Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение1. Като гледам какви "българи" останаха в БГ се имам за вече за "чужденец" ( вярно ).
2. Прогнози ли искаш? Не си чел моите, които са доста по-глобални и като тайминг всичко е прецизно.
Мога да ти кажа какво ще стане с Украйна ( пардон България ), ама няма да ти хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеДа не забравим Чикаго. Скоро и Дортмунд.
Чихаго вече ви е втори град по големин в БГ - за Дортмунд ще почакаш.
Бавария сте Българи само от Германия - другите са плужеци. Атила някога е бил най-добрия дистрибутор на народи за Юръп и Азия.
Та, нашите са в Бавария още от тогава. Всичко друго за "арийци" там е менте. После Гитлер ще тръгне да си приписва разни неща за арийска раса, ама ... "греда"
БГ сте само в Бавария - те затова са най-мощни спрямо останалите из ДжърмъниLast edited by marandi; 22.07.2014, 15:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеOпааа, я с какво се е похвалил тоз боец от ДНР в страничката си във ВК (вече изтрита)...
https://vk.com/id136727005
П.С.Не ми отговаряй,Гигов вече ме е изпреварил сподобен въпрос,бързак тоя Гигов,ей..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеOпааа, я с какво се е похвалил тоз боец от ДНР в страничката си във ВК (вече изтрита)...
Мъж с камуфлаж на фона на ЗРК. Неизвестно от каква армия е младежът.
Препратка към изтрита снимка...
А тази снимка от американската тролска централа ли ти я изпратиха?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМакедония и Татаристан ви ги отписа товарищ Сталин. ( Македония след 1944г. - а Волжска България през 1917 г. от товарищ Ленин ) се преименуват вече да не се казват БГ империя.
Затова сега ходите на море в Гърция, ама като чужденци + Охридското езеро.
Афганистан ни имат за близки/роднини, Осетия, Балкария и Чечня тоже.
Южна Италия никога не е била Българска - само Северна Италия и затова имаш марката Булгари.
Ограмотете се да'е ...
Коментар
-
Oпааа, я с какво се е похвалил тоз боец от ДНР в страничката си във ВК (вече изтрита)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеТях - до 6 години. Първо трябва да си върнем Памир, Хиндукуш, малко от Китай, Афганистан, Осетия, Кабардино-Балкария, Чечня, Южна Италия ...
Затова сега ходите на море в Гърция, ама като чужденци + Охридското езеро.
Афганистан ни имат за близки/роднини, Осетия, Балкария и Чечня тоже.
Южна Италия никога не е била Българска - само Северна Италия и затова имаш марката Булгари.
Ограмотете се да'е ...Last edited by marandi; 22.07.2014, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа сваляме самолети по колкото си искаме но пътнически не сваляме.Пътническите ги сваля орангутана от Гейлостан.И американски сваляме и над кораби летим и екипажа се посира и напуска.Въобще можем да правим каквото си искаме и никой не може нищо да ни каже щото ръката ни е здрава и удряме по веднъж.Виж с болните хора сме жалостиви
И аз съм изнервен, ама по съвсем други причини, а не разни БГ територии, които ще се освободят.
П.П. Не ми се прави на нервен - да не ти се направя аз на нервен с т'ва "борчеене" дет' ми го пробваш.
БГ Империя е Европа, БГ е ЕС ... - свиквай ....- ако си за Азия - прав ти път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕнергетиков,
нали щеше да четеш само холандски източници.
П.П. БГ матрьошките лъжете като побъркани и си мислите, че някой ви вярва.
Дано утре Итар-тасс напише половин БГ-стан да се самоубие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА Сърбия Унгария Румъния Македония Хърватско Албания кога?Ми Източна Тракия и Солун кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАйде пак врели-некипели!?
Само Холандия ли настоява за разследване? Или цялата международна общност?
Щатите не са издали никаква присъда, но директно казаха, че свалянето на самолети е дело на Фиткин. Той ги въоръжава и обучава в лагери, имат и доказателства, че става на територията на Русия.
Нали до вчера заливахте темите колко сте велики и по колко самольота сваляте на ден?
П.П. Ся обърнахте палачинката на 180 градуса и ще влизате в манастир като непорочни девици.
Обонго го каза директ - за да се стигне дотук пряка отговорност носи Джуджето, защото не спря да подкрепя терористите, а в същото време да отрича като ощипана мадама, че не бил той. А, кой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи не разбра ли, че Русия до 5 години ще я сринат и въобще вече не е пее в хора.
Отсвирена е от космически програми, от всички международни проекти, от всички военни учения, от финансова общност, от технологии.
Аз ви пиша като човек още в началото на годината, че ако продължи така Джуджето ще изпадне в международна изолация и руската икомика ще влезе в рецесия.
20 БГ матрьошки ник-а тук ми се дзверят и ми бучат колко била велика.
П.П. Е, сега ще я видиш колко е велика - и после Запад ще е виновен за разпад предполагам? Нале? Щото не понася азиатски ботокс
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКазал съм, че възстановяването на БГ империя ще започне от Татаристан ( Волжска БГ ) и Украйна ( Черна БГ ).
Не ми се обяснява защо - нямам толкова време, че дъня други неща.
П.П. Интересно ми е родните примати като им се нацвъкат няколко нови БГ-та как ще реакгират.
Пешо и Маркуфф ще се запишат доброволци да ходят да ги трепят със сигурност, защото са се отрекли от Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНека стои, бря. До 5 години ще си върнем Волжска България, а Укайна до 15-20 години.
Да е жив и здрав Джуджака!!
Коментар
Коментар