IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    108 286 невалидни подписа за референдума за изборната система

Точно 36 674 от нужните 500 хил. подписа не достигат в подписката за референдум за изборните правила, за да бъде парламентът задължен по закон да насрочи дата за допитване. Това става ясно от протокол от ГРАО за проверката на парафите, внесени от Инициативен комитет начело с юриста проф. Георги Близнашки.

Read more: http://politics.actualno.com/108-286...#ixzz31oZbJALc
    И още 450 000 фалшифицирани...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      А той за кво се бори ?!
      Ами 6200 евра заплата, 300 евра дневни, към 4300 на месец за "други" разходи безотчетни. Самолетните ти билети за Брюксел ти се покриват за бизнес класа... Не е зле. Шестнайсет хилядарки одма ги фащаш.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 108 286 невалидни подписа за референдума за изборната система

Точно 36 674 от нужните 500 хил. подписа не достигат в подписката за референдум за изборните правила, за да бъде парламентът задължен по закон да насрочи дата за допитване. Това става ясно от протокол от ГРАО за проверката на парафите, внесени от Инициативен комитет начело с юриста проф. Георги Близнашки.

Read more: http://politics.actualno.com/108-286...#ixzz31oZbJALc

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Не знам. Аз си спомням, че докато беше шефче на борсата събирше бирени капачкки
          За Х5

Коментар

• Не знам. Аз си спомням, че докато беше шефче на борсата събирше бирени капачкки

Коментар

• За себе си?

Коментар

Ае що не гласувате за Виктор Папазов бре борсаджии?
                А той за кво се бори ?!

Коментар

ИК – Румяна Вълчева Угърчинска-Винсенти

Ко? Ньие!
                  Варна е осеяна с нейни билбордове. Нищо против личността й, но е отчуждена и в този смисъл- дори и вредна. Иначе- хубава и образована жена. Гледала съм неин документален филм. Хареса ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                    "Зелените" педали.
                    Кои точно зелени педали? Щото, доколкото знам, са тъкмо три вида на брой в тези избори
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ае що не гласувате за Виктор Папазов бре борсаджии?

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        "Зелените" педали.
                        ИК – Румяна Вълчева Угърчинска-Винсенти

Ко? Ньие!

Коментар

Кои педали са 26?
                          "Зелените" педали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Мернах набързо, че отъждествяваш ГЕРБ със сините. Или нещо подобно. За съжаление не мога да намеря този пост, за да видя какво пишеше точно, макар че беше тази вечер. Ако нещо не съм разбрал правилно, поправи ме. Както и да е. Исках да кажа, че според мене това отъждествяване или сравнение - както искаш го наречи, не е съвсем правилно - какво общо има ГЕРБ със сините?
                            Има нещо, което май не съм споделял и сега ще го направя. Миналогодишните парламентарни избори /на 12 май ли бяха?/ ме направиха щастлив човек. Причината: лицето Иван Й. Костов беше изхвърлен от политиката, много се надявам, че ще е завинаги. Твърде малко хора знаят един факт, но той беше участник на кръглата маса през зимата на 1990 г. като консултант от квотата на БКП. Дотук нищо особено. Но когато няколко месеца по-късно видях името му в листите на СДС за изборите за Велико народно събрание, това ми дойде в повече. Това беше капакът на всичко. Бях отвратен. Първата червена лампичка ми светна още, когато на заседание на Координационния съвет Чавдар Кюранов предложи за първи председател на СДС не друг, а Андрей Луканов...
                            Ето малко литература за Ив. Костов: http://razuznavane.com/?p=417
                            Такива ми ти работи.

ПП. Оня ден постнах в темата за музика един линк, на който попаднах във фейсбук. Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=p6cnUwSaKD8 Виж го, предполагам, че ще ти допадне. На мене ми хареса, особено втората част.
                            Всичко знам за тоя познавам го от Техническия университет в София.Дори ме е гнус да говоря за него.Знам и за далаверите на жена му в Плама.Бог ще го съди него.Тая гмец никога повече няма да влезе в Парламента.А за ГЕРБ какво да говоря.Мутри прости необразовани не знаят чужди езици арогантни крадливи.Не мога да повярвам че интелигентен човек може да гласува за такива.Изпитвам погнуса от такива.Другите изобщо не желая да коментирам.На избори няма да ходя щото няма как да гласувам за Станишев Гоце Дудука и Тиквата.За Доган абсурд

Коментар

Мани, Веско Маринов смятам да го отказвам вече.
                              http://www.youtube.com/watch?v=np4mo3-2hAw
                              СУПЕР !
                              Блазе ти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Малко ли са концертите в БГ...?
                                Мани, Веско Маринов смятам да го отказвам вече.
                                http://www.youtube.com/watch?v=np4mo3-2hAw

Коментар

Working...
                                X