity was noted in the Luhansk region consist of locals ran by either pro-Russian citizens or representatives of the underworld and mercenary units depleted from Russia.
Ако отношенията между Запада и Путин може да се обобщят в една единствена снимка
Запада и Русия, серго. Не Запада и Путин!
Не е тайна за никой, че на Запада силна Русия не им трябва. На Запада му трябва суровинна колония, не силна Русия. Путин изправи Русия на крака и Русия в момента е силна както никога в политически, военен и икономически план. И ще става все по-силна! Това е ясно на всички и на Запад и на Изток.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ако отношенията между Запада и Путин може да се обобщят в една единствена снимка:
Нормално, единствената неокупирана държава от Хамерика е Русия... Например Меркел папка и слушка, ама иначе постоянно е захапала слушалката и звъни на Владимир Владимирович
Май не само газа им спират, а и селскостопанската продукция ...
Същата, допускам не отговаря на партньорските стандартите за качество ...
Сега, ще си проличи, кой оказва помощ, а кой само обикаля и плямпа...
Времето ТЕЧЕ...
Обяснението е съвсем просто и се състои от една единствена дума:
Нуландистан.
Да, така е за Хамериканската външна политика е характерна деконструктивността... 18 трилионния Длъжник живее на принципа, Днес умри ти, а аз утре. Това е единствения начин за удължаване живота на Дългово-Финансовия-Милитаристичен Урод наречен Пиндостан
Съществуващ капацитет - 257 млрд м3, в т.ч. Украйна -142 млрд м3
Извън Украйна, Белорус - 38 млрд. м3, Северен поток - 55 млрд
Нов Капацитет, който е изцяло договорен ЮП - 63 млрд м3
Газпром договори за периода 2020-2025г. - 158 млрд. м3
Вижда се че с построяването на ЮП хохлите ще рупат само ценности, ще получават силни сигнали, ясни знаци и разбира се ПАРИТЕ идват в пътък, Както вика Комисар Сталинка
Русия трябва напълно да врътне кранчето на тръбите, които минават през Украйна! Колкото може да доставя в Европа през Беларус и Северен поток, толкова. Да видим нашите хамериканофили и зомбита-предатели, как ще се молят през зимата да се пусне, колкото се може по-бързо Южен поток!
Че тя ще го врътне. Това е абсолютно сигурно. Само че трябва да има причина да го врътне. И причината сама идва. Русия спира доставките за Украйна, но крадливите хохли ще крадат от доставките за Европа. Сами го заявяват. Когато това се установи с факти, то руснаците ще врътнат кранчето напълно. Както зимата на 2009та.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Евро-Ценностти кво да праиш... Не ми е ясно следното, Укр има подписано политическо споразумение за асоцииране с ЕС. На 27.06. предстои подписване на икономическо споразумение..... И нашия брат Хохол, казва че ще краде от газта на държавите на ЕС
Некой да ми обесни за кво става въпрос
Обяснението е съвсем просто и се състои от една единствена дума:
Нуландистан.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар