IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ми според мен не трябва да ги увеличават.Задължително след изборите трябва да направят Буци премиер и да го ебават в парламента.Да го принудят да наорави коалиция с ДПС.
    Ми ти пък какво разбираш от политика. Досега не си познал нито едни избори. Ти си като Мирча Кришан - той за краставицата, ти за ББ. Комик си ти, комик!

ПП За незнаещите - http://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o&feature=kp
    Last edited by diletant; 10.06.2014, 20:45.

Коментар

• Конграчулейшънс, сирьожа!
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Долу ръцете от Дъбов и Сергей Моников!!!
        Те са започнали и вече имат сериозни първи успехи във важната задача да докарат столетната червена бабишкера БКП/БСП до последния ѝ и вечен дом в Малашевци!

Так держать, Сережа! Так держать!
        Само една малка забележка: пише се Серйожа.

Коментар

• Долу ръцете от Дъбов и Сергей Моников!!!
          Те са започнали и вече имат сериозни първи успехи във важната задача да докарат столетната червена бабишкера БКП/БСП до последния ѝ и вечен дом в Малашевци!

Так держать, Сережа! Так держать!
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Taka e.
            Ето сега е момента да попитам Стамболов, каква я мислят да я свършат? Ако ще е като преди, няма да изкарат дълго, а и жалко за България.
            Основните неща които според мен трябва да свършат са:
            Лустрация
            Мажоритарни избори.
            Оставка.
            Нови избори, на които бесепе ще бъдат изметени от парламента и институциите.
            Забрана на бкп и наследниците им (новия парламент).
            Е тогава облаците ще се поразсеят, а боко ще стане национален герой.
            За лустрация е много късно.Да не говорим че България ще бъде осъдена в Страсбург.Мажоритарните избори ще отворят такова купуване на гласове че бедна ти е фантазията.А какви боклуци ще вкара в парамента дори не се наемам да гадая.Казвал съм ти много пъти че за България най доброто е сегашната система но без преференции.Гласува се и за партия и за личност от листата на избраната партия.Еднопартийното управление е вредно и води до самозабравяне.
            Като за начало трябва да се намали бройката народни представители на 120 и да се увеличат правомощията на президента при положение че се избира от народа.В противен случай да го избира парламента.И трябва да се промени из основи съдебната система.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
              Абе сега какво ще стане с повишението на пенсиите? Знае ли някой?

А пък ми прави впечатление, че щом Серж обяви, че пенсиите се увеличават, БСП пада от власт - 2009 и сега 2014. Странно!

ПП Гиговчо, ти като пенсионер знаеш ли нещо по въпроса?
              Ми според мен не трябва да ги увеличават.Задължително след изборите трябва да направят Буци премиер и да го ебават в парламента.Да го принудят да наорави коалиция с ДПС.

Коментар

• В СФ пак има протестиращи.Крьстя сее
                Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Амааа, нееее, чакай ся малко, то отпуски, некой требе да носи политическата отговорност, абе - да изчакаме малко.
                Тя и държавата не е рухнала а още и Борисов от САЩ не се е прибрал - не знаем какво да правим. Да изчакаме, пък после - по познатата формула - комунистите ще са виновни!
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Абе сега какво ще стане с повишението на пенсиите? Знае ли някой?

А пък ми прави впечатление, че щом Серж обяви, че пенсиите се увеличават, БСП пада от власт - 2009 и сега 2014. Странно!

ПП Гиговчо, ти като пенсионер знаеш ли нещо по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    може да си уредя и една разходка до южните гръцки плажове. Или до Анталия.
                    Да не забравиш да нагледаш и ИНТЕРКОНЕКТОРА.
                    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      За съжаление в БГ алтернативата е .......със стари курви, нов бардак ще направят и статуквото си продължава .
                      Taka e.
                      Ето сега е момента да попитам Стамболов, каква я мислят да я свършат? Ако ще е като преди, няма да изкарат дълго, а и жалко за България.
                      Основните неща които според мен трябва да свършат са:
                      Лустрация
                      Мажоритарни избори.
                      Оставка.
                      Нови избори, на които бесепе ще бъдат изметени от парламента и институциите.
                      Забрана на бкп и наследниците им (новия парламент).
                      Е тогава облаците ще се поразсеят, а боко ще стане национален герой.

Коментар

• За съжаление в БГ алтернативата е .......със стари курви, нов бардак ще направят и статуквото си продължава .
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          Абе Гиговчо, ти си предател! Как може да не защитиш Серж? То да вадиш нож на умрелия всеки може. Я да си гласуваш за него и Дъбов! Иначе ще те обявя за гербер![/SIZE][/COLOR][/B]
                          Предател е той по душа.
                          не само че няма да гласува за Партията, ами и вместо да отиде в Крим да подкрепи местната икономика, ще ходи да помага на врага с парите си.
                          Пфу!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Зависи. Аз нямам ученици и ако времето е хубаво сигурно ще се разхождам по плажа.
                            А ако ми турят пак оня мръсник Дъбов за депутат, може да си уредя и една разходка до южните гръцки плажове. Или до Анталия.

Абе Гиговчо, ти си предател! Как може да не защитиш Серж? То да вадиш нож на умрелия всеки може. Я да си гласуваш за него и Дъбов! Иначе ще те обявя за гербер!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                              Определено колкото по скоро имаме ново правителство -по добре за всички.
                              Амааа, нееее, чакай ся малко, то отпуски, некой требе да носи политическата отговорност, абе - да изчакаме малко.
                              Тя и държавата не е рухнала а още и Борисов от САЩ не се е прибрал - не знаем какво да правим. Да изчакаме, пък после - по познатата формула - комунистите ще са виновни!
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Тия живи ли са още? Откак го нема Избушляка и миньорите намаляха, нещо хич ги нема синдикатите.
                                Синдикатите ще са живи докато хората на наемния труд вярват, че заплатите им са тяхно изконно право, независещо от икономическата конюнктура, а не процент от печалбата, реализирана от закупилия труда им предприемач.
                                А избушеняка с подравненото бретонче буквално умори миньорите от глад, с мълчаливото съгласие на синдикатите, но ти едва ли за него говориш ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X