Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеЛинк където като цъкна с мишката ще ми се отвори страница където ще пише че са ме "употребявали" големите в продължение на една година докато съм протестирал.
Но това е шега разбира се.целия протест се състоеше от гирлутия,продълваваща 30-40 мин на ден.беше плачевен но редовен.ако това бяха протести аз съм космонавт. на третия ден почнах да ги разпознавам.ти въобще ходил ли си там по време на протестите
майтапиш ли ме.
....докато Боко не пи кафе... и кервана спряи протестите спряха.сега ти и мечката ще извадите лев и ще наемете оня с ТЪПАНА.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеОсем часа до началото
Че туй ще рече че сте насрочили бунта за 6 сутринта
Знаех си аз че сте зелени и хич ви няма, ама чак пък толкоз
Абе хора, вие луди ли сте бе - че кой нормален револуционер ще успее да стане толкоз рано бе, че и да свари да дръпне една биричка за махмурлука от снощното пиьене и да е на линия в бойна готовност
Я бърже да пренасрочите револуцията поне за 10-10.30, че инак ви чака тотален Фалстарт и язък за цялото това тролене от последните две години насам
КОМАРАД ОСТАВАТ 19.35 ЧАСА ДО НАЧАЛОТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетъй де, чак настръхна, ама кат баш партизанче ни дума за Русия...дето едно рамо на Клисура е дала
Когато можеш да говориш еднакво пристрастно(т.е. - без) и за Русия, и за Америка, и за Европата....тогава може да има смисъл от ....вашите сопи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеПак си объркала влака. Като почне утре бунта се покрий някъде и не се тагвай с тинг тимчета и други глупости че ше отнесеш някой шамар. Революцията почва утре и нямаме време за празнодумия.
КОМАРАД. ОСТАВАТ 8 (ОСЕМ) ЧАСА ДО НАЧАЛОТО НА БУНТА.
Че туй ще рече че сте насрочили бунта за 6 сутринта
Знаех си аз че сте зелени и хич ви няма, ама чак пък толкоз
Абе хора, вие луди ли сте бе - че кой нормален револуционер ще успее да стане толкоз рано бе, че и да свари да дръпне една биричка за махмурлука от снощното пиьене и да е на линия в бойна готовност
Я бърже да пренасрочите револуцията поне за 10-10.30, че инак ви чака тотален Фалстарт и язък за цялото това тролене от последните две години насам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеОх, настръхвам цял от толко много щастие че ще ме питаш за нещо касаещо Политическата ми линия.
Може и на лични....дето едно рамо на Клисура е дала
Когато можеш да говориш еднакво пристрастно(т.е. - без) и за Русия, и за Америка, и за Европата....тогава може да има смисъл от ....вашите сопи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениекакъв линк?
Но това е шега разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеуфф, и примерите ви ...тъпи
тъпи....щото сега като те попитам с помощта на чия армия в крайна сметка постигат успех тези от Клисура, Панагюрище и ... България ще заекнеш, понеже не се връзва с политическата ви линия
Може и на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеДАЙ ЛИНК.
ОСТАВАТ 7.30 ЧАСА ДА НАЧАЛОТО НА ПРОЯНАТА. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеЗа сирене. Тия от Клисура и те не знаеха за какво се борят. Сега е същото дори по-лошо.
тъпи....щото сега като те попитам с помощта на чия армия в крайна сметка постигат успех тези от Клисура, Панагюрище и ... България ще заекнеш, понеже не се връзва с политическата ви линия
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепротестите си бяха организирани от тия дето сега умуват кви да ги въртят.само децата не разбраха
ОСТАВАТ 7.30 ЧАСА ДА НАЧАЛОТО НА ПРОЯНАТА. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа за какво се борите
За Комунизъм
За Капитализъм
Просто искате да се борите
...или нещо друго
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнениеПак си объркала влака. Като почне утре бунта се покрий някъде и не се тагвай с тинг тимчета и други глупости че ше отнесеш някой шамар. Революцията почва утре и нямаме време за празнодумия.
Каква ще е разликата?
ей туй, повече от година те питам
п.п нищо няма да направите.протестите си бяха организирани от тия дето сега умуват кви да ги въртят.само децата не разбраха.вие майтапите ли се тука или чешете клавиатурите.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
За Комунизъм
За Капитализъм
Просто искате да се борите
...или нещо друго
Коментар
Коментар