IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРИЯТЕЛИ ИМАМ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ НА МОНИКА СТАНИШЕВА И Е ПРИЗЛЯЛО И В МОМЕНТА ЛЕЖИ РАЗЧЕПАТЕНА НА ПОДА СЪС СТУДЕН КОМПРЕС НА ГЛАВАТА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ "МЪЖЪТ" И Е АБДИКИРАЛ ИЗЦЯЛО ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ И ВМЕСТО ДА И ПОМОГНЕ СЕ НАЛИВА ДО ОТКАТ С НЯКОЛКО БУТИЛКИ СИЛЕН РАДЛЕР. БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ И НЕ СПИРАЙТЕ ДА ИЗЛЪЧВАТЕ ДОБРОНАМЕРЕНИ СИГНАЛИ КЪМ МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО. НЕКА ПОМОГНЕМ НА ЛИДЕРА НА ПЕС.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Една година по-късно все още няма отговор на въпроса: Кой?
      Ако питаш за Лора Палмър, Аз знам кой я уби.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Ми ти само лънготиш! Какъв селянин си ти, като по цели дни висиш в интернет и пишеш като луд по всякакви теми. Айде да не знаем какво правят селяните през деня. Ти си параноик, въобразил си, че мнението му е важно. А и човек като не гласува на избори, няма право да се изказва за политика. Като си циганин, бъди такъв докрай!

ПП И като се пишеш писач, то поне пиши с ум и правопис! Излагаш селяните!
        Айде бе?!?!?!?Сигурен ли си?!?!Щото,я виж К"во пише в конституциятя,която ако се не лъжа,е върховен закон:

"Чл. 39.
        (1)
        Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин."

Не знам,що за гражданин си ,щом не познаваш най-малкото Конституцията на България....

Коментар

• Кой?

Една година по-късно все още няма отговор на въпроса: Кой?
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
            Гледам че сте разчистили терена за да може и аз да кажа нещо "съществено". А то е че аз отсега искам ОСТАВКА НА СЛЕДВАЩИТЕ, ИСКАМ ОСТАВКА И НА ПО-СЛЕДВАЩИТЕ.
            СМЪРТ ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ, СВОБОДА ЗА НАРОДА. Да живее Украйна.

Коментар

• Гледам че сте разчистили терена за да може и аз да кажа нещо "съществено". А то е че аз отсега искам ОСТАВКА НА СЛЕДВАЩИТЕ, ИСКАМ ОСТАВКА И НА ПО-СЛЕДВАЩИТЕ.
              СМЪРТ ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ, СВОБОДА ЗА НАРОДА. Да живее Украйна.
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Отговори на въпроса не се прави на улав.като не съм ти събеседник що си слагаш подмития ... там дето не трябва.Затваряй си човката и не се намесвай в чиужди разговори
                Абе ти с този начин на писане си очевидно привърженик на онзи без цензурата.

ПП Затварям си човката! Чао!

Коментар

Забравих да те питам, след като откъсна доматите си, това ли си запя?
                  http://www.vbox7.com/play:d593ac46
                  Айде отнасяй плувката и да те няма.

Коментар

Ти не си интересен. Не говориш за политика, само плюеш. А не си гласувал (както твърдиш) никога. И ако на теб голямата ти цел и постижение в живота е хубавия домат, то няма лошо, наистина си голям селянин. Поздравявам те, ама не си ми събеседник!
                    Отговори на въпроса не се прави на улав.като не съм ти събеседник що си слагаш подмития ... там дето не трябва.Затваряй си човката и не се намесвай в чиужди разговори

Коментар

Чакам доказателствата а не да ми плещиш глупости.Имам си такива като тебе да ми работят и се избиват да ти кажа.Аз се занимавам лично само с градинката.В неделя откъснах първите два домата и да ти кажа нямат нищо общо с тези от пазаря.Нищо общо два отделни зеленчука.И не си ти този който ще ми дава наклон на половия орган.Аз плащам данъци за разлика от теб нещастнико.А сиганин е на майка ти синът и
                      Забравих да те питам, след като откъсна доматите си, това ли си запя?
                      http://www.vbox7.com/play:d593ac46

Коментар

Чакам доказателствата а не да ми плещиш глупости.Имам си такива като тебе да ми работят и се избиват да ти кажа.Аз се занимавам лично само с градинката.В неделя откъснах първите два домата и да ти кажа нямат нищо общо с тези от пазаря.Нищо общо два отделни зеленчука.И не си ти този който ще ми дава наклон на половия орган.Аз плащам данъци за разлика от теб нещастнико.А сиганин е на майка ти синът и
                        Ти не си интересен. Не говориш за политика, само плюеш. А не си гласувал (както твърдиш) никога. И ако на теб голямата ти цел и постижение в живота е хубавия домат, то няма лошо, наистина си голям селянин. Поздравявам те, ама не си ми събеседник!

Коментар

Ми ти само лънготиш! Какъв селянин си ти, като по цели дни висиш в интернет и пишеш като луд по всякакви теми. Айде да не знаем какво правят селяните през деня. Ти си параноик, въобразил си, че мнението му е важно. А и човек като не гласува на избори, няма право да се изказва за политика. Като си циганин, бъди такъв докрай!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                            Амааа, нееее, чакай ся малко, то отпуски, некой требе да носи политическата отговорност, абе - да изчакаме малко.
                            Тя и държавата не е рухнала а още и Борисов от САЩ не се е прибрал - не знаем какво да правим. Да изчакаме, пък после - по познатата формула - комунистите ще са виновни!
                            М да, навремето Батето го пита на летището дали пак на инструктаж отива и човека в прав текст си каза че няма лошо.
                            Обаче, този път, ми се струва, че не е на инструктаж, а да обясни защо не е изпълнил обещаното разкарване / озаптяване на определени групи, прекалено влиятелни субекти за страна от ЕС, а и предимно да попритиснат правителството за дадено решение!
                            Ама с декларацията от неделя, Орешарски го остави само да обяснява, без да има какво да обещава.
                            Често се чудя, на тези хора не им ли минава през главата просто да си живеят живота... и очевадният отговор е че са си на работа и не могат да си го позволят!
                            За момента имаме само двама почетни пенсионери, макар и на половин работен ден – Костов и Доган.

Коментар

Някакво доказателсво имаш ли за тези повърни дето си написал.Случайно едната ти ръка да беше отзад докато пишеше с другата

Коментар

Ми ти пък какво разбираш от политика. Досега не си познал нито едни избори. Ти си като Мирча Кришан - той за краставицата, ти за ББ. Комик си ти, комик!

ПП За незнаещите - http://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o&feature=kp
                                Някакво доказателсво имаш ли за тези повърни дето си написал.Случайно едната ти ръка да беше отзад докато пишеше с другата

Коментар

Working...
                                X