IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цензурата се опитва да се присламчи към ГЕРБ. Свинята Каракачан и Фъфляка Дилов се обадили на Боко да му честитят....

А и това:

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Това ми е втори пост по темата.Какво значи "най-после" ?
      Защо въобще намесваш ГЕРБ, аз коментирам ДПС?
      Каква мярка има ДПС ? ДПС заграби медии - над 10, Булгартабак, Петрол, срина дребния бизнес с монопола, наречен Лафка, ДПС има две банки - КТБ и Креди Агрикол, застрахователна компания Виктория и много, много други? Това е една икономическа групировка, която не се интересува от битието на обикновените хора, а се стреми да се насмуче максимално много с власт и материални блага...
      Би ли посочил партия,която "се интересува от битието на обикновените хора, а не се стреми да се насмуче максимално много с власт и материални блага."
      Според мен,проблемът не е в ДПС.Те си имат своя твърд електорат,който отива до урните под строй..Големият проблем е ,че огромният процент от българите не припознават никоя от съществуващите други партии и...вероятно си има причини за това...Нали се сещаш,че ако избирателната активност отиде към 60%,ДПСще се свие до 6-8% и веднага ще престанат да бъдат факторът,който са в момента...

Коментар

• Е това е добра новина .Малинов измести другарката Пръмова с преференциалния вот!!!
        http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...t-2014-31.html
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Изключително гнъсно впечатление направи арогантството на лицето бойкоборисов, което се зъбеше нагло пред камерите - брадясало, но бълващо вълни високомерство - а плътно зад десният му бут: неговият политически (най-малкото) любовник с визия на човекоподобен примат, който вече е и подсъдим.... и се намериха хора да гласуват за тая гибелна двоица, заради която преди година и нещо се самозапалваха по улиците !!!!

Много, много има още да пати тоя прост народ !!! Ако той, народът беше такъв на място, ГРОБ и БСП заедно нямаше да получат повече от 6-8% !!!!

Иначе аз, макар да съм против съюзът на ВМРО с бареков, гласувах за Джамбазки - и като гледам данни колко гласоподаватели на ББЦ са ползвали преференциален вот - май двамата ще имат горе-долу еднакво гласове. Впрочем: мъдро бе, че ВМРО използваха този длъгият за ракета носител - защото иначе чрез всевъзможни гнусни фалшификации, редовно ги остовят под чертата... да напомням ли как на последните избори само от една секция тайнствено изчезнаха около 10 гласа за воеводите - а според ЦИК не само семейството на кандидатът не го е подкрепило, но дори сам той не бил гласувал за себе си !!!
          Ми пак си излъган.Ти си гласувал за дудков!!!!!!!!!!!!!?????????????Винаги съм знаел че се подлъгваш и избираш с очите и ушите а не с разума.Джамбазки няма да се справи с мангалите той само прави гуша от гласовете на баламурниците.Сега пет годин ша взема по 40000 евро а ти ще плещиш простотии из форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
            Кой казва че само негативни новини излизали!?
            Синият клуб и безбройните фенове преди два дни по достоинство отбеляза 100 годишен юбилей напук на разни комплексирани завистници.
            Поздрави за Чунчо и нормалната част от Българите! Излиза, че и циганите вече не вярват на червените боклуци. Защото нещата ВИНАГИ си идват на място. Очакваме разни тъпи милиционери (от Шумен например) да разяснят нещата, та да сме уведомени "кой се изпусна в гащите им".
            Наздраве!

Айде бе другаре. Осветлете ни барем малко....да не си одиме прости и неосведомени! Не че нещо ама ако малко се понасландисвате и последните скотове-геронтофили ше измрат и тогава........ То коптори-коптори ама ни сиганите, ни пенциите са вечни!

Коментар

• Из делниците на един луд (19-23 май)ТОНИ ФИЛИПОВ, Д-Р :
              Отказвам да повярвам, че Бареков, креатура на банкера Цветан Василев и медийния империалист Делян Пеевски и карикатура на целия ни политически елит, може да вземе толкова гласове. Мисля, че хора, които не разбират, че ако гласуват за Бареков, всъщност гласуват за олигарха Цветан Василев и (или) Пеевски, а от тук и за ДПС, страдат от сериозна умствена ретардация. (Тия покрай тях страдат, де...) Източно разточителство и салтанатите, с които се проведе кампанията, показват, че се хвърлят милиони и на никой не му дреме откъде един посерко ги извади.
              http://offnews.bg/news/%D0%9D%D0%B0%...B9_340748.html

Коментар

• Баце доволен и без кръвно...ГЕРБ победи!!!Какво е победил , че не мога да се сетя?!?Кои хора са ги избрали..., 30те % гласували..., а от тях 30 за теб, това колко прави?!? От около 5 милиона имащи право да гласуват, това прави около 400 хиляди!!!Тия избори показват само едно - народа е поумнял малко - гласува по малко - показва също така, че от хората които все още са достатъчно тъпи да гласуват, най много са глупаците които гласуват за най-големия селянджър !Печели адмирациите на глупаците, както винаги...!За съжаление дотам изпаднахме, че вече не е "Глас народен - глас а "Глас цигански!!! Българските политици вместо да се радват кой, кого прецакал и му взел от електората и да се репчат едни на други, да се замислят защо 70% от българите са отвратени и не искат да гласуват!!! Тогава да говорят,че са победили!!!На живо http://tvmaniabg.com/bnt1/ пресконференцията им

Last edited by коки; 26.05.2014, 12:28.

Коментар

Каква мярка има ДПС ? ДПС заграби медии - над 10, Булгартабак, Петрол, срина дребния бизнес с монопола, наречен Лафка, ДПС има две банки - КТБ и Креди Агрикол, застрахователна компания Виктория и много, много други? Това е една икономическа групировка, която не се интересува от битието на обикновените хора, а се стреми да се насмуче максимално много с власт и материални блага...
                  Кой му дреме за медиите? Вестниците - затихващ бизнес.
                  За Булгартабак - трябва да се направи разследване - кой допусна държавният дял на компания, даваща по 9-10 лв дивидент да се продаде за 27-28 кинта акцията - държавата да си прибере акциите, а допусналият сделката да бъде съден, осъден и да изгние в затворът.
                  За Лафката - мене пък ми писна дребните сергиджии и павилионаджии да врещят като заклани: ами обединете се бе, српски порове и сринете лафката !!! Някакви простаци от Бургас излязоха даже на протест - викат: Веригата отнема хлебецът на 5000 семейства. Върви обяснявай на тия маймуняци, че ако 5 000 семейства дадат по 0.5-1 Б или дай боже по повече и направят едно АД, могат не само да изядат Лафката с парцалите в Бургас, но и да завладеят цялата област, крайморските градченца на юг, че и да направят една експанзия в други райони - до всеки обект на Дебелият да отворят конкурентен, и както хората мразят Дебелият - да го прогонят за нула време !!! Ама нали са пасмина нерегулирана !!!
                  Сами си помислете - ако един дебел бие и тормози някой дребничък слаб човечец и му изяжда закуската - то виновен е дебелият - защото слабичкият не може да се защити... ама един-единствен дебел да тормози и ограбва десетки хиляди хорица - пак ли дебелият е виновен - или мушмороците, дето - макар да са ного, не смеят да му стъпят на вратът?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Изключително гнъсно впечатление направи арогантството на лицето бойкоборисов, което се зъбеше нагло пред камерите - брадясало, но бълващо вълни високомерство - а плътно зад десният му бут: неговият политически (най-малкото) любовник с визия на човекоподобен примат, който вече е и подсъдим.... и се намериха хора да гласуват за тая гибелна двоица, заради която преди година и нещо се самозапалваха по улиците !!!!
                    Батка, ти да коментираш външен вид....

Аз персонално бих ти обръснал конската опашка, за да си направя бончук

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                      Хахаххаха, ама вие верно ли сте се хванали да "спорите" с младежкото Д(п)С.
                      Хора, погледнете мнозинството от мненията на репомана, сетвера, рапона ли беше, парана ли и още един два ника - всички в темата на Митко за бай Мангао и все призоваващи към "права и свободи" разбира се само за определени мургавелци и ще ви се изясни. Нема смисъл, пускайте ги по пързалката...като форката и другите комунета .
                      Еми казвай ги тия неща по-рано, Я се вързах

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                        Ето, най-после и ти да кажеш нещо вярно. ДПС не заграби бизнеса с имоти и строителство през бума, така както обича да прави ГЕРБ, те видят ли някъде възможност за нещо и са пръвите, дори и законите променят, ако трябва.
                        Ето това е основната разлика. Едните имат мярка за разлика от другите.
                        Last edited by andy2000; 26.05.2014, 11:56.

Коментар

• Изключително гнъсно впечатление направи арогантството на лицето бойкоборисов, което се зъбеше нагло пред камерите - брадясало, но бълващо вълни високомерство - а плътно зад десният му бут: неговият политически (най-малкото) любовник с визия на човекоподобен примат, който вече е и подсъдим.... и се намериха хора да гласуват за тая гибелна двоица, заради която преди година и нещо се самозапалваха по улиците !!!!

Много, много има още да пати тоя прост народ !!! Ако той, народът беше такъв на място, ГРОБ и БСП заедно нямаше да получат повече от 6-8% !!!!

Иначе аз, макар да съм против съюзът на ВМРО с бареков, гласувах за Джамбазки - и като гледам данни колко гласоподаватели на ББЦ са ползвали преференциален вот - май двамата ще имат горе-долу еднакво гласове. Впрочем: мъдро бе, че ВМРО използваха този длъгият за ракета носител - защото иначе чрез всевъзможни гнусни фалшификации, редовно ги остовят под чертата... да напомням ли как на последните избори само от една секция тайнствено изчезнаха около 10 гласа за воеводите - а според ЦИК не само семейството на кандидатът не го е подкрепило, но дори сам той не бил гласувал за себе си !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Такааааа, ДПС няма нищо общо с икономическия бум през 2005-2007, общо имат имотите и строителството, които изстреляха икономиката в облаците и после я сринаха..
                            Ето, най-после и ти да кажеш нещо вярно. ДПС не заграби бизнеса с имоти и строителство през бума, така както обича да прави ГЕРБ, те видят ли някъде възможност за нещо и са пръвите, дори и законите променят, ако трябва.
                            Ето това е основната разлика. Едните имат мярка за разлика от другите.

Коментар

На тролове рядко отговарям, но да кажа.
                              Политиката не е нещо, което е еднократно, като да построиш една отсечка от магистрала Тракия. Политиката е нещо повече, тя е нещо постоянно, нещо което не можеш толкова лесно да оцениш. Политиката най-лесно се оценява не по отделните проекти, а по резултатите. Е всички видяхме резултата на твоите работодатели, накрая Бойко предпочете да се махне сам, защото държавата ни беше пред фалит и не искаше да стои той на високото. С идеята по-късно, като му оправят бакиите пак да се върне на бял кон за последно.
                              Абе мунчо, ти не можеш един пример да дадеш за конкретни политики (щото няма такива що се касае до ДПС) на Местаня/Доганя, ще ми обясняваш какво било политики, я марш...

Коментар

Трудно ми е да дам конкретни примери, но е факт че техният електорат се увеличава от година на година. Предполагам че и те крадат, но поне имат мярка, остава и за народа, а не като Бойко след който нищо не остана. Едва ли ще отречеш че у нас икономическият бум беше през 2005-2007г., когато беше правителството с мандата на ДПС. После дойде ГЕРБ и постните пици, един вид за назидание. Е не беше за назидание, просто след тях толкова оставаше, само за по една постна пица.
                                А дали ДПС ще се нарече политическа партия или корпорация, ами честно казано няма значение, важно е как управлява и как живее народа при тях.
                                То и ГЕРБ по-скоро са си корпорация, имат си 1+1 банки, всички ги знаем, за тези банки закони няма, купуват си квото и както искат ...
                                Такааааа, ДПС няма нищо общо с икономическия бум през 2005-2007, общо имат имотите и строителството, които изстреляха икономиката в облаците и после я сринаха... Разбира се, че има значение дали е партия или корпорация. Увеличавали си електоралната подкрепа? Как ? С купени цигански гласове или по друг начин? ДПС си има едно твърдо ядро от 400-500 хил.гласоподавателя, които ходят под строй на всички избори.

Коментар

Working...
                                X