If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За energetik казах, че е Путьо и то с главно "П". Модератора, ако обича да не ме трие и променя същността на казаното от мен само заради едно "П". Ако, ще го прави по-добре да ме банне. Каквото и да направи нека си знае, че той и тоя форум също са с главно "П"...
Кажи му Утьо, за да не нарушаваш правилата на форума. Пък той сам си знае какъв е !!!
Дечица, докато си играехте на сопи беше не много забавно, но поносимо, да речем.
Но като захванахте да говорите за бунт, не смятате ли, че попрекалихте?
Да не стане играчка-плачка? Да не се окаже, че си броите часовете до панделата?
За да ви улесня, ще ви цитирам Наказателния кодекс:
Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
Обърнете специално внимание на израза "или в бунт".
Пък има и специален член за подбудителство. Който се интересува да си го намери.
Доне ти миналата година тия членове знаеше ли ги?И ще ми разправяш че не си герберски активист.Личи от всякъде.Децата не можеш ги уплаши.А твоя Буци гледа като попикано мушкато.Чак ми дожалява за него толкова да иска властта а другите да се ебават с него.Неземно
Извинявай за годините. Беше доста неуместно. Но гледам че си удебилила шрифта, нещо намек ли ми правиш че недовиждам вече. А? аА?
Няма намек. По-открито от това, здраве му кажи
даже не мога и да се изтрия, копирал си ме
Но, подобните ти ...се скъсахте с намеци за годините ми, е, казах ги
Можеш да засегнеш някой, който лъже, който се страхува от двойни-тройни образи
Ad hominem, само в това сте силни
Злоба и противопоставяне, сякаш вашите майки, жени, сестри, дъщери, братя и приятели не живеят в тази страна.
Продавате се за пари, които с малко упоритост и акъл Сами можете да си спечелите.
И да има около вас усмихнати хора, а не вървейки по улицата да ме смразяват тъжни, приведени, смачкани, побъркани от безисходица погледи на сънародници.
За годините ми, няма как да ме засегнеш. Чувствам се прекрасно на моите 40 и малко.
И след 10 пак така се надявам да се чувствам. Надявам се.
Най-вече, знам, че когато мога и както мога ще давам кураж и ще помагам на хората да имат усещане за Хора!!!
Аз съм усмихнат човек и ме радва да виждам свободни, усмихнати хора!
Извинявай за годините. Беше доста неуместно. Но гледам че си удебилила шрифта, нещо намек ли ми правиш че недовиждам вече. А? аА?
Дечица, докато си играехте на сопи беше не много забавно, но поносимо, да речем.
Но като захванахте да говорите за бунт, не смятате ли, че попрекалихте?
Да не стане играчка-плачка? Да не се окаже, че си броите часовете до панделата?
За да ви улесня, ще ви цитирам Наказателния кодекс:
Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
Обърнете специално внимание на израза "или в бунт".
Пък има и специален член за подбудителство. Който се интересува да си го намери.
не съм броил дните на протестите но съм пил кафе на метри от тия хорица, поне 5 пъти ги наблюдавах до народното събрание.(протестиращите) минаваха като на парад от там.имаше един тъпан(ар) няколко свирчовци и реституткицелия протест се състоеше от гирлутия,продълваваща 30-40 мин на ден.беше плачевен но редовен.ако това бяха протести аз съм космонавт. на третия ден почнах да ги разпознавам.ти въобще ходил ли си там по време на протестите майтапиш ли ме.
....докато Боко не пи кафе... и кервана спря и протестите спряха.сега ти и мечката ще извадите лев и ще наемете оня с ТЪПАНА.
Утре е петък. Ден за катарзис. Да подгоним мършата от парламента и да се отървем от статуквото. Всяка клавиатура Сап е. Всеки камък боНба.
Коментар