IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
    Ох и тук съм сбъркал. Дано Съни да не види. Поправям се.
    КОМАРАД ОСТАВАТ 19.35 ЧАСА ДО НАЧАЛОТО
    Виж, тъй по-бива

Хайде със здраве ...

Коментар

Линк където като цъкна с мишката ще ми се отвори страница където ще пише че са ме "употребявали" големите в продължение на една година докато съм протестирал.
      Но това е шега разбира се.
      не съм броил дните на протестите но съм пил кафе на метри от тия хорица, поне 5 пъти ги наблюдавах до народното събрание.(протестиращите) минаваха като на парад от там.имаше един тъпан(ар) няколко свирчовци и реституткицелия протест се състоеше от гирлутия,продълваваща 30-40 мин на ден.беше плачевен но редовен.ако това бяха протести аз съм космонавт. на третия ден почнах да ги разпознавам.ти въобще ходил ли си там по време на протестите майтапиш ли ме.
      ....докато Боко не пи кафе... и кервана спря и протестите спряха.сега ти и мечката ще извадите лев и ще наемете оня с ТЪПАНА.
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Осем часа до началото

Че туй ще рече че сте насрочили бунта за 6 сутринта

Знаех си аз че сте зелени и хич ви няма, ама чак пък толкоз

Абе хора, вие луди ли сте бе - че кой нормален револуционер ще успее да стане толкоз рано бе, че и да свари да дръпне една биричка за махмурлука от снощното пиьене и да е на линия в бойна готовност

Я бърже да пренасрочите револуцията поне за 10-10.30, че инак ви чака тотален Фалстарт и язък за цялото това тролене от последните две години насам
        Ох и тук съм сбъркал. Дано Съни да не види. Поправям се.
        КОМАРАД ОСТАВАТ 19.35 ЧАСА ДО НАЧАЛОТО

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          тъй де, чак настръхна, ама кат баш партизанче ни дума за Русия...дето едно рамо на Клисура е дала

Когато можеш да говориш еднакво пристрастно(т.е. - без) и за Русия, и за Америка, и за Европата....тогава може да има смисъл от ....вашите сопи!
          Съни извинявай че те питам. То не е и моя работа де, но ти имаш ли снимки с Освободителите от ония времена за който стана дума.

Коментар

Пак си объркала влака. Като почне утре бунта се покрий някъде и не се тагвай с тинг тимчета и други глупости че ше отнесеш някой шамар. Революцията почва утре и нямаме време за празнодумия.

КОМАРАД. ОСТАВАТ 8 (ОСЕМ) ЧАСА ДО НАЧАЛОТО НА БУНТА.
            Осем часа до началото

Че туй ще рече че сте насрочили бунта за 6 сутринта

Знаех си аз че сте зелени и хич ви няма, ама чак пък толкоз

Абе хора, вие луди ли сте бе - че кой нормален револуционер ще успее да стане толкоз рано бе, че и да свари да дръпне една биричка за махмурлука от снощното пиьене и да е на линия в бойна готовност

Я бърже да пренасрочите револуцията поне за 10-10.30, че инак ви чака тотален Фалстарт и язък за цялото това тролене от последните две години насам

Коментар

• Хора толкова ми е приятно да си побъбря с вас докато си чакам Бана. Благодаря ви.

Коментар

Ох, настръхвам цял от толко много щастие че ще ме питаш за нещо касаещо Политическата ми линия.
                Може и на лични.
                тъй де, чак настръхна, ама кат баш партизанче ни дума за Русия...дето едно рамо на Клисура е дала

Когато можеш да говориш еднакво пристрастно(т.е. - без) и за Русия, и за Америка, и за Европата....тогава може да има смисъл от ....вашите сопи!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  какъв линк?
                  Линк където като цъкна с мишката ще ми се отвори страница където ще пише че са ме "употребявали" големите в продължение на една година докато съм протестирал.
                  Но това е шега разбира се.

Коментар

уфф, и примерите ви ...тъпи
                    тъпи....щото сега като те попитам с помощта на чия армия в крайна сметка постигат успех тези от Клисура, Панагюрище и ... България ще заекнеш, понеже не се връзва с политическата ви линия
                    Ох, настръхвам цял от толко много щастие че ще ме питаш за нещо касаещо Политическата ми линия.
                    Може и на лични.

Коментар

ДАЙ ЛИНК.

ОСТАВАТ 7.30 ЧАСА ДА НАЧАЛОТО НА ПРОЯНАТА. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
                      какъв линк?
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

За сирене. Тия от Клисура и те не знаеха за какво се борят. Сега е същото дори по-лошо.
                        уфф, и примерите ви ...тъпи
                        тъпи....щото сега като те попитам с помощта на чия армия в крайна сметка постигат успех тези от Клисура, Панагюрище и ... България ще заекнеш, понеже не се връзва с политическата ви линия

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          протестите си бяха организирани от тия дето сега умуват кви да ги въртят.само децата не разбраха
                          ДАЙ ЛИНК.

ОСТАВАТ 7.30 ЧАСА ДА НАЧАЛОТО НА ПРОЯНАТА. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

Коментар

а за какво се борите
                            За Комунизъм
                            За Капитализъм
                            Просто искате да се борите
                            ...или нещо друго
                            За сирене. Тия от Клисура и те не знаеха за какво се борят. Сега е същото дори по-лошо.

Коментар

Пак си объркала влака. Като почне утре бунта се покрий някъде и не се тагвай с тинг тимчета и други глупости че ше отнесеш някой шамар. Революцията почва утре и нямаме време за празнодумия.

Като изметеш тия(?), кои ще сложиш?
                              Каква ще е разликата?

ей туй, повече от година те питам

п.п нищо няма да направите.протестите си бяха организирани от тия дето сега умуват кви да ги въртят.само децата не разбраха.вие майтапите ли се тука или чешете клавиатурите.

Коментар

а за какво се борите
                                За Комунизъм
                                За Капитализъм
                                Просто искате да се борите
                                ...или нещо друго

Коментар

Working...
                                X