Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПълна апатия...
Даже на знам дали ще гласувам. Както е влажно и се затопля, може да гъбарствам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеТвьрдо сьм решил и този пьт ще подходя супер сериозно и ще гласувам. Така че ако не се успя - ще гласувам с 26.
Коментар
-
Бате Пешо
Мернах набързо, че отъждествяваш ГЕРБ със сините. Или нещо подобно. За съжаление не мога да намеря този пост, за да видя какво пишеше точно, макар че беше тази вечер. Ако нещо не съм разбрал правилно, поправи ме. Както и да е. Исках да кажа, че според мене това отъждествяване или сравнение - както искаш го наречи, не е съвсем правилно - какво общо има ГЕРБ със сините?
Има нещо, което май не съм споделял и сега ще го направя. Миналогодишните парламентарни избори /на 12 май ли бяха?/ ме направиха щастлив човек. Причината: лицето Иван Й. Костов беше изхвърлен от политиката, много се надявам, че ще е завинаги. Твърде малко хора знаят един факт, но той беше участник на кръглата маса през зимата на 1990 г. като консултант от квотата на БКП. Дотук нищо особено. Но когато няколко месеца по-късно видях името му в листите на СДС за изборите за Велико народно събрание, това ми дойде в повече. Това беше капакът на всичко. Бях отвратен. Първата червена лампичка ми светна още, когато на заседание на Координационния съвет Чавдар Кюранов предложи за първи председател на СДС не друг, а Андрей Луканов...
Ето малко литература за Ив. Костов: http://razuznavane.com/?p=417
Такива ми ти работи.
ПП. Оня ден постнах в темата за музика един линк, на който попаднах във фейсбук. Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=p6cnUwSaKD8 Виж го, предполагам, че ще ти допадне. На мене ми хареса, особено втората част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма смисъл от нова тема. И без това като ги няма моите мнения в нея, темата си губи ценността.
Обаче щом не сте я изтрили вие, значи френския тр... барбарон има пръст в изчезването.
Да не е изтрита от ЦРУ бе? Или Агенцията за национална сигурност на САЩ?Последният му постинг беше именно в темата за Украйна и заяви, че иска да му се изтрие профила завинаги и т.н. глупости. Та може някой модератор да е решил да изпълни молбата му и да е сбъркал нещо. Според мен няма за какво да се съжалява - и за барбарона и за темата
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма смисъл от нова тема. И без това като ги няма моите мнения в нея, темата си губи ценността.
Обаче щом не сте я изтрили вие, значи френския тр... барбарон има пръст в изчезването.
Да не е изтрита от ЦРУ бе? Или Агенцията за национална сигурност на САЩ?
Утре ще предам на колегите, ако може някой да види какво е станало и да я върне. Ще видим.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAe пичове.... Решихте ли за кои педераЗи ще гласувате?
Даже на знам дали ще гласувам. Както е влажно и се затопля, може да гъбарствам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAe пичове.... Решихте ли за кои педераЗи ще гласувате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТемата не е изтрита, но е факт, че изчезна. Ако искате отворете нова.
Да не е изтрита от ЦРУ бе? Или Агенцията за национална сигурност на САЩ?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи остави това, ами изтриха темата Украйна3. Стотина поста ми отидоха нахалост. Ако изтрият и "Политика" и ще ми вземат званието "Заслужил инвеститор". Хахахааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТемата не е изтрита, но е факт, че изчезна. Ако искате отворете нова.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи остави това, ами изтриха темата Украйна3. Стотина поста ми отидоха нахалост. Ако изтрият и "Политика" и ще ми вземат званието "Залужил инвеститор". ХахахаааHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAe пичове.... Решихте ли за кои педераЗи ще гласувате?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар