IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Не, толкова за кратко бях опиянен от харизмата БорисOFF, който се превърна в образа на Франкенщайн. НЕ МОЖЕ 4 ГОДИНИ ДА НЕ ВДИГАШ ДОХОДИ, НЕ МОЖЕ 4 ГОДИНИ ХОРАТА ДА ЯДАТ АСФАЛТ!
    Да не ми казваш,че сега си го вдигнал!!!Дохода де!!!
    Да бе!!И аз пък!!!Нали 250 000 работни места откри!!!Ла-ла -ла!!!
    Last edited by kefala; 02.05.2014, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Толкова ли за кратко беше трезвен!!!
      Не, толкова за кратко бях опиянен от харизмата БорисOFF, който се превърна в образа на Франкенщайн. НЕ МОЖЕ 4 ГОДИНИ ДА НЕ ВДИГАШ ДОХОДИ, НЕ МОЖЕ 4 ГОДИНИ ХОРАТА ДА ЯДАТ АСФАЛТ!

Коментар

Аз може да съм бил заблуден за кратко, но ти, както и всички дето 15 години венцехвалехте Костов, сега Борисов, сте чиста патология!
        Толкова ли за кратко беше трезвен!!!

Коментар

Аз може да съм бил заблуден за кратко, но ти, както и всички дето 15 години венцехвалехте Костов, сега Борисов, сте чиста патология!
          Доколкото си спомням, при теб само 15 години за навършване на пълнолетие трябваше да се изчака. Предполага се лоялност през това време. Кое му е краткото?
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyu...gareto-6011194

Честит празник, Лорде ..!
            Честит празник и на теб! За разлика от простотията която си постнал днес, забравяш че е деня на Св. Богорис, покръстител на българите! Ехххххххх

Коментар

• http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyu...gareto-6011194

Честит празник, Лорде ..!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Трай си, щото точно твоите оргазми под тази снимка бяха достояние на целия форум три години и отгоре. Роднини даже искаше да ставате.

Коментар

Ххахахаххахахаххаха герб FOREVER и множество оргазми по снимката на тъпата тиква!
                  Трай си, щото точно твоите оргазми под тази снимка бяха достояние на целия форум три години и отгоре. Роднини даже искаше да ставате.
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Добър вечер!
                    Барбароне /и/или авторе на горното венцехвалене/, знаеш ли кой по ред номер е "Левски" в листата на РБ? И има ли РБ достатъчно гласоподаватели, за да се докопа личния столичен адвокат в европейския парламент?
                    Защото, отговаряйки на тези въпроси, ще се изясни, че горната дитирамба е единствено в полза пръмова, сал нали на нея целенасочено предоставиха честта да оглави листата.
                    Ххахахаххахахаххаха герб FOREVER и множество оргазми по снимката на тъпата тиква!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Защо, преча ли ти? Радвам се Продължавам:
                      https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

"Здравейте, българи в Англия!

Тази снимка е от площада Трафалгарс в Лондон. Вчера там имаше огромна опашка от граждани на Южна Африка, които гласуваха. Научих, че повече от 80% от южноафриканците са се регистрирали да гласуват.

Бих искал българите да имат политическия ентусиазъм на южноафриканците. Затова реших да ви питам какво сте решили за изборите за Европарламент. Ще гласувате ли и за кого, ако не е тайна?

Аз реших да гласувам. Дори знам за кого. Реших да споделя какво съм решил, за да предизвикам дискусия. Вашето мнение, каквото и да е то, е ценно.

Макар че живеем в чужбина, може да гласуваме за българските кандидати за Европейски парламент. Тъй като българите в Англия сме много, нашият глас има значение за резултата.

Защо ще гласувам?

Виждам, че положението в България е ужасно, макар че сме в Европейския съюз. Имам предвид корупцията, незачитането на човешкото достойнство, неработещата съдебна система и институции и непрозрачността на управлението...

Живея в чужбина, но и тук научавам, че България е двойкаджийката на Европейския съюз. На последните места сме във всички класации на 28-те държави-членки.

Обяснението ми е за това е просто: Младите и способните хора в България не са достатъчно обществено и политически ангажирани. Досега се надявахме, че ще дойде някой да оправи държавата, докато ние си гледаме кариерата и семействата. Не стана, както ни се искаше. И нямаше как да стане. Демократичните реформи в България са по-сериозни от реформите в другите страни. Освен това ние се учим на демокрация и не можем да ползваме опита на нашите родители.

Накратко, ще гласувам на изборите за Европейски парламент, защото съм убеден, че гражданското ми участие е необходимо на България. Ще гласувам на тези и на другите избори; ще участвам и в други обществени инициативи в България, макар че живея в чужбина. Имам двойно гражданство, но хората в България имат по-голяма нужда от моята помощ и избирам да им помагам с каквото мога от Лондон. Не мисля, че България може да стане по-добра страна, ако всички българите не се стремят за това.

За кого ще гласувам?

Много труден въпрос, тъй като не следя всичко, което се случва в България. Все пак вече направих своя избор.

Ще гласувам за Реформаторския блок. Ето причините:
                      1. Мнозинството от приятелите ми в България подкрепят Реформаторския блок: Моите приятели са честни, образовани, толерантни и про-европейски настроени хора. Мисля, че тези хора заслужават моята подкрепа.
                      2. Възхищавам се от Радан Кънев от Реформаторския блок: Познавам Радан от университета в София. Тогава другарувах с него, защото той е тактичен и начетен. Радан уважава хората, познава добре България и знае какво става по света. На срещата с негo в Лондон през март установих, че той не се е променил.

Шапка свалям на Радан за това, че се е посветил на обществени дела. Подобно на мен и други мои колеги Радан можеше да си гледа семейството и адвокатската практика, но направи това, което беше нужно всеки от нас да направи – да отдели време и сили за подобряването на политиката и управлението на страна.

За разлика от другите лидери Радан залага на обединението и прагматичността. Това е нещо ново в българската политика. То означава две неща: да се опитаме да вървим заедно и да решаваме проблемите вместо да се правим, че не съществуват.

Не е лесно на Радан, защото днешният български избирател не познава лидери като него:
                      • Радан не от политиците, които се надяват на чуждите сили, а вярва, че българите могат сами да решат проблемите си. На мен не ми харесва обвързаността на днешната БСП с Русия. Не искам България да е в Евроазиатски съюз. Путин е диктатор.
                      • Радан не е хайдутин или войвода като Бойко Борисов. Той е демократ – слуша, разговаря, мисли, убеждава. Той говори чужди езици.
                      • Радан не разчита на разделението на хората като Доган и Сидеров. Той не прави в политиката разлика между българи и турци, а се интересува от благоденствието на всички в страната.
                      • Радан не разчита на олигарсите за разлика от Бареков. Той и неговите хора нямат опита и парите на бившата Държавна сигурност зад гърба си, а се уповават на себе си. Те вярват в това, че българите могат да живеят честно и достойно.

От българските лидери от миналото има само един, на когото Радан ми прилича. Като демократ и обединител Радан ми прилича на Левски. И двамата вярват в силите на българите и търпеливо и самоотвержено работят за добруването им. Ако бях жив по времето на Левски, щях да се включа в неговите комитети. Днес подкрепям хора като Радан."
                      Добър вечер!
                      Барбароне /и/или авторе на горното венцехвалене/, знаеш ли кой по ред номер е "Левски" в листата на РБ? И има ли РБ достатъчно гласоподаватели, за да се докопа личния столичен адвокат в европейския парламент?
                      Защото, отговаряйки на тези въпроси, ще се изясни, че горната дитирамба е единствено в полза пръмова, сал нали на нея целенасочено предоставиха честта да оглави листата.
                      Yeah

Коментар

• Хихихи...
                        Тези май не си говорят!

Президентът посъветва вицепрезидента да се информира повече за действията на администрацията му

То аслъ! Какво има вицепрезидентката да си говори с Бойковата грейка, топлеща президентския стол?
                        Такова чучело за държавна глава имаме за пръв път от 100 години насам. По-правилно е да се нарича държавен зад..к.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Bernard Konfortov · Top Commenter:
                          Не се пъни бе пенсионер френски нещастен. Префекта пак ли не те покани на вечеря? Или ти с него само закусваш, самохвалко?

ГЕРБ ша ядат патката с подписите за референдума точно преди изборите. Ще им изтипосат една проверка в сайта на парламента по ЕГН дали си се подписал и ще падне голям смях. 90% са фалшиви подписи. Никой никъде не ги е виждал да събират подписи.
                          На всичкото отгоре Рошко Офшорлиев ще трябва да насрочи референдум през юли-август. И ще има 3-4% активност. Което ще бъде поредния голям майтап.

Ти ще ходиш ли да гласуваш? Или като предател на родината са те лишили от българско гражданство?

Коментар

• Чудесни новини от Русия:
                            1)
                            През 2012г.
                            - приходите й от продажба на нефт и природен газ бяха 6,453.2 МИЛИАРДА рубли
                            - изплатените пенсии бяха 4,524.0 МИЛИАРДА рубли
                            Тоест за съжаление приходите й от продажбата на нефт и природен газ бяха с над 42% повече от изплатените пенсии.
                            2)
                            През 2013г.
                            - приходите й от продажба на нефт и природен газ бяха 6,534.0 МИЛИАРДА рубли
                            - изплатените пенсии бяха 5,250.0 МИЛИАРДА рубли
                            Тоест за щастие вече приходите й от продажбата на нефт и природен газ бяха с по-малко от 25% повече от изплатените пенсии.

Честито!

http://www.pfrf.ru/advert_materials/20947.html
                            http://www.minfin.ru/common/upload/l...e_budzheta.zip

Коментар

• Малко за "високоморалните" крадци на ЕГНта от Деформаторския блок и ГРОБ

Битакът на ЕГН-тата и някои неудобни истини за борците със статуквото

................................
                              Само за 2 дни над 250 жалби бяха подадени в ЦИК и то все от хора, които с изумление са намерили личните си данни в подписките на партии, за част от които едва ли са подозирали, че съществуват. Убеден съм, че олигархът Николай Банев едва ли е имал идея, че съществува организация Съюз на комунистите, която си е присвоила подписа му. Както и Ани Салич почти сигурно не е подозирала, че в страната съществува политическа формация с помпозното име Българската национално-патриотична партия, в подписката на която тв-водещата успя да намери името и ЕГН-то си. Сред партиите пирати на гласове се оказаха още Реформаторският блок, "Глас народен", ГЕРБ, както и много други. Единствено БСП и ДПС не бяха обвинени, че са играли като дилъри на сенчестия пазар за лични данни.

Тази информация ни води до извод номер 1. Парадоксално е, но точно партиите, които ден и нощ се упражняват срещу статуквото, всъщност се оказаха замесени в аферата с ЕГН-тата. Тези, които искат да твърдят, че са алтернатива, показаха качества на изпечени крадци и сенчести дилъри.
                              ..........................
                              Този скандал обаче веднага повдига и друг остър въпрос. Като например - възможно ли е за 10 дни да бъдат събрани 500 хиляди подписа? Защото точно това обявиха от Инициативния комитет, който направи подписка за идеята на президента за промяна на изборните правила. Само един пример - на БСП й бяха необходими близо 2 месеца при изключително засилена кампания за събирането на такава подписка за АЕЦ "Белене". Дружинката на президента обаче дори не си направи труда да разиграе театъра както трябва. Всички хора видяха, че те нямаха пунктове, нито пък положиха някакви усилия за убеждаване и преследване на хора да се подпишат.

Подписката на оня професор-ренегат е същата работа. Дори ще е още по-грозно. Там 95% от подписите са фалшиви. Няма съмнение в това.

И аз очаквам тези подписи да бъдат публикувани десетина дни преди изборите за да се види какви посранковци са герберунгелите. Там скандалът с подписите няма да е със 200-300 подписа.

И пак разни глашатаи на Тиквата ще ни разправят как са били окаляни от комунистите.

То това е ясно. Вчера чух по една телевизия една дърта патка как убедено говореше, че БСП били виновни за провала на десните партии СДС и ДСБ.
                              Направо беше "Кой ми сра в гащите?"

Коментар

• Заради такива промити мозъци , България е на това положение.
                                Чрез Тодор Цветанов
                                Бях много любопитен какво ще да е това животно евразиеца! След дълго издирване и докопване до строго секретни Путкински документи се добрах до избражението на евразиец! Това, че на задника има толкова косми колкото на главата, че устата и ануса са му едно цяло, както и да е! Никой не е съвършен! Но това, че няма мозък и че вместо сърце има сърп и чук, вече е доста притеснително!!!

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X