IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Връщането на ГЕРБ във властта означава нова „постна пица“ и репресии

- Възможно ли е връщане на ГЕРБ на власт и при какви обстоятелства?

- Да, възможно е. Макар че това би означавало нова „постна пица“ за българите, реабилитация на подслушванията и погазване на основни човешки права и граждански свободи. ГЕРБ може да се върне на власт при два сценария. По-вероятният е, ако при предсрочни избори затвърди доминацията си над БСП и с помощта на един представил се прилично Реформаторски блок, но и на една по-компромисно настроена „България без цензура“ например сформира ново правителство. Вторият вариант минава през стратегическо партньорство с ДПС, но него го виждам по-скоро в средносрочен план.
    http://glasove.com/interviuta/37465-...ica-i-represii

Коментар

• "Позитания" като гемия, която се пълни с вода
      http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0..._pulni_s_voda/

Коментар

• коки -Митата, които са събрани от Агенция „Митници” (АМ) за периода 01.2014 – 04.2014 г. независимо от лекото повишение сравнено с 2013 г. напълно потвърждават зададената през последните 3 години посока.
        Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Прочете ли какво постваш?

О атакаджииче естествено ,че съм прочела целият анализ .Но се питам що не ми постна диаграма касаеща събраните мита ,а си сложил касаеща разкрити случи на контрабанда на наркотици ?
        пп Дай моля линк от извора откъдето си я взел .
        Last edited by коки; 11.06.2014, 12:40.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Ииии ... шеф на Сметната палата ееее ............... Делян Пеевски

Шегата настрана, обаче защо им е толкова зор на управляващите да назначават състав на Сметната палата, който я изкара три месеца, я не ...
          Yeah

Коментар

• Огнян Минчев: БСП ще се представи много неубедително на изборите
            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...edstavi_mnogo/

Коментар

• Прочете ли какво постваш?
              Митата, които са събрани от Агенция „Митници” (АМ) за периода 01.2014 – 04.2014 г. независимо от лекото повишение сравнено с 2013 г. напълно потвърждават зададената през последните 3 години посока.
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Антимафия: Единствената политика на тази власт е контрабандата
                Данните са взети от официалните отчети на Агенция „Митници” и от тях конкретно се вижда какво са загубили държавата и обществото, заради покровителстваната от управляващите контрабандна, която вместо гражданите храни партийните босове и политическите централи. http://www.faktor.bg/ikonomika/bizne...rabandata.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бъдещето на БСП минава през катарзис, коментира социолог
                  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...=topicoftheday

"Този едноличен и безличен режим, който цари в БСП от доста време насам, обяснява голяма част от проблемите на БСП и отчуждението на левия електорат си остава", коментира Живко Георгиев. ,

БСП и Станишев се лутат между невъзможни решения
                  http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...jni_resheniia/

Каква е прогнозата ви за резултати от толкова скорошни избори?

- Силен наказателен вот срещу БСП, победа на ГЕРБ, добро представяне на Реформаторите. Партиите от сегашния управленски формат – БСП, Атака, ДПС – а и техните производни – ББЦ и АБВ – ще преживеят криза. ДПС е обикновено най-неуязвима и при добра мобилизация би се представила задоволително, но при по-висока активност делът й ще е по-малък. Останалите от изброените ще бъдат в тежка ситуация, като ББЦ, АБВ и Атака ще се борят за влизане в парламента.

Очаквам възможност за ясно дясно-центристко мнозинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    Айде бе?!?!?!?Сигурен ли си?!?!Щото,я виж К"во пише в конституциятя,която ако се не лъжа,е върховен закон:

"Чл. 39.
                    (1)
                    Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин."

Не знам,що за гражданин си ,щом не познаваш най-малкото Конституцията на България....
                    Шшшт! Тихо бе, да не те чуе! Аз зная, но той не знае, че аз зная. И искам малко да го порицая. И както виждаш, той не се сеща, ами ме праща къде ли не. Кво да го праиш - бате Пешо!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      М да, навремето Батето го пита на летището дали пак на инструктаж отива и човека в прав текст си каза че няма лошо.
                      Обаче, този път, ми се струва, че не е на инструктаж, а да обясни защо не е изпълнил обещаното разкарване / озаптяване на определени групи, прекалено влиятелни субекти за страна от ЕС, а и предимно да попритиснат правителството за дадено решение!
                      Ама с декларацията от неделя, Орешарски го остави само да обяснява, без да има какво да обещава.
                      Често се чудя, на тези хора не им ли минава през главата просто да си живеят живота... и очевадният отговор е че са си на работа и не могат да си го позволят!
                      За момента имаме само двама почетни пенсионери, макар и на половин работен ден – Костов и Доган.
                      Много добре казано, но:
                      ГЕРБ взе най-много гласове, Боко е послушен (знае, че след "уволнението" ще е почетен кмет, но - при Бай Ставри (строг, но - справедлив).
                      Няма да го уволнятват, а ще го коалират с РБ или по-точно - обратното РБ ще ги коалират, а иначе - можеше да има изненада и РБ да имат повече гласове на Партламентарни избори, но точно заради коал. с ГЕРБ няма да се случи...
                      Как хубаво се получават нещата, не и за нас, де...
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Лора

Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                        Ако питаш за Лора Палмър, Аз знам кой я уби.
                        За нея, за нея питах.

Орешарски бесен на соцръководството

"Назначаването на наши кадри не даде очаквания резултат, напротив", признал той пред социалистите в киносалона на "Позитано" 20. - Oрешарски чак сега осъзна, че партията няма кадри, а и че никога не е имала.
                        Last edited by Alee; 11.06.2014, 08:01.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Концерт за фуражка и духов оркестър

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Преди да се правиш на разбирач да беше прочел Конституцията.
                          Не най-рано, а най-късно два месеца разбирачо.
                          Само дето преЦедента може да протака възлагането на мандат за съставяне на правителство. Ако иска президента може да сведе процедурата до няколко дни, зависи и от това за колко време парламентарните групи ще връщат мандата, и да разпусне НС и да насрочи избори един месец след разпускането.
                          Така че математикът проф. Константинов пак е наприказвал глупости, ама простено му е. Той е изкуфял дядка.

СМЕХ, СМЕХ, СМЕХ, ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!
                          Ма тука пълно с експерти, 5-6 парчета са, ама са огин! Това избори кога ще има - никакъв проблем - веднага ти отговарят компетентно. През 2017 г., разбира се, никакви такива предсрочни, ама-ха. И Орешарски щял да изкара два мандата. Изобще баба ти Ванга ряпа да яде.
                          Пък една фуражка си позволяваше да ме поучава, че партийните лидери били сваляни винаги от своите. Тъй де! Ама в нормалните партии туй тайнство става на КОНГРЕС. А в една партия-столетница става на пленум /каквото и да значи това!/, т.е. зад гърба на членската маса. Или пък превратът се уговаря в потайна доба. Лидерът бива свален не просто от своите, а от най-своите. Пък да вадим нож на умряло куче - най ни бива - веднага го намразваме и оплюваме. По съветски тертип. Помните ли скандиранията ЧЕР-ВЕН-КОВ, ЧЕР-ВЕН-КОВ! Помните ли? То откъде да помните, като не сте били родени още. Та като го свалиха Червенков, що плюнки се изплюха по него! От тези дето най-много крещяха. Пък какъв враг го изкараха! Друг един, Трайчо Костов, не само го свалиха, не само враг го изкараха, ами и го обесиха. Своите го обесиха. Ами Тато? Най-кадърният български държавник /по мое мнение/. Помните ли, че само два месеца, след преврата го обявиха за престъпник и го арестуваха? После го съдиха. НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ, НАЙ-БЛИЗКИТЕ МУ СЪРАТНИЦИ. ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - БКП/БСП. Та питам аз, колко от "рокадите" в столетницата станаха на нормален конгрес?!
                          Той Станишчо като иска избори през юли се излага пред целия свят, ама нека се излага. Селски хитрец - ако мине. Щото през юли и август работещите хора са в отпуска, а студентите във ваканция. Ама селяните и циганите не са нито в отпуска, нито във ваканция. Тъй че, ако може "така някак си да спечелим изборите"...Жалък...И той ще ходи в Брюксел за службица някаква... Пълна излагация.
                          Но, Станишчо нека си се излага. Ама защо нашата драгоценна фуражка му припява? Как защо, защото е бащицата. Да видим като падне бащицата каква песен ще пее. Та проф. Константинов бил изкуфял дядка. Защото не ни уйдисва. А някой да е виждал фуражка да изкуфява? Аз не съм виждал. По понятни причини, дето не ми се споделят.
                          Така. Хайде отзад напред. Преди избори има ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ. Преди това има срок в който партиите трябва да се регистрират в ЦИК, да се създадат избирателни комисии в секциите, да се обучат, да се отпечатат бюлетини, още преди това трябва да се редят партийните листи и пр. и пр. и пр....всички го знаят. Да, ама Плевнелиев е виновен! Що за президент е, щом не удари с юмрук по масата и не заповяда да няма листи, на няма кандидати, да няма регистрация в ЦИК, да няма бюлетини даже, а пък предизборната агитация е излишен лукс! Да заповяда избори след една седмица /пардсон, НЯКОЛКО ДНИ/ за да угодим на фуражката. Е, и на Станишко.
                          СМЕХ! ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ, БАТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Аз съм позитивен. Такова национално-отговорно правителство ще ни спретнат ГЕРБ и БСП, че свят ще се завие на всички списващи тук
                            Ох на 14 ти в събота имаме възможност да им покажем "кой е шефа".
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Аз съм позитивен. Такова национално-отговорно правителство ще ни спретнат ГЕРБ и БСП, че свят ще се завие на всички списващи тук
                              Още малко и ще разберат . Амаа ще бъъде късно ...

Коментар

• Аз съм позитивен. Такова национално-отговорно правителство ще ни спретнат ГЕРБ и БСП, че свят ще се завие на всички списващи тук

Коментар

Working...
                                X