If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цензурата се опитва да се присламчи към ГЕРБ. Свинята Каракачан и Фъфляка Дилов се обадили на Боко да му честитят....
А и това:
Е ми той Боци нали е принципен.Няма да се съгласи.Щото ако пусне език на Дудуков жална му майка.Ще излезе че интелигентните пак гласували за Бойко ама получили дудука.Другата опция е дудука да се подмие и да изиграе Янко храбреца 2
Ми пак си излъган.Ти си гласувал за дудков!!!!!!!!!!!!!?????????????Винаги съм знаел че се подлъгваш и избираш с очите и ушите а не с разума.Джамбазки няма да се справи с мангалите той само прави гуша от гласовете на баламурниците.Сега пет годин ша взема по 40000 евро а ти ще плещиш простотии из форума
Не зная: но като общинар в София единствен той се бореше с попълзновенията на ромовата гнус. А и какъв избор имах? За кого да гласувам?
Мислех да ви предложа преди месеци да ме издигнете за независим кандидат - ама не ми се ще да ходя в Брюксел, пръво - защото битката е туканка и второ: защото не зная разните котешки езици, дето ги говорят там - а да се живее с преводачка денонощно е тъпо.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
От негласуващите по-големи малоумници няма - ако всички бяхме като тях сега ДПС и БСП щяха да имат пълно мнозинство и средната заплата в БГ щеше да е сто долара
Ми тя извън София е толкова.А много хора взимат 0 долара повтарям нула долара въпреки управлението на приказния герой известен като Тиквата от Банки
От негласуващите по-големи малоумници няма - ако всички бяхме като тях сега ДПС и БСП щяха да имат пълно мнозинство и средната заплата в БГ щеше да е сто долара
Браво на поддръжниците на РБ.Много хубаво, че изпързаляха Куневица. Сега обаче не знам дали от злоба няма да съсипе РБ, който и без това е доста крехък съюз...
Досега видяхме че Станишев е боклук плазмодии човек без достойнство.Сега очаквам да се потвърдят съмненията ми че и Пръмовица е същия боклук.Аз не вярвам да се разкара или поне да освободи председателското място в партията си.Когато критикуваш някой за нещо огледай се за да не се окаже че си същия
Ясно се вижда, че най-умната част от Българите са се изнесли
При 99% обработени протоколи в чужбина подреждането е следното: ГЕРБ 38,4%, ДПС - 15,6%, Реформаторски блок - 14,3%, България без цензура - 8,5% БСП - 5,4
В чужбина има два милиона българи а са гласували 22000.Така че това което пишеш е просто смешно
Ако имаш предвид изявата на Станишев снощи в НДК - не, не харесвам гей-паради...
Не харесвам и РОБОВЛАДЕЛЦИ и техните апологети, каквито са другарят Ковачки, другарките Пиргова и Лаверн (последните две - яростни защитнички на Орешаковата шайка)...
Майката на Достена Лаверн: Миньорите са тъпи, вестник не четат, как да направят избор
26/05/14 10:30
Доц. Мария Пиргова, политолог и съветник на БСП и майка на кандидата за евродепутат Достена Лаверн направи скандална трактовка на проблема с миньорите в Бобов дол. В ретрограден тоталитарен стил червената политоложка обясни по Нова ТВ, че миньорите са тъпи и не могат да направят информиран и свободен избор.
Та миньорите вестник не четат, нямат време за това, така че е нормално да им се обяснява за кого да гласуват и къде е техният интерес. Обяснимо е ръководството на мината да лобира за определена политическа сила, която помага за развитие на отрасъла и осигуряване на заплати, обясни Пиргова скандалния видеозапис, от който става ясно как хора на олигарха Ковачки купува гласовете на работниците. Според Пиргова когато се правят срещи с интелигенцията посланията са съвсем различни, защото това били хора с друго ниво. Червената политоложка оправда политиката на БСП и на Ковачки, а според нея така се правило и в други държави по време на избори.
Ковачки действа нормално, защото гледа интереса на работниците, опита се Пиргова да оправдае олигарха, но гузно замълча и отказа да коментира показания репортаж, как работниците от мината са принудени да пазаруват в празен магазин на Ковачки, в който един път месечно пускат кренвирши и тоалетна хартия.
При такава бедност и безработица не може да няма натиск върху работниците от работодателите. Аз се боря против бедността непрекъснато, похвали се Пиргова но не обясни каква е отговорността на БСП за тази мизерия и как измамните и тези се формулират през хонорарите които получава.
Тезите на Мария Ппиргова обаче влизат в тотално противоречие с предизборните послания на дъщеря й Достена Лаверн: "Ако хората продължават да не мислят, са обречени да бъдат вторични суровини".
Това ясно но защо не отговаряш на въпроса ми....Замисли се само че може човек да катастрофира и да загине заедно със съпругата си.Баби и дядовци няма или са много възрастни..И децата две момченца са осиновени от гейове.....Е те тука искам отговор щото в живота всичко се случва
При средна заплата от сто долара,даже и циганите ще избягат от България,щото няма да има ,кой да им плаща социалните....Така че БСП и ДПС ще имат пълно мнозинство,ама не мога да се сетя от какво...
Е това е добра новина .Малинов измести другарката Пръмова с преференциалния вот!!!
Браво на поддръжниците на РБ.Много хубаво, че изпързаляха Куневица. Сега обаче не знам дали от злоба няма да съсипе РБ, който и без това е доста крехък съюз...
Ясно се вижда, че най-умната част от Българите са се изнесли
При 99% обработени протоколи в чужбина подреждането е следното: ГЕРБ 38,4%, ДПС - 15,6%, Реформаторски блок - 14,3%, България без цензура - 8,5% БСП - 5,4
Би ли посочил партия,която "се интересува от битието на обикновените хора, а не се стреми да се насмуче максимално много с власт и материални блага."
Според мен,проблемът не е в ДПС.Те си имат своя твърд електорат,който отива до урните под строй..Големият проблем е ,че огромният процент от българите не припознават никоя от съществуващите други партии и...вероятно си има причини за това...Нали се сещаш,че ако избирателната активност отиде към 60%,ДПСще се свие до 6-8% и веднага ще престанат да бъдат факторът,който са в момента...
Това за насмукването с власт и пари го казах като контрапункт на колегата, който се опитва да ни пързаля, че ДПС-то се грижели за избирателите си и им пукало за тях.
Никъде не казвам, че има партия, на която да и дреме за хората.Просто казвам, че ДПС не е такава партия.За избирателната активност си прав, при 60%+ активност няма да има ДПС-та,ББЦ-та и т.н., но първо ще трябва да се появи нова партия - алтернатива на досегашните, което няма как да бъде позволено от статуквото.
Баце доволен и без кръвно...ГЕРБ победи!!!Какво е победил , че не мога да се сетя?!?Кои хора са ги избрали..., 30те % гласували..., а от тях 30 за теб, това колко прави?!? От около 5 милиона имащи право да гласуват, това прави около 400 хиляди!!!Тия избори показват само едно - народа е поумнял малко - гласува по малко - показва също така, че от хората които все още са достатъчно тъпи да гласуват, най много са глупаците които гласуват за най-големия селянджър !Печели адмирациите на глупаците, както винаги...!За съжаление дотам изпаднахме, че вече не е "Глас народен - глас а "Глас цигански!!! Българските политици вместо да се радват кой, кого прецакал и му взел от електората и да се репчат едни на други, да се замислят защо 70% от българите са отвратени и не искат да гласуват!!! Тогава да говорят,че са победили!!!На живо http://tvmaniabg.com/bnt1/ пресконференцията им
Коментар