IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Втори път повтарям - 2007 и 2008 Станишев живееше с Елена Йончева.
    Ауууу, скандално, значи е изневерявал на благоверната си Йончева...
    Last edited by chronos; 03.05.2014, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Е ти си по-добре запознат(а) с това какво се случва под чаршафите на Станишов, аз не претендирам (опазил ме ...). Единствено виждам пиковете в приходите на Моника Общата, а те са 2007, 2009 и 2008-а... не съм сигурен, кой беше министър председател тогава (в смисъл възможно е и Доган да е бил с най-голяма тежест)...
      Елена Йончева проговори: Аз зарязах Сергей Станишев !

http://skandalno.net/elena-joncheva-...azah-se-11279/

Елена Йончева: Живея с друг, но със Сергей си останахме приятели!

http://hotnews.bg/n/Elena-Joncheva-Z...eli.18264.html

Коментар

Е ти си по-добре запознат(а) с това какво се случва под чаршафите на Станишов, аз не претендирам (опазил ме ...). Единствено виждам пиковете в приходите на Моника Общата, а те са 2007, 2009 и 2008-а... не съм сигурен, кой беше министър председател тогава (в смисъл възможно е и Доган да е бил с най-голяма тежест)...
        Втори път повтарям - 2007 и 2008 Станишев живееше с Елена Йончева.

Коментар

• Като гледам тази тема във форума е пълно със симпатизанти на ГЕРБ и РБ. В тази връзка бихте ли ми казали каква е позицията на ГЕРБ и РБ по вчерашните събития в Украйна. Така като чета в Интернет има само позиция на Атака и Станишев....

Коментар

Естествено!!!Щом казваш!!!

Коментар

Моника Йосифова става приятелка на Сергей Станишев след изборите през 2009 г. Преди това не са имали взаимоотношения. До тогава Сергей Станишев живее на семейни начела с журналистката Елена Йончева.
              Моника и Сергей сключват граждански брак през 2013 г. преди да им се роди второто дете.
              През 2010, 2011 и 2012 г. управляваше Правителството на ГЕРБ с министър -председател Бойко Борисов.

Коментар

• Браво на Другаря путин, че:
                - през първото тримесечие на 2014г. починалите в Русия са с 22.6 хиляди души повече от родените

http://www.gks.ru/free_doc/2014/demo/edn03-14.htm

Коментар

Междувременно...

Моника Станишева е гушнала 23 301 000 лв. от обществени поръчки (снимки)

Тя е получавала най-много обществени поръчки по времето на кабинета Станишев
                  Моника Станишева е натрупала от обществени поръчки за 7 години общо 23 301 000 лв.Това показват финансовите отчета на фирмата й "Актив Груп" с ЕИК 121891779.Скандалната информация Faktor.bg получи от свои източници, запознати със случая в детайли.

В най-печелившите си години Моника е получавала обществените поръчки от мъжа си Сергей Станишев в качествето си на премиер.Това е тотален конфликт на интереси, който трябва да бъде разгледан от съответните органи, категорични са източниците ни. Ето и печалбите на Моника Станишева през съответните 7 години:

2006 - 2 821 000 лв
                  2007- 6 039 000 лв
                  2008 - 3 991 000 лв
                  2009 - 4 620 000 лв
                  2010- 2 176 000 лв
                  2011 - 2 141 000 лв
                  2012 - 1 513 000 лв

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...ki-snimki.html

Моника Йосифова става приятелка на Сергей Станишев след изборите през 2009 г. Преди това не са имали взаимоотношения. До тогава Сергей Станишев живее на семейни начела с журналистката Елена Йончева.
                  Моника и Сергей сключват граждански брак през 2013 г. преди да им се роди второто дете.
                  През 2010, 2011 и 2012 г. управляваше Правителството на ГЕРБ с министър -председател Бойко Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Реформаторският блок са интелигентни хора!!!Гласувал съм и бих гласувал за тях!!!Но гласа ми ,ще отиде напразно!!!Затова засега ще гласувам за ГЕРБ!!!Ще му дойде времето и на РБ!!!Но затова България още малко трябва да се промени!!!А ако се намери по-добро решение вдясно,още по-добре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Умна Българка си По една гласоподавателска пътека сме вървяли. Убеди ме да те последвам и този път Колебаех се между "полезния вот" и "утопичния вот", ти ме убеди, че единственият полезен ход сега е ГЕРБ - да си продължат прочистването на авгиевите обори И дано този път всичките автентични десни седнат на една маса
                      Реформаторският блок са интелигентни хора!!!Гласувал съм и бих гласувал за тях!!!Но гласа ми ,ще отиде напразно!!!Затова засега ще гласувам за ГЕРБ!!!Ще му дойде времето и на РБ!!!Но затова България още малко трябва да се промени!!!А ако се намери по-добро решение вдясно,още по-добре!!!

Коментар

• Междувременно...

Моника Станишева е гушнала 23 301 000 лв. от обществени поръчки (снимки)

Тя е получавала най-много обществени поръчки по времето на кабинета Станишев
                        Моника Станишева е натрупала от обществени поръчки за 7 години общо 23 301 000 лв.Това показват финансовите отчета на фирмата й "Актив Груп" с ЕИК 121891779.Скандалната информация Faktor.bg получи от свои източници, запознати със случая в детайли.

В най-печелившите си години Моника е получавала обществените поръчки от мъжа си Сергей Станишев в качествето си на премиер.Това е тотален конфликт на интереси, който трябва да бъде разгледан от съответните органи, категорични са източниците ни. Ето и печалбите на Моника Станишева през съответните 7 години:

2006 - 2 821 000 лв
                        2007- 6 039 000 лв
                        2008 - 3 991 000 лв
                        2009 - 4 620 000 лв
                        2010- 2 176 000 лв
                        2011 - 2 141 000 лв
                        2012 - 1 513 000 лв

http://www.faktor.bg/novini/balgariy...ki-snimki.html

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          .................................................. ..........................
                          Чувствам се длъжна да го кажа, защото отвън по-добре се вижда, че в България се започва с пищенето и олельосването след като хамбарът вече е обран …
                          Поразходи се малко и вътре,срещни се с хората от прованса пък после пиши глупости по две или по три,макар че на никой не му пука за мнението ти!

Тва дето си го преписала за собствено мнение като "защото" е загуба на 20-30 минути да се обори с линкове от гугъла и то предимно от любимите на минзухарите парцали като дневник и медияплюл ......
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Какво да се прави, като почти не остана качествен материал в България. Съдейки по форума - само 5% - 10%. Така че, оптимизирайки функцията "Нормална държава", малко начални параметри ни останаха в търсене на екстремната максимална точка. Тези параметри се намират само в множествата "Зелени", "РБ", в краен случай "ГЕРБ"

Пък стават и чудеса - кога сме мислели, че Берлинската стена ще падне ?
                            Може пък и Българската стена най-после да падне и младите да разберат, че бъдещето на РъБъ зависи от РБ
                            Не мисля, че липсата на матрял може да бъде аргумент за политическото европейско възкресяване на Меглена Кунева. Дори в момента е представена сред управляващите – Златанова, Дивизиева, цикламеното ансамбълче … сите фръкнаха изпод нейното крило, за да се приземят под орешаровото.
                            Лидерите не се избират по това, което говорят или което някой натрапва като мнение за тях в обществото. Гласува се за тези, които, според личната преценка, вършат нещо полезно за страната. Не за „фиш-ката” с деликатно и предвидливо увеличена работната заплата и не с „опиянение” от нечия лична „харизма”. Да пази Господ, макар че в него вярвам, колкото и той в мен.
                            През 2009 гласувах за ДСБ … било е за последно… миналата година с чиста съвест подкрепих Герб и го направих на основание свършена работа. Възнамерявам да го повторя и потретя скоро , защото:
                            . Спаси България от финансов колапс в най-страшната световна финансова криза.
                            . Постигна значителни успехи в борбата с мафията.
                            . Стабилизира държавата финансово, независимо от заварените задължения.
                            . Проведе пенсионна реформа.
                            . Проведе реформа в образованието и науката.
                            . За успехите в усвояването на еврофондовете и изграждането на пътната инфраструктура на страната.
                            . Уволни всички служители на ДС във Външно министерство.
                            . Успешно защити националните интереси на България, като спря проектите "Бургас Александрополис" и "АЕЦ Белене".
                            . Показа християнско състрадание, когато трябваше да се окаже помощ на пострадалите от природните бедствия.
                            . С всичката си неопитност и пропуски, са първата едра, организационно протегната, автентична проевропейска партия у нас. Това се видя и се цени с оптимизъм от всички сериозни чуждестранни политици и основните строители на ЕС.

Естествено, хубаво е, ако може десните да седнат на масата и да се разберат! Само, че това никога няма да стане, защото повечето са заети само да се афишират като десни, а целта им е да раздробяват гласовете на десномислещите избиратели и да осигуряват комфорт на червено-кафявата гмеж.

Та за мен, шансовете да не сбъркаме фатално и тотално са Герб! Чувствам се длъжна да го кажа, защото отвън по-добре се вижда, че в България се започва с пищенето и олельосването след като хамбарът вече е обран … Намирам за необходимо да се говори, когато трябва, а не когато е безопасно.
                            Last edited by X_Y; 03.05.2014, 13:12.
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Ами вдигна ми го, щото БорисOFF не можа да ми го вдигне
                              Ако не вярваш, може и ФИШ-ката да ти покажа
                              Станишев, се оказа ебати пича. Ако се върне картофоглавия на власт, ще се самозапаля, честно...... Преди това ще вдигна 5000 мои приятели само на война с този кретен.....
                              Спираме продажбите на петролни продукти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Да не ми казваш,че сега си го вдигнал!!!Дохода де!!!
                                Да бе!!И аз пък!!!Нали 250 000 работни места откри!!!Ла-ла -ла!!!
                                Ами вдигна ми го, щото БорисOFF не можа да ми го вдигне
                                Ако не вярваш, може и ФИШ-ката да ти покажа
                                Станишев, се оказа ебати пича. Ако се върне картофоглавия на власт, ще се самозапаля, честно...... Преди това ще вдигна 5000 мои приятели само на война с този кретен.....

Коментар

Working...
                                X