IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Ще дойде време в Конституционния съд да намерят мястото си читави съдии, които отново да се произнесат за казуса с етническата ДПС. Очевидно е, че ще има партия, която да ги сезира и разчисти пътя ....
    Аз съм против забраната на ДПС (поне на този етап), но трябва да се намери механизма, с който тази "партия" да си влезе в демографската рамка от 5-8%...
    А е необходима само малко воля, прекъсване на финансовия гръбнак - този процес можеше да бъде завършен било при втори мандат на Костов, било на Борисов, а сега - трябват им минимум 8 години извън властта и строг контрол на разходването на публични средства на общинско ниво и кинтите ще пресъхнат (а от там и на властовите механизми) и желязно противопоставяне на изборни манипулации...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ясно, първоначално реших, че си някаква екзотика, сега виждам, че си просто келипирджия...

Трудно му било да даде конкретен пример, но електората им се увеличавал....

Интересно ми е запознат ли си с демографията на това увеличение...запознат ли си, че ДПС влезе с крадените пари в циганските махали на Северозапада????

ГЕРБ крадял, но не оставял нищо след себе си...?!?!? Ти на Луната ли живееш...

И да ДПС наистина е корпорация, не може да и се отрече, че прави добри печалби, не може да и се отрече, че влага в развитие на човешките ресурси (разбира се в един ограничен кръг от човешкия материал, щото бай мангал и малките циганета от Бяла Слатина няма да ги пратят в университет на запад, но избран кръг турци и БЪЛГАРИ ще намажат)...обаче аз не виждам къде е ползата за ОБЩЕСТВЕНОТО БЛАГО от дейността на едната такава затворена корпорация...
      Поради което няма как да ти кажа браво (или по-добре ЕВАЛЛА) за избора!!!!
      Ще дойде време в Конституционния съд да намерят мястото си читави съдии, които отново да се произнесат за казуса с етническата ДПС. Очевидно е, че ще има партия, която да ги сезира и разчисти пътя ....
      Yeah

Коментар

На тролове рядко отговарям, но да кажа.
        Политиката не е нещо, което е еднократно, като да построиш една отсечка от магистрала Тракия. Политиката е нещо повече, тя е нещо постоянно, нещо което не можеш толкова лесно да оцениш. Политиката най-лесно се оценява не по отделните проекти, а по резултатите. Е всички видяхме резултата на твоите работодатели, накрая Бойко предпочете да се махне сам, защото държавата ни беше пред фалит и не искаше да стои той на високото. С идеята по-късно, като му оправят бакиите пак да се върне на бял кон за последно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
          Трудно ми е да дам конкретни примери, но е факт че техният електорат се увеличава от година на година. Предполагам че и те крадат, но поне имат мярка, остава и за народа, а не като Бойко след който нищо не остана. Едва ли ще отречеш че у нас икономическият бум беше през 2005-2007г., когато беше правителството с мандата на ДПС. После дойде ГЕРБ и постните пици, един вид за назидание. Е не беше за назидание, просто след тях толкова оставаше, само за по една постна пица.
          А дали ДПС ще се нарече политическа партия или корпорация, ами честно казано няма значение, важно е как управлява и как живее народа при тях.
          То и ГЕРБ по-скоро са си корпорация, имат си 1+1 банки, всички ги знаем, за тези банки закони няма, купуват си квото и както искат ...
          А бре боклук малоумен..... Остана моста на дунав 2 който в момента носи 4 пъти повече приходи от планираните и всичко това влиза в хазната за да го откраднете.
          направи магистрала до морето и вдигна приходите от туризъм с 13%, ето и още за тъпата ти тиква: Ха кажи БСП какво направи за 1 година, освен това ,че намали приходите в бюджета с 1 милиард и взе заеми за още 8 милиарда?Моля се на Бог тия КРАДЦИ, дето сега потриват КРАДЛИВИ РЪЦЕ, предвкусвайки КРАЖБИТЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕТО СИ на наш гръб, да направят за България поне ТОЛКОВА:
          1.На варненци - нов, първия в България циклотрон;
          2.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски;
          МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят какво говоря!
          3.Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА;
          4.Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.;
          5.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА;
          6.ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ;
          7. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари
          8. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП

9.Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ;
          10.БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ;
          11.Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ;
          12. Намали ДДС в туризма от 20% на 9%.
          13. Убийствено повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009
          14. Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд.
          15.Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност;
          16.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ;
          17. Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда,
          18.Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи
          19. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл.

Коментар

• "Досега никой политик не се е сетил, че живеем тук, че и тук има българи. Никой не се е погрижил за нас." Рашид казва, че този път от ДПС са се свързали с него, обърнали са им внимание. "Ще гласуваме за тях. Не знаете колко проблеми имаме. Хората не знаят език, не могат да попълват документи, не се оправят с институциите. Ако не ни помогнат, на другите избори няма да ни видят. Нека се разбере, че във Винер Нойщат има българи." "А защо не си говорите на български?", питам. "Всички знаят български. Питайте ги и ще видите"
            ... Едно от момчетата обяснява на избирател как да си попълни декларацията. Този път на развален немски. "Говори му на български, защо на немски?", прави забележка един от наблюдателите на изборите. "Ами той не разбира български"
            Винер Нойщат- новият австрийски избирателен адрес на българските турци http://www.capital.bg/politika_i_iko...ratelen_adres/
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Трудно ми е да дам конкретни примери, но е факт че техният електорат се увеличава от година на година. Предполагам че и те крадат, но поне имат мярка, остава и за народа, а не като Бойко след който нищо не остана. Едва ли ще отречеш че у нас икономическият бум беше през 2005-2007г., когато беше правителството с мандата на ДПС. После дойде ГЕРБ и постните пици, един вид за назидание. Е не беше за назидание, просто след тях толкова оставаше, само за по една постна пица.
              А дали ДПС ще се нарече политическа партия или корпорация, ами честно казано няма значение, важно е как управлява и как живее народа при тях.
              То и ГЕРБ по-скоро са си корпорация, имат си 1+1 банки, всички ги знаем, за тези банки закони няма, купуват си квото и както искат ...

Ясно, първоначално реших, че си някаква екзотика, сега виждам, че си просто келипирджия...

Интересно ми е запознат ли си с демографията на това увеличение...запознат ли си, че ДПС влезе с крадените пари в циганските махали на Северозапада????

ГЕРБ крадял, но не оставял нищо след себе си...?!?!? Ти на Луната ли живееш...

И да ДПС наистина е корпорация, не може да и се отрече, че прави добри печалби, не може да и се отрече, че влага в развитие на човешките ресурси (разбира се в един ограничен кръг от човешкия материал, щото бай мангал и малките циганета от Бяла Слатина няма да ги пратят в университет на запад, но избран кръг турци и БЪЛГАРИ ще намажат)...обаче аз не виждам къде е ползата за ОБЩЕСТВЕНОТО БЛАГО от дейността на едната такава затворена корпорация...
              Поради което няма как да ти кажа браво (или по-добре ЕВАЛЛА) за избора!!!!

P.S. И нещо много важно....и вредно за бъдещето на България...ДПС тотално овладя съдебната система, тотално, почти всички ключови административни позиции, а и огромна част от редовите магистрати са хора, които бяха образовани, изградени кариерно и наложени от ДПС...така че, мили мои, забравете за законността в тази страна докато не се изчисти тази тиня, което не виждам как ще стане без конституционна реформа...
              Last edited by kandid; 26.05.2014, 11:34.

Коментар

• При обработени 75.3% от протоколите ГЕРБ получава 31,13%, Коалиция за България - 18,85%, ДПС – 16,41%, ББЦ – 10,66%, РБ – 6,43%. ГЕРБ ще има 7 мандата.
                Кутевчета, празноглави, къде сте бре? Защо не леете пак комунистическа повърня по форумите?
                Да не си глътнахте оТпорните точки?
                Last edited by 4ono; 26.05.2014, 11:29.

Коментар

• Новини:
                  Делян Пеевски отстъпи своето място в Европарламента и остава в България да се бори с оправдателната присъда на Цветан Цветанов.
                  Yeah

Коментар

• Софийски градски съд оправда Цветан ЦветановДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ, ТВАРИ. ТАКА ВКАРВАХА ХОРАТА В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА И ИМ СЪСИПВАХА ЖИВОТА. ДОРИ САМО ЗА ЕДИН ВИЦ.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Боже Господи, чета и не вярвам на очите си...Българин да гласува за ДПС, значи положението вече е доста сериозно.Каква точно политика имат ДПС? Това според теб политическа партия ли е или корпорация? Можеш ли да ми дадеш пример за успешна политика, прокарана от ДПС за последните 25 години или за нещо добро, направено от ДПС?Не се заяждам, просто ми е интересна твоята гледна точка, може пък да ми отвориш очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Май трябва да се откажеш. Никой не съди победителите!
                        http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tzvetanov.html
                        SIC TRANZIT GLORIA MUNDI !

Коментар

П.П. Аз гласувах за ДПС. Българин съм. Обаче, не мога да отрека, че само ДПС има някаква политика за развититето на страната ни. Не знам по каква причина, може би защото само те се грижат за избирателите си, за разлика от всички останали. Много приятели също подкрепиха ДПС, пак българи са.
                          Боже Господи, чета и не вярвам на очите си...Българин да гласува за ДПС, значи положението вече е доста сериозно.Каква точно политика имат ДПС? Това според теб политическа партия ли е или корпорация? Можеш ли да ми дадеш пример за успешна политика, прокарана от ДПС за последните 25 години или за нещо добро, направено от ДПС?Не се заяждам, просто ми е интересна твоята гледна точка, може пък да ми отвориш очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение

А за Цецо свободни дни няма !
                            Май трябва да се откажеш. Никой не съди победителите!
                            http://www.faktor.bg/novini/balgariy...tzvetanov.html
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Мъдрия човек се учи от грешките на другите умния от своите.Аз до 1997г гласувах за СДС.Но не се получи.Няма как повече да гласувам за тях.Тези хора козината си менят но нрава никога.Тиквата е смешник който излага България пред целия свят.От мен да знаеш и с него и с дудука няма да се случат нещата....А България е ясно че ще намери пътя си.Господ ще ни спаси както ни е спасявал досега...Лошото е че ми мина живота да чакам светлото бъдеще докато настоящето става все по отчайващо.
                              Ти нашия живот можеш да го отпишеш. За да се оправят нещата трябва да мине време. Нещата у нас няма да се оправят докато икономическата и демографската ситуация у нас не наложи подобна промяна.
                              Ти замислял ли си се какво стана с прехода? Ами държавата при комунизма имаше много социални функции, може да не живеехме много добре, но живота беше спокоен, човек имаше сигурност за утрешния ден. Защото държавата се грижеше за хората.
                              После държавата затъна и си каза, що да плащаме, нека да оставим народа сам да се оправя, и дойде прехода. Държавата вече за нищо не плащаше, само събираше парите от данъците ...
                              Докато това е възможно, нищо няма да се промени. А то скоро няма да е възможно, защото народа му писна само да го дерат, то и стригане не е, а насреща нищо. Хората масово или заминават навън, или заминават по гробищата. След още 20г. просто няма да има кой да опъва и да работи, младите са малко, а и малкото заминават в чужбина.
                              Като оня виц с дискотеката и абитурентите, дето DJ-я ги поздравил с добре дошли в джобс.бг. Истината е, че повечето от младите никога няма и да го отворят този сайт, а директно си хващат багажа за чужбина.

П.П. Аз гласувах за ДПС. Българин съм. Обаче, не мога да отрека, че само ДПС има някаква политика за развититето на страната ни. Не знам по каква причина, може би защото само те се грижат за избирателите си, за разлика от всички останали. Много приятели също подкрепиха ДПС, пак българи са.
                              Last edited by Repoman; 26.05.2014, 11:04.

Коментар

Мммм, не позна...
                                Няма да има такава коалиция...този резултат на ДПС е един от факторите, който би мобилизирал българите на предсрочни избори...
                                Да, не казвам, че тази коалиция е явна. То и сега официално са във война ГЕРБ, Барека, ДПС...
                                Режисьорите яко ни се подиграваат вече. За това твърдя, че ще свършим като Украйна -потенциалът ни е толкова
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X